Deo spray

Nézet:
Sorrend:
ÚJ

Biola Bio orvosi zsályás dezodor 100 ml

Üde, friss és dezodorált bőrérzetet elősegítő, az izzadás mérséklését támogató testpermet. A teafa, eukaliptusz, citromfű és a zsálya illóolaja segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását.

A bio minősítéssel rendelkező orvosi zsályás dezodor nyugodt szívvel ajánljuk minden bőrtípusra, hiszen kizárólag bőrbarát növényi komponenseket – varázsmogyorót, citromfüvet, grapefruit mag- és teafaolajat - tartalmaz! Segít az üde, friss bőrérzet megteremtésében, és hosszantartó védelmet biztosít a kellemetlen testszag ellen! Próbáld ki az alumíniumsóktól és szintetikus illatanyagoktól mentes, szenzitív bőrre is kiváló természetes spray terméket! Biztonságos, bőrgyógyászatilag tesztelt, minden korosztálynak ideális, mindennapi használatra lett kifejlesztve.

 

3 905 Ft

Megbízható védelem az érzékeny hónaljbőrnek: bio aloe verát és természetes ásványi anyagokat tartalmazó hatékony formulánk gátolja a szagokat okozó baktériumokat, így természetesen megakadályozza az izzadt szagok felhalmozódását.

48 órás frissesség és megbízható védelem ? abszolút alumíniumsók nélkül. Az enyhe formula gyengéd a bőrhöz és jól tolerálható.

  • Természetes testápolás ? tanúsított és bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Kiszerelések: biológiailag lebomló, nem tartalmaz alumíniumsókat, nem tartalmaz szintetikus illatanyagot vagy tartósítószert*
  • Csomagolás: A kupak 96%-ban újrahasznosított anyagokból készült

*az EU kozmetikai rendeletének megfelelően

 

3 720 Ft

lavera Pumpás dezodor NATURAL & REFRESH 75ml

48 órán át ható dezodor a természetből - megbízható védelem a frissességért.

A lavera ígérete:

• Természetes kozmetikumok: tanúsított és bőrgyógyászatilag tesztelt

• Receptúra: biológiailag lebomló, alumíniumsók, mesterséges illatanyagok és tartósítószerek nélkül*

• Csomagolás: 96%-ban újrahasznosított anyagból készül

A ""La vera"", igaz, elkötelezett a környezetvédelem és az állatjólét mellett *az EU kozmetikai termékekről szóló szabályzata szerint.

3 720 Ft
Nézet:
Sorrend: