Kakaóbab

Nézet:
Sorrend:

A kakaóbab a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere

A kakaófa gyümölcse a kakaóbab, amely fontos élelmiszeripari alapanyag, hiszen a kakaóvaj, a kakaópor mellett a csokoládé alapanyaga is.

A termék tulajdonságai Jótékony hatással bír a szív és érrendszeri problémákkal szemben Jó közérzetet, frissességet biztosít .Növeli a stressz tűrő képességet. Koncentráció és memóriajavító hatású. Csökkenteni a depressziót. Lassítja az öregedési folyamatokat. Fogyókúráknál is kiválóan alkalmazható. Étvágycsökkentő és zsírégetést fokozó

3 825 Ft

Kiváló minőségű étkezési termék és bőrápoló is

Egészséges, tápláló, különlegesen tiszta és jóízű. Gyors felszívódású, vitamindús és bőrápoló alapanyag.

A termék tulajdonságai:

Természetes, növényi eredetű termék. Erősíti az immunrendszert. Magas E-vitaminnal rendelkezik és kiváló antioxidáns forrás. Lassítja a bőr öregedését. Látványosan javítja a fáradt és igénybe vett arcbőrt. Gyorsítja a sérült bőr regenerálódását, mélyen beszívódva kényezteti, ápolja és puhítja bőrünket, valamint óvja a kiszáradástól. A kakaóvaj védőréteget képez a környezet és a bőr között, és segíti a nedvesség megtartását. A test kakaóvajjal történő masszírozása elősegíti a stresszes állapot megszűnését. Számos natúr kozmetikum alapanyaga, segítségével a kozmetikai készítmények többi hatóanyagai is mélyebbre tudnak beszívódni, ezáltal hatásúk fokozódik

5 670 Ft
Nézet:
Sorrend: