Kámfor

Nézet:
Sorrend:

A kámforfa (Cinnamomum camphora) ágaiból, illetve a fa törzséből vízgőz- vagy gőzdesztillációval kinyert, alacsony kámfortartalmú olaj (az aromaterápiában és a kozmetikában ezt használják) enyhe vérkeringés-fokozó, fájdalomcsillapító, légúttisztító, fertőtlenítő és rovarriasztó hatású.

  • Fontosabb alkalmazási területei: légúti és mozgásszervi megbetegedések. 
  • Fontosabb felhasználási formái: inhalálószerek, szaunaolajok, bedörzsölőszerek, masszázs- és fürdőolajok, masszázskrémek.
1 915 Ft

A kámforfa leveleiből lepárlással előállított illóolaj kellemesen fás illata harmonizáló hatású, légzéskönnyítő, légfrissítő és levegő fertőtlenítő. Természetes kozmetikumok, fürdő- és testolajok gyakori összetevője. 

  • Latin neve: Cinnamomum Camphora 
  • Származás: Tajvan 
  • Előállítása: lepárlással 
  • Illatprofil: fás, lágy 
  • Illathatás: harmonizáló, légzéskönnyítő, légfrissítő és levegő fertőtlenítő 
  • Hagyományos termesztésből

 

1 725 Ft
Nézet:
Sorrend: