Babafürdetés

Nézet:
Sorrend:
-29%
Raktárkészlet:
1 db

Könnymentes babafürdető.

Gyengéd fürdető, mely kíméletesen tisztítja, nyugtatja és hidratálja a bababőrt anélkül, hogy kiszárítaná azt. Könnymentes formula.Vegán termék.

Használata: Fürdetőszivacsra vagy közvetlenül a nedves bőrre kenve, habosítva használandó!

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

1 405 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!
-17%
Raktárkészlet:
1 db

A sampon és gél hajra és testre, organikus szibériai törpefenyő hidrolátumot, organikus angyalgyökér és szappanfű kivonatokat tartalmaz, gyengéden tisztít és védi a babák érzékeny fejbőrét a külső hatásoktól, puhává és hidratálttá teszi bőrüket.

Mindennapos használatra alkalmas.

2 165 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 795 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

Gyengéd tisztítás tetőtől talpig.

Gondosan válogatott, tiszta, természetes összetevőkkel gyengéden ápolja a baba bőrét az első napoktól.

Az értékes bio körömvirág kivonata gondoskodik a gyengéd bababőrről, és hogy a haj könnyen fésülhető legyen. A mandulaolaj védi a bőrt a kiszáradástól. Nagyon érzékeny felnőtt bőrre is használható! Kíméli a szemet. Bőrgyógyászatilag igazoltan bőrbarát, nagyon érzékeny és koszmós bőrfelületen is jól használható!
A WELEDA babaápolási termékek a természetből származó értékes anyagokkal az élet első napjától gondoskodnak gyermeked bőréről. A szülésznőkkel együttműködésben kifejlesztett termékek kifejezetten a baba- és a gyermekbőr igényeihez lettek igazítva. Megnyugtató védettséget nyújtanak a babának és elősegítik az egészséges bőr kialakulását.

Szintetikus színezékektől, illatanyagoktól, tartósítószerektől és ásványolaj alapú alapanyagoktól mentes.

Használata: Tetőtől talpig használható. Nedvesítsd be a bőrfelületet, hajat, habosítsd fel a tusfürdőt a tisztítandó felületen, majd alaposan öblítsd le!

3 515 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 160 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

Biola bio calendula babafürdető 200 ml

A BIOLA babafürdetőjének gyengéd receptúrája bio körömvirággal kíméletesen tisztítja az érzékeny bababőrt és a finom babahajat anélkül, hogy kiszárítaná.

Az értékes bio jojoba olajnak köszönhetően könnyedén eloszlatható formula bársonyosan puhává teszi a bőrt és nem irritálja a szemet!  Bőrregenerációt elősegítő és a hajképződést támogató E-, B5-vitaminnal és gyógynövények kivonatával készül.

Az édeskömény, körömvirág és bíbor kasvirág kivonatát, valamint bőrápoló jojoba olajat tartalmaz.

Alkalmazás: 3-4 ml-nyit a 10 L fürdővízben egyenletesen eloszlatunk. A tisztálkodás végén langyos vízzel leöblítjük a baba testét.

3 800 Ft

Biola bio levendulás babafürdető 150 ml

A BIOLA bio levendulás babafürdetője gyógynövénykivonataival kíméletesen tisztítja az érzékeny bababőrt és a finom babahajat anélkül, hogy kiszárítaná.

Az értékes bio jojoba olajnak köszönhetően könnyedén eloszlatható esszencia bársonyosan puhává teszi a bőrt és nem irritálja a szemet.

A csicsóka, a bíbor kasvirág és levendula kivonata bőrnyugtató, relaxáló hatóanyagai teszik igazán élvezetessé a fürdőzés élményét!

Bőrnyugtató, gyógynövényes hatóanyagai kifejezetten ajánlottak a csecsemők és érzékeny bőrű gyermekek és felnőttek számára is.

Már kisgyermek kortól használható, az érzékeny bőrhöz való kíméletessége bőrgyógyászatilag igazolt.

3 255 Ft

Ingeborg Stadelmann babafürdő, 250 g

- Nyugtató fürdő
- Felnőttek és különösen az ápolásra szorulók is élvezhetik
- A Babaápoló olaj megviselt bõrre aromakeverékkel együtt igazán hatásos

Alkotóanyagok:
holt-tengeri só, jojobaviasz, mandarin, rózsa, szantálfa, vanília

Kiszerelés: 250 ml

6 980 Ft

Ingeborg Stadelmann szülésfürdő, 250 g

Megnyugtató keverék a szülés előtti időszakban és vajúdás alatt.

  • Szülés után emlékeket ébreszt és segít az átélteket feldolgozni. Szerencsétlenül lezajló szülések esetén van esély arra, hogy a szülők megbékéljenek és újra megtalálják a szerelmüket.
  • Egyéb élethelyzetekben afrodiziáló hatású, felkelti a gyermekek utáni vágyat, segíti a termékenységi hormonok képződést.

Adagolás / kád vízbe:

Gyermekeknek 1 evőkanál

felnőtteknek 3-4 evőkanál

kevesebb víz esetén arányosan kevesebb fürdősót használjunk

7 810 Ft

Speciálisan kialakított, újszülötteknek létrehozott termék. Hidrolátumokon alapuló egyedi Baby care termékek, gyengéden tisztítanak, puhává és bársonyos tapintásúvá változtatják a bőrt. A hidrolátum egy koncentrált vitamin és mikro-összetevő koktél desztillált növényi összetevőkből.

Ez a fürdőhab Sarkvidéki málna hidrolátum, organikus bojtorján valamint csalánkivonat tartalmával biztosít gyengéd ápolást a bőrnek és intenzív hidratálást és nyugtató hatást a babák számára.

Mindennapos használatra alkalmas

0 éves kortól

Kiszerelés: 250 ml

2 165 Ft

Egyedülálló formulával.
A hidrolátum egy koncentrált vitamin és mikro-összetevő koktél amely növények lepárlásával készül. A Baby care termékek, hidrolátumokon alapulnak, gyengéden tisztítanak és ápolják a babák bőrét, puha és bársonyos érzetet eredményeznek.

Ez a növényi fürdő, Sarkvidéki üröm hidrolátummal, organikus erdei zsálya és ligetszépe kivonatokkal nyugtatja a babák bőrét és puhítja azt mi közben az illóolajtartalmával hozzájárul a gyermek alvásához.

Mindennapos használatra alkalmas.

Kiszerelés: 250 ml

2 165 Ft

Naturissimo herbal baba krémhabfürdő 250 ml

Kíméletesen tisztítja a természetes eredetű kókuszolaj alapú detergensekkel a baba bőrét.

A barackmagolaj és a jojoba olaj utánzsírozó hatását a hipoallergén hatásáról ismert vadárvácska, a mandulatej hidrolizátuma és a B5-B3 vitamin és az allantoin segíti a gyors hámregenerációt.

A csicsóka bőrtápláló és gyulladáscsökkentő kivonatának hatását a cickafarkfű főzete kiegészíti. A cédrus allergénmentes illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását.

3 105 Ft

Naturissimo herbal babasampon 250 ml

  • Gyengéd babasampon, újszülött kortól
  • Gyengéd a szemhez, könnymentes a hajmosás
  • B3 vitaminnal és b5 provitaminnal segíti a hajszálak egészséges fejlődését
  • Hidratáló jojobaolajjal
  • Vadárvácska, mandula és körömvirág kivonat segíti a fejbőr regenerációját
  • Hipoallergén cédrus illóolajjal

Használata: Kb. borsónyi mennyiséget érdemes tenyérben alaposan vízzel higítani majd a baba haját gyengéden megmosni vele. Bár gyengéd összetétele miatt könnymentes, alapvetően kerüljük el, hogy a baba szemébe kerüljön. Babák esetében még a leggyengédebb termékek esetében is szükséges az első használat előtt bőrpróba végzése.

3 350 Ft

Az első szappanbuborék fújó melynek alapanyaga ökológiai termesztésből származik!

Színes, vidám időtöltés gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A szappanbuborékokat három különböző méretű karikán lehet átfújni. Használható a szabadban vagy fürdőkádban felnőtt felügyelettel.

Mint minden Sonett termék ez is 100%-ban lebomlik a természet egyensúlyát tiszteletben tartva. CE biztonsági előírások alapján tesztelt termék.

Különleges terméktulajdonságok: A fújó eszköz tartálya egy új, környezettudatos minőséget képvisel ? ?poli-fából? készült. Polietilén és finomra őrölt farost (őshonos fűrészáru) elegye, így több mint 20%-ban sikerült a kőolaj nyersanyag tartalmát csökkenteni.

Biológiai lebonthatóság: Az összetevők növényi eredetű nyersanyagokból készülnek. A cukor felületaktív anyag olyan gyártási folyamatban készül keményítőből, cukorból és zsírból, melyben teljes mértékben megmarad a természetes szerkezetük, ezért a micro-organizmusok könnyen és gyorsan le tudják bontani a felületaktív anyagot. A cukor felületaktív anyagokat az OECD előírások alapján biológiailag könnyen lebomló anyagként osztályozzák. A növényi etanol és glicerin pedig néhány óra alatt visszailleszkedik a természet körforgásába.

Minősítések:

  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie

 

1 850 Ft
Nézet:
Sorrend: