Hajápolás

Nézet:
Sorrend:

A kiszáradt fejbőr nagyon könnyen irritálódik, viszket, míg a száraz hajszál rugalmatlan, merev, törékeny és nehezen kezelhető. A hajápoló olaj gyógynövény-kivonatának aktív összetevői és a növényi olajok által feltöltik a fejbőrt és hajszálakat, visszaadják természetes nedvességtartalmukat.

Ezáltal ellenállóbbá válik a fejbőr a külső károsító hatásokkal szemben, a hajszálak pedig visszanyerik rugalmasságukat. A hajápoló olaj a hajat dússá, rugalmassá, selymesen puhává varázsolja. A készítmény erősíti, táplálja és regenerálja a hajhagymákat.


A kezelés után a megmosott haj nem marad zsíros hatású!


Regeneráló hatását több, célzottan kiválasztott 100%-ban természetes alapanyagból, modern technológiával és egy speciális módszerrel kivont, majd meghatározott arányban elegyített növényi kivonat, valamint kukoricacsíra és olívaolaj biztosítja.


Ideális ápolás a száraz, korpásodó, viszkető fejbőrnek, valamint a szintén száraz, merev, töredezett, és fénytelen hajszálaknak. Kúraszerűen alkalmazva, kiváló hajhullás, korpásodás ellen, haj és fejbőrregeneráló hatású. Fejbőrviszketés és erős korpásodás esetén a Hajszesz és Hajápoló olaj együttes alkalmazását javasoljuk. A hajszesz ugyanis elősegíti az elszaporodott kórokozók visszaszorítását enyhe alkoholtartalmából adódóan.


Hatóanyagai:
Bázisolajai a kukoricacsíra olaj és olívaolaj, melyek 25 gyógynövény aktív összetevőit tartalmazzák. Vitaminokat, ásványi anyagokat, éterikus olajokat, szénhidrátokat, festékanyagokat, antibiotikumokat, alkaloidokat, glikozidokat, szaponinokat, keserűanyagokat, cserzőanyagokat, szerves savakat, fitoncidákat, karotinoidokat, kumarinokat, és lektineket.

 

4 280 Ft

A Hajbalzsam különleges összetételű gyógynövénykivonata kiválóan óvja és ápolja a hajszálakat. Készítményünk rendszeres használatával a haj erősebbé, fényesebbé és könnyen fésülhetővé válik. A hajkorona egészségesebb lesz, kevésbé töredezik. A hajbalzsam színe rendkívül magas kivonattartalmának köszönhető.

 

 

2 305 Ft

Komplex összetétele - vitaminok, ásványi anyagok, aminosav és számos egyéb, a haj egészségéhez nélkülözhetetlen komponens - által intenzíven és hatékonyan táplálja a hajhagymákat.

Széles körű táplálás a haj egészségéért 15 hatóanyag erejével.

A hajhullás, hajritkulás valamint a vékony, töredező hajszálak kialakulásának hátterében gyakran áll vitamin- és ásványianyag-hiány. A DR. IMMUN? Hajszépség tabletta komplex összetételű hajvitamin, mely széles körű táplálást biztosít a benne található 15 féle hatóanyag által a hajhagymák számára. Úgy lett kifejlesztve, hogy koncentrált módon tartalmazza a haj egészségéhez nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat.

Összetételét illetően fontos kiemelni, hogy kutatások bizonyítják:

  • a biotin, cink és szelén a haj normál állapotának fenntartásához,
  • a réz pedig a haj normál pigmentációjához járul hozzá. Valamint
  • a niacin, biotin, cink és B2-vitamin a bőr normál állapotához;
  • míg a cink, a szelén és a B12-vitamin az immunrendszer normál működéséhez járul hozzá.

A hatóanyagok két részben történő bevitele a napi 2 kapszula által biztosítja:

  • a hajhagymák vitaminokkal és ásványi anyagokkal való egyenletes ellátását egész nap,
  • lehetővé teszi a magas hatóanyag-tartalom biztosítását, mely által
  • intenzív táplálást biztosít az új hajszálak növekedéséhez.

 

4 125 Ft
Nézet:
Sorrend: