Gomba tea

Nézet:
Sorrend:

A Shiitake és a Ganoderma gomba egyaránt fontos fehérje-, kálium- és cink-forrás. Mindkét gomba rostanyagban gazdag, nagy mennyiségben tartalmaz a szervezet számára fontos aminosavakat, B- és D-vitamint. A pecsétviazsgomba hozzájárul a természetes immunvédelemhez (betegségek utáni lábadozáskor, radikális kezelések után rendkívül fontos a legyengült immunrendszer helyreállítása).

 

2 090 Ft

Dr. Chen Tradícionális Kínai Gomba Tea 20db

Az immunrendszer támogatására

Ajánlott elkészítési mód:

  1. Tea formában: 1 filter (2,2g) gomba keveréket 2dl forró vízben 10-15 percig állni hagyjuk. Az aranyszínű, gomba illatú tea önmagában, ízesítés nélkül is fogyasztható.
  2. Leves formában: 250g csirke- vagy pulykahús, 1-2 szál újhagyma, 3-5 szelet gyömbér, só, fűszer. A felkockázott húsról 5 perc forralást követően leöntjük a főzővizet, átmossuk a húst, ezzel alaposan megtisztítjuk azt. Újra felöntjük 1, 5 liter vízzel, és valamennyi összetevőt, a fűszerekkel és 3-4 filter gombakivonattal együtt 2-3 órán keresztül főzzük, így kellemes gomba illatú és ízű, tartalmas levest készíthetünk.
1 705 Ft
Nézet:
Sorrend: