100%ban növényi termék, mely alkalmas laktóz és egyéb érzékenységben szenvedőknek főzésre. Kiválóan alkalmazható raguk, krémlevesek készítéshéze.
A Bio Rizskrém "tejszín", az ideális termék, hogy ízletes ételeket készítsünk egészségesebben, könnyedebben és kevesebb növényi zsiradékkal.
Ezen termék létrehozásához is a Lessini Hegységben, 450 méteren eredő forrásvizet használják.
Ez sokban hozzájárul a The Bridge termékek kimagasló minőségéhez. Az összes "The Bridge" termék az ICEA által hitelesített biogazdasából származó organikus alapanyagokból készül.
A magyar hitelesítő szerv a Hungária Öko Garancia Kft. A "tejszín" laktóz-, glutén- és koleszterinmentessége alkalmassá teszi az azokra érzékenyeknek, a koleszterinproblémákkal küzdőknek és a diétázóknak egyaránt. A termék összetevői miatt, könnyű és ízletes, mindössze 7%-os növényi eredetű zsírtartalommal.