Gluténmentes panírmorzsa

Nézet:
Sorrend:

Gluténmentes burgonyapehely.

Felhasználása: burgonyapüréhez, levesekhez, sütikhez

Elkészítése: vízhez adjuk hozzá a burgonyapelyhet, majd közepes lángon kezdjük melegíteni és közben kevergessük. Krémesebbé tehetjük, ha növényi margarint és egy kis rizstejet adunk hozzá. Ízlés szerint fűszerekkel ízesíthetjük.

395 Ft

Kukorica panírmorzsa, élesztő- és gluténmentes, ellenőrzött bio gazdálkodásból. Finoman ropogós, élesztő nélkül.

 

  • Gyors panír: A húst, halat vagy a blansírozott zöldségeket sózzuk, borsozzuk. Egy felvert tojásba és utána a panír lisztbe forgatjuk.
  • Vegán panír: A tofut vagy a blansírozott zöldséget szendvics-krémmel vagy mustárral megkenjük és panír lisztbe forgatjuk.
  • Egzotikus panír: 75g panír lisztet 4 evőkanál kókuszpehellyel és 2 teáskanál curry porral össze-keverünk. Jól passzol csirkéhez, zöldséghez és tofuhoz.



845 Ft
Nézet:
Sorrend: