Keverék illóolajok

Nézet:
Sorrend:
-50%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 50% kedvezménnyel

Aromax Hókifli Illóolaj Keverék 10 ml

A selymesen lágy, édes-citrusos illatharmónia a karácsony szívmelengető hangulatát és a legfinomabb ünnepi sütemények illatát idézi meg otthonodban.

Az adventi asztaldísz csillogása, a karácsonyi receptek böngészése és az ünnepi dekorációk kiválogatása, a fenyődíszítés ? megannyi boldog pillanat, mely azonnal eszünkbe jut e fantasztikus illatvarázsnak köszönhetően.

2 150 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 075 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

Boldog várakozás és ünnepi hangulat a Hópihe karácsonyi illóolaj keverékekkel!

E különleges, a téli természet által inspirált, hűsítően friss illatkeverék azonnal a boldog várakozással teli napok hangulatát varázsolja a lakás bármely pontjára. Az adventi asztaldísz ragyogása, a karácsonyi receptek böngészése és az ünnepi dekorációk kiválogatása, a karácsonyfa díszítése ? megannyi boldogi boldog pillanat, mely azonnal eszünkbe jut e fantasztikus illatvarázsnak köszönhetően.

Az illóolaj keverékben található esszenciális növényi olajok (erdeifenyő-, bergamott- borsosmenta-, grapefruit- és zöldcitromolaj) illatharmóniája ünnepi díszbe öltözteti lelkünket.

Az ünnepi Hókifli illóolaj keverék erdeifenyő-, borsmenta-, bergamott-, zöldcitrom- és graperfruitolaj felhasználásával készül.

Erdeifenyő illóolaj 

A fenyőerdők fantasztikus illatát rejtő erdeifenyő illóolaj békét és nyugalmat áraszt, lazító, nyugtató hatású ? nem mellesleg belélegezve a légutak egészségéért is sokat tesz antimikrobiális hatásának köszönhetően.

Borsosmenta illóolaj

A borsosmenta friss illata kiválóan oldja az ünnepi előkészületek izgalmát és a kapkodással járó feszültséget.

Bergamott illóolaj

A bergamott friss, gyümölcsös illatú illóolaja széles körben használatos az aromaterápiában hangulatjavításra, valamint feszültségoldásra.

Grapefruit illóolaj

E gyümölcsösen friss és energikus illat a legfinomabb téli süteményekkel teli ünnepi asztal látványát varázsolja elénk!

Zöldcitrom illóolaj

A zöldcitrom (limett) illóolaja frissítő és energizáló hatású, citrusos illata azonnal üdévé varázsolja a szoba levegőjét.

 

2 245 Ft

Lazulj el, és álmodj szépeket a Jó éjszakát! illóolaj keverék segítségével!

Ezt a finoman illatozó, citrusos-mentolos illóolaj keveréket a pihentető alvás és a feszültségoldás jegyében állítottuk össze.

A benne található természetes növényi olajok (bergamott, fodormenta és indiai citromfű illóolaj) finom harmóniája segíti az ellazulást, oldja a stresszt és pihenteti az elmét.

A Jó éjszakát! illóolaj keveréket különösen tartós stressz, lehangoltság, álmatlanság és alvásproblémák esetén javasoljuk.

A Jó éjszakát! illóolaj keverék használata aromaterápiás célokra


Milyen illóolajok felhasználásával készül a Jó éjszakát! illóolaj keverék?

Fodormenta illóolaj

A fodormenta a hazai kertekben is könnyen termeszthető, igen kedvelt évelő gyógy- és fűszernövény. Aromaterápiás alkalmazása nemcsak a légutak egészségére és a bőrre van jótékony hatással: fontos feszültségoldó illóolaj, hiszen enyhítheti a stressz és depresszió tüneteit.

Indiai citromfű illóolaj

Az indiai citromfű (valódi citromos fűszercirok) az ázsiai konyhában közismert és közkedvelt fűszer-, tea- és gyógynövény. Ez a kellemesen citrusos növényi olaj tonizálja és ellenállóbbá teszi a stresszel szemben az idegrendszert ? bónuszként pedig a fejfájást is csillapíthatja.

Bergamott illóolaj

A bergamott friss, gyümölcsös illatú illóolaja széles körben használatos az aromaterápiában a fokozott izgatottság megszüntetésére, álmatlanság, szorongás esetén.

 

2 305 Ft

Aromax antibacteria citrom-fahéj-szegfűszeg spray XXL 40 ml

Az Antibacteria (korábban AF) légfrissítő sprayk kiváló minőségű, antimikrobiális hatású illóolajokat tartalmaznak, melyek a megfázásos, őszi-téli időszakban a levegő tisztítására alkalmazhatóak.

Például a citrom is antimikrobiális hatású, tehát képes elpusztítani a baktériumokat, gombákat és vírusokat.

Az Antibacteria termékcsalád emellett füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére az év bármely szakában használható. Kellemes illatuknak és speciális összetételüknek köszönhetően szekrények illatosítására (textildarabra vagy papírzsebkendőre fújva és a szekrénybe helyezve), illetve potpourrira permetezve is használhatók.

5 165 Ft

Aromax antibacteria indiai-borsmenta-szegfűszeg spray XXL 40 ml

Az Antibacteria (korábban AF) légfrissítő sprayk kiváló minőségű, antimikrobiális hatású illóolajokat tartalmaznak, melyek a megfázásos, őszi-téli időszakban a levegő tisztítására alkalmazhatóak.

Például a szegfűszeg is antimikrobiális hatású, tehát képes elpusztítani a baktériumokat, gombákat és vírusokat.

Az Antibacteria termékcsalád emellett füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére az év bármely szakában használható. Kellemes illatuknak és speciális összetételüknek köszönhetően szekrények illatosítására (textildarabra vagy papírzsebkendőre fújva és a szekrénybe helyezve), illetve potpourrira permetezve is használhatók.

5 165 Ft

Kiszerelés: 2 db gépkocsi szellőzőrácsára csíptethető klipsz 6 db különböző színű filckoronggal, amelyre tetszőleges Aromax illóolaj csepegtethető, és 1 db Aromax Otthonod illata, Egzotikus illóolaj keverék.

Az Aromax autóillatosító ékszer finom illatot árasztva teszi kellemesebbé az utazást. Kialakításának és méretének köszönhetően pedig elegáns kiegészítője lesz bármely gépjárműnek.

Az Egzotikus illóolajkeverék a trópusok és az óceáni szigetek dús növénytakarójának illatát varázsolja nemcsak a lakásba, hanem a gépjárműbe is.

Természetes összetevők: bergamott, clementine, grapefruit, ho-shiu illóolajok.

9 225 Ft

A filckorongok az Aromax autóillatosító ékszerhez készültek. Használatukkal lehetővé válik, hogy egymástól eltérő illóolajokat párologtasson.

Helyezze be a filckorongot az autóillatosító ékszerbe, csepegtessen rá a kiválasztott illóolajból, majd helyezze a készüléket a gépjármű szellőzőrácsára. Ha illatot kíván váltani, távolítsa el a használt filckorongot, és helyezzen be egy újat, majd csepegtessen rá ismét a kívánt illóolajból! A filckorong illatosítását követően a klíma, vagy a fűtés bekapcsolásakor finom illat áramlik a gépjárműbe a klipszből.

Tipp: használt filckorongot újra tudja használni azonos illóolajjal.

2 080 Ft

A termékben lévő illóolajok belélegzésekor azok kedvező hatásai jól érvényesülnek.

Az illóolaj keverék aromalámpa vízzel töltött részébe, radiátorra helyezett párologtatóba, pot-pourrira cseppentve vagy vízzel alaposan összerázva (1 rész illóolaj 20 rész víz) és levegőbe permetezve frissíti a szoba levegőjét. Belélegezve a légutakban kellemes friss érzetet kelt, és az ismert eukaliptuszos, mentolos rágógumikhoz és cukorkákhoz hasonlóan a légutakat átjárhatóbbá, a légzést könnyebbé teszi.

Használata különösen a téli, megfázásos időszakban hasznos az illóolaj összetevők ismert, kedvező hatásai miatt.

2 245 Ft
Nézet:
Sorrend: