Tonizálás

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

"Mélytisztítás, szuperhidratálás, intenzív táplálás, a bioaktív hatás azonnal észrevehető."

Bioaktív, natúr hatóanyagok komplex keveréke, mely vulkanikus láva, kukoricacsutka és gyümölcsök csonthéjas magjának finom őrleményeivel eltávolít minden szennyeződést és zsírt, miközben fiatalítja és tonizálja a bőrt.

Alkalmazás: Körkörös mozdulatokkal masszírozzuk át az egész arc felületét, majd távolítsuk el langyos víz és nedves vattakorong segítségével. Kerüljük a szemmel való érintkezést!

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

3 155 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 835 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

Bőrállapot: tisztátalan, gyulladt vagy arra hajlamos bőr 

Hatása: A tisztátalan bőr alapkozmetikuma; érzékeny, tisztátalan bőrnél elősegíti a sebek gyógyulását, szabályozza a faggyúmirigyek túlzott működését, frissít, megelevenít, finomabbá teszi a pórusokat, csökkenti a mitesszerképződést. 

Sajátosság: Ha a bőr kora tavasszal vagy ősszel nyugtalan, irritált, foltosan vörös vagy pattanásos lesz, sima arctonikról átállhatunk speciál tonik alkalmazására. 

Ajánlása: A tisztátalan bőr kezelése egyrészt az akut jelenségek visszaszorítására irányul, másrészt a bőr alapvető áthangolására, hogy ezzel megelőzzük az újabb pattanások kialakulását. Ezt a célt szolgálja a speciál tonik, mely gyulladást enyhítő és a bőr funkcióit szabályozó növénykivonatokat tartalmaz, így kedvező hatást fejt ki a faggyúmirigyek működésére, a tág pórusokra, komedókra.

1 150 Ft

Az ausztrál teafaolaj tartalmú arc? és testápoló tej a mindennapi bőrápoláshoz ajánlott fürdés és zuhanyzás után. Enyhíti a különböző eredetű kisebb bőrsérülések (égések, horzsolás, gyulladás) okozta kellemetlen tüneteket és a bőrviszketést. A gyógyszerkönyvi tisztaságú ausztrál teafaolaj jótékony hatása ismert az akne eredetű problémákra, enyhíti az ekcémás, psoriasis, dermatitis, lábgombásodás és a diabeteszesek száraz bőr panaszait. Megnyugtatja az UV sugárzás által irritált bőrt. A kiszáradt és felrepedt bőrnek visszaadja a nedvességét és újra rugalmassá, bársonyossá teszi. A kellemetlenkedő rovarokat, (szúnyog, kullancs stb.) is távol tartja.

Alkalmazás: A hatás növelése érdekében célszerű a fürdéshez teafaolaj tusfürdőt és teafaolaj sampont használni. A szárazra törölt testfelületet kenje be gyógyszerkönyvi tisztaságú arc- és testápoló tejjel. A problémás helyeket naponta többször is be lehet kenni.

2 695 Ft

"Bioaktív tisztítás és tonizálás, mely természetes alapja az egészséges, fiatalos megjelenésnek."

Élénkítő, aromatikus illóolaj, mely rózsavízzel, a varázsmogyoró és az Aloe vera bioaktív natúr hatóanyagaival kombinálva gyengéd tisztító és stimuláló hatású tonikot alkot. Felfrissíti és kiegyensúlyozza az arcbőrt. Alkalmazás: reggel és este vattakorong segítségével vigyük fel az arcbőrre, majd használjuk a Rózsa hidratáló krémet.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, mesterséges illatanyagot és mesterséges tartósítószert.

Bioaktív és bio összetevők: damaszkuszirózsa-olaj, rózsavíz, Aloe vera, varázsmogyoró, B5-vitamin, C-vitamin, aminosav-komplexum, gerániumolaj, szegfűszegolaj, kamilla, zöldcitromvirág, körömvirág, golgotavirág.

3 695 Ft
Nézet:
Sorrend: