Körömápolás

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

"Tesztelőink véleménye: a valaha használt legjobb kézápoló"

Regenerál, táplál, hidratál. Az egyedülálló bioaktív gyógyhatású Manuka méz ápolókrém, más kivonatokkal kombinálva, a bőr felső rétegébe behatolva serkenti a sejtregenerációt, és normalizálja a kiszáradt bőr állapotát. Valamennyi száraz testfelület ápolására alkalmas. Gyógyító hatása 12 órán keresztül érvényesül.

Száraz, érzékeny bőrre, valamint a mindennapos testápoláshoz.

Intenzív antioxidáns és védő krém, mely nyugtatja és támogatja a kiszáradt kezeket. kivonatokkal kombinálva a bőr felső rétegébe behatolva serkenti a sejtregenerációt, és normalizálja a kiszáradt bőr állapotát. Valamennyi száraz testfelület ápolására alkalmas, gyógyító hatása 12 órán keresztül érvényesül.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

3 450 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 105 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

"Tesztelőink véleménye: a valaha használt legjobb kézápoló."

12 órás védelem. Hidratáló rózsa illóolaj, mely tonizáló és öregedésgátló tulajdonságairól ismert. Természetes bioaktív hatóanyagokkal keverve közvetlenül felszívódik a bőrszövetbe, hidratálja, megújítja és erősíti a kollagén szövetet, kiegyensúlyozza a nedvességháztartást. A különösen száraz testrészekre ajánlott.

Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 995 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 695 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

Az antiszeptikus és gyógyító tulajdonságú teafa olaj természetes eredetű bioaktív hatóanyagokkal, valamint undecilénsavval, (természetes gombaölő hatású növényi kivonat) különösen hatékony körömápoló. Antibakteriális és gombaölő szer, gyors és hatékony, megakadályozza a gomba terjedését.

Alkalmazás: naponta kétszer vékony rétegben vigye fel a körmökre. A gyógyulást követően még 3 hétig folytassa a kezelést.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 335 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 100 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

Aromax körömápoló olaj 10 ml

Értékes összetevőinek köszönhetően (földimogyoró- és makadámdióolaj, ligetszépemag kivonat, növényi antioxidáns és E-vitamin) táplálja a körömlakkok, lemosók és háztartási szerek által károsított, töredező körmöket, és egyben visszaállítja eredeti fényüket

A készítmény a benne lévő fertőtlenítő hatású illóolajok (teafa, indiai citromfű, szegfűszeg, kakukkfű) segítségével egészségesebbé teszi a körmöket, míg esszenciális zsírsav- és E-vitamin tartalma megakadályozza a köröm és a körömágy kiszáradását.

A földimogyoróolaj bőrtápláló, a bőr szárazságát enyhítő és a bőr rugalmasságát fokozó hatású. A makadámdióolaját horzsolások és bőrvörösség mérséklésére alkalmas kozmetikai készítmények alkotórészeként, valamint napozószerek és dekorkozmetikumok összetevőjeként lehet eredményesen felhasználni.

1 805 Ft

A biotermesztésből származó argánfa termésének pörköletlen magjából hidegsajtolással nyert argánolaj különösen ajánlott a környezeti ártalmaknak (szél, erős napfény, füstös környezet, vegyi anyagok) kitett bőr, haj, köröm ápolására. Segít pótolni az elvesztett nedvességet, visszaadja a bőr és a haj egészséges fényét, intenzív ápolást biztosít. Vitaminokban és esszenciális zsírsavban (omega-6) gazdag. Kiegyensúlyozó hatása a fejbőrre is jótékony hatású, csökkenti a viszketést és a kiszáradást. Gyorsan beszívódik, így sem a bőrön, sem a hajon nem kelt olajos érzetet.

3 625 Ft

A Neem körömápoló olaj használata megalapozza a körmök egészséges és ápolt állapotát. Rendszeres használata új erőt és rugalmasságot ad a körmöknek, puhává varázsolja a körömágy bőrét.

A Neem levél, sárgabarackmag, kamilla és nyúlszapuka kivonat támogatja a köröm szerkezetét, és táplálja az érzékeny, repedezett, gyulladásos körömágyat. A köröm felépítő anyagát egészségessé teszi.

Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, szilikont, valamint PEG-et
    vegán
  • nem tesztelték állatokon
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.
6 650 Ft

Stift a köröm gombás fertőzésének kezelésére.

Gyógyszerészeti összetevőktől mentes természetes gyógymód.

A Repel Mycoclean körömstift természetes úton szünteti meg a körömgombás fertőzéseket, csökkentve a köröm pH szintjét, így megakadályozza a gombák növekedését és elpusztítja őket. Továbbá növényi olajok kombinációját tartalmazza, melyek táplálják és erősítik a körmöt.

 

5 575 Ft

Hidratál, zsíros érzet nélkül és gyorsan beszívódik.

Minden bőrállapotnál alkalmazható, különösen az érdes, száraz és érzékeny területek ápolására.

Vitalizálja a bőrt és serkenti az életfolyamatait.

A Martina Gebhardt Kéz- és körömápolási termékcsalád teljes körű ápolást és védelmet nyújt a kezeknek és a körmöknek. Erősíti a körmöket, ápolja a körömágyat, valamint védelmet nyújt igénybe vett kezeknek."

 

5 980 Ft

Védi és ápolja a kezeket, valamint más repedezett és durva tapintású bőrterületeket.

Különösen ajánlott a száraz, gyulladásokra hajlamos bőr ápolására, így arcpakolásként is használható.

A Martina Gebhardt Kéz- és körömápolási termékcsalád teljes körű ápolást és védelmet nyújt a kezeknek és a körmöknek. Erősíti a körmöket, ápolja a körömágyat, valamint védelmet nyújt igénybe vett kezeknek.

A Martina Gebhardt Kézkrém alkalmazható kézpakolásként is. Ehhez vastagabban kenje be a kezeket és a esetleg a karokat a krémmel, majd tekerje be őket 10 percre folpackkal vagy húzzon pamutkeszyűt. Így a hatóanyagok különösen jól beszívódnak. Végül távolítsa el a maradék krémet egy nedves törölközővel."

 

7 070 Ft

A köröm- és lábápoló ecsetelőben található teafaolaj ismert antimikrobális és gombaölő hatása miatt segítheti a körömgomba kezelését és megelőzését. A ricinusolaj kondicionálja a körömágy bőrét, az orvosi zsálya segíthet csökkenteni annak gyulladását. Az alacsony erdeifenyő olaj tartalom friss illatot biztosít és tonizálja a bőrt.

2 475 Ft
Nézet:
Sorrend: