Kölesgolyó

Nézet:
Sorrend:

Csöppségednek már előbújtak az első fogacskái? Már falatozik a saját kezecskéjéből? Bogi mindkettőtök számára a következő lépés lehet!Csöppségednek már előbújtak az első fogacskái? Már falatozik a saját kezecskéjéből?
Bogi mindkettőtök számára a következő lépés lehet!

A köles nem bántja gyermeked pocakját, ami könnyű emészthetőségének és magas rosttartalmának köszönhető. Magnéziumban, B6 vitaminban, valamint fehérjében is igen gazdag és remek antioxidáns.

Gluténérzékenyek, vegetáriánusok, vegánok, kicsik és nagyok is fogyaszthatják a nap bármely időpontjában!

 

285 Ft

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó extrudált bioköles, földimogyoróval. Értékes és finom csemege sok vitaminnal és ásványi anyaggal. Védőgázas (nitrogén) csomagolása segít aromájának megőrzésében. Egészséges és finom ropogtatnivaló az egész család számára! 

 

490 Ft

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó extrudált bioköles, fahéjas ízesítéssel, agavéval édesítve. A fahéj különleges íze varázsolja ezt a terméket egyedivé, a fahéj jellegzetesen édeskés, aromás illatot és ízt kölcsönöz. A kék agave növény kivonata egy természetes édesítő, amely kiváló alternatívája a cukornak. A termék gluténmentes, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

355 Ft

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó extrudált bioköles, kakaós ízesítéssel, agavéval édesítve. A kék agave növény kivonata egy természetes édesítő, amely kiváló alternatívája a cukornak. A termék gluténmentes, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

380 Ft

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó extrudált bioköles, sajtos-hagymás fűszerezéssel. Értékes és finom csemege sok vitaminnal és ásványi anyaggal. Védőgázas (nitrogén) csomagolása segít aromájának megőrzésében. Egészséges és finom ropogtatnivaló az egész család számára! 

 

490 Ft
Nézet:
Sorrend: