Hyarulonsav

Nézet:
Sorrend:

A maszk különösen száraz, gyenge, törékeny és vékony hajra, regeneráló és hajerősítő hatású.  Látványosan helyreállítja, és egészségesen puhává teszi a hajszerkezetet és visszaadja a haj  természetes szépségét és ragyogást, volumennövelő hatású.

Aktív hatóanyagok
Kollagén, homoktövis gyümölcskivonat, hyaluronsav, kollagén, kókusz olaj, E-vitamin.

Használat
Hajmosás után kis mennyiséget vigyen fel a haj teljes hosszán, 1-3 perc hatóidő után alaposan öblítse le.

4 390 Ft

Természetes ápolás értékes növényi olajakkal és kivonatokkal! Csökkenti a ráncok mélységet és védelmet nyújt a ráncok kialakulása ellen. Optimálisan hidratál. Növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, segít stimulálni a kollagén termelést.

 

  • A Hyaluronsav lehetővé teszi hogy a kor előrehaladtával a bőr ne veszítsen nedvességtartalmából, feszes és üde maradjon, ezen kívül megszünteti a mimikai ráncokat és a szarkalábakat. Ez a természetes anyag támogatja a sérült szövetek regenerálódását, a bőr anyagcseréjét és légzését, csillapítja a gyulladást, valamint fontos szerepe van a hámképzésben is.
  • A Kollagén javítja a bőr rugalmasságát, tónusát, csökkenti az öregedés jeleit, megakadályozza a ráncok kialakulását, hidratálja a bőrt.
  • A panthenol, más néven B5 provitamin (azaz élővitamin) gyulladáscsökkentő, hidratáló, sebgyógyító, bőrnyugtató hatásáról ismert.
  • Az értékes Homoktövis olaj erősíti a bőr mikrocirkulációját, hidratálja, regenerálja és védi a bőrt.
  • Az Avokádó kivonat ideális vitaminhiányos, száraz, dehidratált és érett bőrnek, megakadályozza kiszáradását és viszketését.
  • A Csipkebogyó kivonat az A- és E- vitamin forrása, lassítja az öregedési folyamatokat, szövetregeneráló, kiváló a száraz, érett, napégette és fakó bőrre.
  • A fahéj vérbőségfokozó hatású, táplálja a száraz bőrt. Hatékonyan kezelhető általa az aknés, pattanásos bőr, az ekcéma illetve a viszkető fejbőr egyaránt.


Nem tartalmaz alkoholt, mesterséges színezéket, parabéneket és állati eredetű összetevőket!



9 385 Ft
Nézet:
Sorrend: