Férfiaknak

Nézet:
Sorrend:

Gyorsan beszívódó, hűsítő after shave gél, melynek formulája a jaktejen alapul. Az arc puha, jól hidratált és hűvösen friss lesz tőle.

A fehérjékben és vitaminokban gazdag gél láthatóan lágyítja a bőrt, míg a jegesen hűsítő menta frissít és feszesít.

A bio fekete szeder kivonata hatékonyan javítja az arcszínt, a B 5-, az A- és az E-vitamin pedig nyugtat és csökkenti az irritációt, valamint a gyulladást.

2 735 Ft

Tápanyagokkal dúsított vitaminokban gazdag, a bőr számára puhaságot és kényelmet kölcsönöz. Élvezze a frissességet tetőtől talpig!
A szibériai ginzeng tonizálja a bőrt, tetőtől talpig frissességet biztosít. A koffein hosszan tartó hidratációt biztosít a nap folyamán. A kínai citromfű lendületet ad a bőrének, valamint a puhaság és a kényelem érzetét biztosít, míg az A-és E vitaminok simává és bársonyossá teszik a bőrt.

Használata: A tusfürdőből egy kis mennyiséget vigyen fel nedves bőrére egy szivacs segítségével, majd öblítse le.

Kiszerelés: 250 ml

1 885 Ft

Ez a sampon-kondicionáló gyengéden tisztítja a fejbőrt és a hajat, lehetővé téve a vitaminok gyors behatolását. Erővel tölti fel a hajat, simavá és kezelhetővé teszi azt.
A szibériai cédrusolaj omega-3,6 zsírsavak, E, F, B vitaminok, mikroelemek forrása. Segít erősíteni a hajgyökereket, hidratálja és táplálja a hajat. A kuril tea tisztítja és puhítja a fejbőrt és a hajat, és könnyebben kezelhetővé teszi. A tajga növényei erősebbé és selymesebbé teszik a hajad.

Használata: Vigye fel a sampont nedves fejbőrére és/vagy hajára, mossa meg a fejét, majd öblítse le.

Kiszerelés: 250 ml

1 885 Ft

Táplálja és helyreállítja a hajat, megakadályozva a hajhullást és elősegítve a haj növekedését.
A taurin és a boróka mélyen erősítő hatással bír, tökéletesen tonizálja és biztosítja a vitaminok mély behatolását. A taurin és a B-vitaminok antioxidáns hatásúak és elősegítik a haj növekedését. A Natura Siberica által koffein, bojtorján, ginzeng, csalán, gyömbér, zsálya alapján létrehozott hajhullás elleni komplexum hatással van a hajhagymákra, és segít megelőzni a hajhullást.

1 885 Ft

Ezzel a szuperhatékony arckrémmel felveheti a harcot a ráncok ellen és győzelmet arathat az öregedés jelei fölött!

Erős ránctalanító krémünk segít a megjelenés fiatalossá tételében és az önbizalom megerősítésében. A bio ginzenggel, vad orbáncfűvel és hialuronsavval gazdagított krém csökkenti a ráncokat és láthatóan feszesít. A kamcsatkai vadméhek méze táplál, a medveszőlő pedig antioxidáns védelmet biztosít.

 

3 820 Ft

A merész és fiatalos megjelenésért!

Ahhoz, hogy túléljék a szélsőséges körülményeket, a szibériai növények erős védelmet nyújtó hatóanyagokat termelnek, melyeknek rendkívüli revitalizáló hatásuk van.

A szemránckrémet fehérjedús szibériai kaviárkivonat gazdagítja, mely segít kisimítani a ráncokat és minimálisra csökkenti a puffadást, valamint a sötét karikákat. A vadon termő bio hamvas szederből készült kivonat a tiszta koffeinnel és hialuronsavval együtt hidratálja, feszesíti és kivételes életerővel tölti fel a bőrt.

A formula mentes a következőktől: parabének, SLES, PEG, ásványolajok, EDTA, BHT-BHA.

 

3 820 Ft
Nézet:
Sorrend: