Bulgur

Nézet:
Sorrend:

A bulgur -más néven török búza- tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék.

 - 100% Bio
 - Laktózmentes
 - nem génmanipulált
 - Vegán

Felhasználása: felhasználását illetően a tarhonyához hasonlíthatjuk, arab országokban közkedvelt ízletes köretet készítenek belőle

Elkészítése: A bulgurt többszöri átmosás és leszűrés után 1, 5x-es mennyiségű vízben megfőzzük.

1 165 Ft

Keleti országokban közkedvelt étel. Hagyományosan napon szárítják zöld búzaszemből (búzatöret).  Előfőzött. 

Elkészítési javaslat: kétszeres mennyiségű vízben - 10-15 perc alatt puhára főzzük. Ajánljuk önállóan köretnek, vagy salátának.

665 Ft

A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur. A barna bulgur fekete búzából koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű salátában fogyasztják.

Teljes értékű, egészséges táplálék, mivel a búza korpáját és csíráját is tartalmazza!

 

Felhasználási javaslat: kétszeres mennyiségű vízben 15 percig kell főzni, de lehet egyszerűen leforrázni is.

740 Ft

A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur, mely a teljes durum-búzaszemből koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű salátában fogyasztják.

Teljes értékű, egészséges táplálék, mivel a búza korpáját és csíráját is tartalmazza!

 

Felhasználási javaslat: kétszeres mennyiségű vízben 15 percig kell főzni, de lehet egyszerűen leforrázni is.

1 310 Ft

A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur, mely a teljes durum-búzaszemből koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű salátában fogyasztják.

Teljes értékű, egészséges táplálék, mivel a búza korpáját és csíráját is tartalmazza!

 

Felhasználási javaslat: kétszeres mennyiségű vízben 15 percig kell főzni, de lehet egyszerűen leforrázni is.

705 Ft

A bulgur -más néven török búza- tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret.

  • Laktózmentes
  • nem génmanipulált
  • Vegán


Felhasználása: felhasználását illetően a tarhonyához hasonlíthatjuk, arab országokban közkedvelt ízletes köretet készítenek belőle

Elkészítése: A bulgurt többszöri átmosás és leszűrés után 1,5x-es mennyiségű vízben megfőzzük.

820 Ft
Nézet:
Sorrend: