Gyümölcsszelet

Nézet:
Sorrend:

A Biopont újdonsága, a gondosan válogatott bio összetevőkből készülő Coco Love kakaós kókuszos szelet nemcsak a vegán étrendet követők, hanem a glutén- és laktózérzékenyek számára is ideális választás. A cukrot bio rizsszirup helyettesíti, így a mesterséges cukrok miatt sem kell aggódnod. Továbbá nem tartalmaz tartósítószereket, mesterséges adalékanyagokat és szóját sem.

435 Ft

A különlegesen finom Biopont Coco Love kókuszos szelet 100 %-ban természetes, bio összetevőket tartalmaz, melyet glutén- és laktózérzékenyek, valamint vegánok is bátran fogyaszthatnak. A termék szójamentes, továbbá nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket és színezőanyagokat. Hozzáadott cukor helyett pedig bio rizsszirup gondoskodik a kellemes édes ízről. Kóstold meg te is!

435 Ft

A kellemesen savanykás-édes vörös áfonya remekül kiegészíti az egzotikus kókuszt, így a 100%-ban természetes, bio összetevőkből készülő Coco Love kókuszos szelet egy igazi ínyencség, melyet glutén- és laktózérzékenyek, valamint vegánok is fogyaszthatnak. A termék szójamentes, továbbá nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket és színezőanyagokat. Az édes ízről pedig a rizsszirup gondoskodik.

440 Ft

Rapunzel Gyümölcsszelet fügés Leckerli Bio 40g

Ez az új gyümölcsszelet egy eredeti 1976-os recept alapján készült. Retro megjelenés, történelmi címkével és névvel. A „Leckerli” név felidézi a korai Rapunzel korszakot és a természetes élelmiszerek ősi gondolatát, amelyre manapság nagyobb a kereslet, mint valaha: kevés, kiváló minőségű és természetes összetevőt dolgoznak fel finomabbnál finomabb termékké.

Aromás, pörkölt mandula, mézes-édes füge és finom karamell aromájú datolya finom falatot varázsol.

725 Ft

Rapunzel Gyümölcsszelet protein Bio 30g

Ez az ízletes gyümölcsszelet kender- és napraforgófehérjével teljes fehérjeerőt biztosít minden sportoló és táplálkozástudatos ember számára. A rúd nem bódító, hanem tele van szupererőkkel: a kender rengeteg fehérjét és diós ízt biztosít. Az édes datolya, a gyümölcsös alma és a sárgabarack is extra energialöketet ad. A szeletet a körtelé és a kókuszvirág finom édessége teszi teljessé. Egy csipetnyi bourbon vanília adja meg az összetéveszthetetlen ízt.

620 Ft
 
Nézet:
Sorrend: