Levendula

Nézet:
Sorrend:

Alkalmazása: frissítő masszírozásra és intenzív testmozgás előtti bemelegítéshez. Túrázás, sportolás, fitness, testedzés alkalmával terhelt izmok felfrissítésére. Ajánljuk továbbá használatát izomhúzódások, izomfájdalmak, izomgörcsök időszakában. A felszabaduló illat nyugtatóan hat.

Hatóanyagai: francia levendula illóolaj, mentol, kámfor. Összes hatóanyag tartalom: 8%. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

Figyelmeztetés: a mentolra érzékenyek a készítményt ne alkalmazzák!

Kiszerelés: 70g

1 260 Ft

A Weleda Levendula ellazító ápoló olaj nyugtat és harmonizál.

Natur minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum ápol és nyugtat. Fény és a meleg a nap kincsei, melyeket a növények magukba szívnak, átalakítják és a legértékesebb részükben, a magokban tárolják.

A WELEDA bőrápoló olajok ezekből a magokból nyert tiszta olajokat tartalmazzák, melyek szerkezete nagyon hasonló a bőr lipid rétegéhez és lehetővé teszik, hogy a bőr szabadon lélegezzen. Vitaminokban és tápanyagokban gazdag olajok, melyek intenzív ápolást biztosítanak a selymesen puha bőr számára. Mint egy séta Provence hatalmas levendula mezőin.

Az esszenciális levendulaolaj aromás illata segít, hogy újra megtaláljuk az egyensúlyt és lassan megnyugodjunk. A magas telítetlen zsírsavtartalmú, finom mandulaolaj és tápláló szezámolaj kiegyensúlyozott összetétele puhán és rugalmasan tartja a bőrt.

Egy hektikus nap utáni levendulás ellazító olajjal végzett gyengéd masszázs nagyban elősegíti a nyugodt alvást. Bőrgyógyászatilag igazoltan bőrbarát. A pumpás flakon 85%-ban újrahasznosított üvegből készült.

Használata: vékonyan vigye fel a még nedves bőrre fürdés vagy zuhanyzás után és könnyed mozdulatokkal egyenletesen masszírozza el! Könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzést a bőrön. Tipp: tegyen néhány csepp levendulás ellazító olajat a fürdővízébe, így egy nyugtató, tápláló fürdőben lehet része!

5 420 Ft
Nézet:
Sorrend: