Taoasis Roll-on Aromaterápia

Nézet:
Sorrend:

Lazításhoz és elalváshoz narancs, benzoe, vanília és levendula illóolajokkal. Egyszerűen kenjük a halántékokra, csuklókra vagy a tarkóra, azonnal kibontakozik a jótékony illataura és segít megnyugodni.


A mai túlhajszolt, stresszes időkben sok ember számára egyre nehezebb a megnyugvás, lazítás és az elalvás egy megerőltető nap után. Aki nem szeretne azonnal tablettákhoz nyúlni, próbálja ki a természetes illatokat, amelyek a népi gyógyászatban évszázadok óta beváltak. Az olyan természetes olajoknak, illatoknak, mint például a levendula bizonyított a nyugtató hatása, segít kikapcsolni és ellazulni is.


Különlegesen nagy idegi kihívásoknak és stressznek kitett emberek számára fejlesztette ki néhány évvel ezelőtt a TAOASIS cég az „Jó alvást! – intenzív” illatkompozíciót, amely az évtizedek óta jól bevált „Jó alvást!” receptúrán alapszik, kiegészítve egy intenzív ellazító illattal, a nerolival, a narancsvirág rendkívül értékes, tiszta olajával. A neroli a modern aromaterápiában „elsősegély” (Rescue) illatként is ismert. Fontos összetevője az „Elsősegély” roll-on-nak is.

4 545 Ft

Frissítő, élénkítő és segíti a koncentrációt, főleg iskolás gyermekek számára. 100 % természetes illóolajok és értékes bázisolajok keveréke. Kenjük a halántékokra, tarkóra, köldök-csakrára vagy a talpakra.

A világ legnagyobb, tudományosan is támogatott aromaterápiás vizsgálatában a "Dufte Schule" projektben közel ezer diákon tesztelték 2005 és 2010 között a több éves kutatómunkával kialakított "Jó tanulást!" illatkeveréket. A vizsgála eredménye önmagáért beszél:

 

  • 46%-a a viszgálaban résztvevő tanulóknak a motváció javulását észlete*
  • 41%-uknak javult a koncentráló képessége*
  • 35%-uk javította a tanulmányi eredményét*
  • 38%-ban csökkent az iskolai agresszivitás*

(* igazolt és dokumentált tanulmányi eredmények)

 

A Taoasis „Jó tanulást!" illatkompozíciója igazoltan növeli a koncentrációt és elősegíti a motivációt az iskolai tanulás során.

 

 

4 545 Ft

Eukalyptus radiataval és gyermekek, érzékeny felnőttek által is jól tolerálható gyengédebb kakukkfűvel készült illatkompozíciót tartalmazó Roll-On.

Kenjük az illatkeveréket a csuklókra, nyakra vagy a halántékra és máris kibontakozik a jótékony illataura.


Az orrod bedugult, a fejed fáj, a hörgőid irritáltak: amikor beköszönt a megfázásos időszak a természetes jótékony illatok csodát tehetnek. Illóolajok gyógyfüvekbőlés gyógynövényekből felfrissítik és megnyugtatják náthás orrot, gyengéden körbevesznek jótékony illatukkal.

 

A TAOASIS eredeti Megfázás® illatkeveréke 100%-os tisztaságú, természetes illóolajokkal, mint a kakukkfű, az eukaliptusz, a borsmenta és a teafa egyesíti magában

 

4 545 Ft
Nézet:
Sorrend: