Mogyoró

Nézet:
Sorrend:

Ez az Alce Nero mogyorós tejcsokoládé tábla a tejcsokoládé ízét az egész mogyoró gazdagságával elegyíti.

A felhasznált kakaó Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkezik, és Latin-Amerikából származik. Miután a babot pörkölték, a történelmi svájci csokoládégyár, a Chocolat Stella, az Alce Nero partnercégének szakértelmével dolgozzák fel.

1 480 Ft

Instant quinoa saláta.

Gluténmentes, BIO- és vegán termék, 100% növényi összetevők, 42° fokon szárítva, tartósítószert nem tartalmaz.

Nettó súly: 65g, melyből 190g készétel készíthető.

Elkészítés: a poháron jelzett vonalig felöntjük forró vízzel, jól összekeverjük és 10 percig hagyjuk duzzadni a fedél alatt. Egyszerűen a papírpohárból fogyasztható.

1 115 Ft

Kitűnő nassolnivaló önmagában, de sütemények alapanyagaként is az egyik legjobb választás. Sütéshez ötleteket a receptjeink között ajánlunk.


A törökmogyoró rendelkezik minden, a diófélékben megtalálható pozitív tulajdonsággal. Nagy arányban tartalmaz fehérjét, vasat, káliumot és foszfort. Előbbieken túl gazdag E- és B-vitaminokban, amely mint köztudott a magzatvédelem szempontjából az egyik legfontosabb vitamin.

Az összes mogyorófajt figyelembe véve a törökmogyoró tartalmazza a legtöbb olajat. Felhasználása elsősorban az édesiparban elterjedt, a tengerentúlon pedig mogyorópép és mogyoróvaj készítéséhez használják fel elsősorban.

595 Ft

A ropogós, pörkölt szemeket a nagyon csípős, egyben kissé édeskés wasabi vonja be, ami olyan ízorgiát biztosít a fogyasztó számára, hogy garantált a siker egy-egy baráti összejövetelen.

Nem csak ízlelőbimbóinknak kedvezhetünk fogyasztásával, hanem szervezetünknek is, hiszen a benne található nagy mennyiségű mustárolaj gátolja, illetve megöli a káros baktériumokat. Különösen alkalmas a felső légúti és húgyúti fertőzések enyhítésére, kezelésére, valamint a máj méregtelenítését is elősegíti.280 Ft
Nézet:
Sorrend: