Étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:

A búzafű a frissen kihajtott, csak a sziklevelet tartalmazó búza. A búzafű fogyasztásával természetes forrásból egészíthető ki a vitamin- és ásványi anyag szükséglet.

  • Gluten mentes


A búzafű táplálkozás-élettani szempontból jelentős vitaminokat (C-, E-, F-, K- és B-­vitaminok), ásványi anya­gokat, nyomelemeket, aminosavakat és enzimeket tar­talmaz. A porított búzafű grammja többek között 2,4 mg C-vitamint, 1,6 žg B12-vitamint, 10,6 žg folsavat, közel 300 žg béta-karotint, 30 mg káliumot, 200 žg vasat, 18,2 žg cinket, 0,1 žg szelént, 300 žg luteint tartalmaz. Legjellemzőbb hatóanyaga a klorofill, mely a növényi anyagcsere legfontosabb jellemzője. A búzafű por 5,4 mg/ g klorofillt tartalmaz.


A porból kiváló italok és ételek készíthetőek, elkészítésének csak a képzelet szab határt.

2 490 Ft

Vegetáriánusoknak, vegánoknak a Paleo táplálkozást követőinek egy új összetételű, komplex táplálékot fejlesztettünk. 

Az év nagy részében szántóföldön termelt zöldnövények fogyasztására elég kevés embernek jut lehetősége.

A Heaven GREENS a tökéletes sav-bázis egyensúly forrása.

Enzimjeinket folyamatosan pótolnunk kellene, éppúgy, mint szervezetünk vitamin és ásványi anyag készletét, főként, ha az enzimekhez nem tudunk, vagy nem akarunk természetes formájukban ? azaz nyers ételt fogyasztva ? hozzájutni. A növényi enzimek biokatalizátorai létfontosságú folyamatainknak. Nélkülük egyetlen életfolyamat sem játszódhatna le. Ezek az anyagok egyszerre életelixírek és gyógy-szerek. A növényi enzimek szélesebb pH és hőmérséklet tartományban is képesek működni.

 

6 860 Ft

Viva Natura Kollagén Kapszula 100 db

Kollagén kapszula hialuronsavval, C-vitaminnal, kovafölddel és MSM-mel étrend-kiegészítő kapszula

hialuronsav: A vízmegkötő képességgel rendelkező hialuronsavnak fontos szerepe van: egyik fő összetevője a felhámszövetnek, és bizonyos mértékig hatással van a sejtek osztódására és migrációjára, illetve szintén jelentős mértékben található a porcokban, valamint az ízületek közötti szinoviális folyadékban (ez nedvesítő anyagként az ízfelszínek súrlódásmentes elcsúszását biztosítja). A kor előrehaladtával a hialuronsav mennyisége csökken a szervezetünkben, így célszerű azt napi szinten pótolni.

Összetevők: hidrolizált marhakollagén, kapszulahéj (zselatin, víz), L-aszkorbinsav, kovaföld, hialuronsav, metil-szulfonil-metán
(MSM)

Felhasználási javaslat: napi 2×3 kapszula, bő folyadékbevitellel.

Figyelmeztetés! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

4 355 Ft

Viva Natura Liposzómás Q10+d3 60 db

Viva Natura Liposzómás Q10 koenzim D3-vitaminnal étrend-kiegészítő kapszula

60 darab / 39 gramm

Felhasználási javaslat:napi 2×1 kapszula bő folyadékbevitellel, fő étkezéseket követően.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

A liposzómás technológiának köszönhetően a vitaminok jobb biohasznosulással rendelkeznek, mint a hagyományos vitaminok

A Q10 a sejtekben, különösen azok mitokondriumában található anyag, mely fiatal korban megfelelő mennyiségben termelődik a szervezetben, de az életkor előrehaladtával mennyisége jelentős mértékben csökkenni kezd, ezért célszerű pótolni.

A D-vitamin szükséges az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint fontos szerepet játszik a csontozat és fogazat normál szerkezetének kialakításában és megőrzésében. A D-vitamin szükséges a kalcium felszívódásához és a csontba való beépüléséhez, szerepet játszik a sejtosztódásban.

5 255 Ft

Viva Natura Okinawai Korall 100 db

Viva Natura Okinawai Korall kalcium étrend-kiegészítő kapszula D3 és B6 vitaminokkal

A kalcium, a magnézium, valamint a D-vitamin szükségesek a normál csontozat és fogazat fenntartásához, az egészséges izomműködéshez. A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez, az energiatermelő anyagcseréhez és a normál pszichológiai funkciókhoz.

A B6-vitamin szerepet játszik a normál vörösvérsejt képződésben, és a hormonális aktivitás szabályozásában, valamint
a D-vitaminnal hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

4 760 Ft
Nézet:
Sorrend: