D-3 vitamin

Nézet:
Sorrend:

7-féle élőflóra törzs és inulin

A készítmény 7-féle élőflóra törzset tartalmaz, amelyek természetes alkotóelemei az emberi bélflórának, illetve kapszulánként 360 mg inulint, mely egy természetes rost, ami emésztetlenül jut a vastagbélbe.

Ha antibiotikum kezelés étrendi kiegészítésére használja a készítményt, az antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

4 390 Ft

A jó anyagcseréért és immunrendszerért, a megfelelő komfortérzetért

7 féle élőflórás baktériumot, kolint, inulint, nyomelemeket és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

7 féle élőflórás baktériumot tartalmazó készítmény kolinnal, inulinnal, nyomelemekkel és vitaminokkal.

A készítmény 7 féle élőflórás baktériumot tartalmaz, melyek az emberi bélflórában természetesen is jelen vannak, ám bizonyos helyzetekben a mennyiségük ingadozhat. Valamint tartalmaz inulint, ami az élőflórás baktériumok táplálékául szolgál.

A B2-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák (pl az emésztőrendszeri nyálkahártya) normál állapotának fenntartásához.

A kolin hozzájárul a normál májműködés fenntartásához, részt vesz a homocisztein- és zsíranyagcserében.

A cink és a króm részt vesznek a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A C-vitamin, a B5; B2; és B1-vitaminok hozzájárulnak az energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz.

A B2; B6- és B12-vitaminok, a folsav és a C-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A szelén és a cink segítik az immunrendszer megfelelő működését, a króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A D3- és a K2-vitamin részt vesznek az egészséges csontozat fenntartásában.

A kapszulában jelen lévő vitaminok és ásványi anyagok fedezik a felnőttek számára javasolt napi mennyiséget. Ha antibiotikum kezelés étrendi kiegészítésére használja a készítményt, az antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

4 390 Ft

Multivitamin gumitabletta gyermekeknek az egészséges csontozatért

természetes narancs, alma és eper koncentrátumokkal

A szervezet kiegyensúlyozott működéséhez szükséges a vitaminok rendszeres fogyasztása, az immunrendszer jó működésének, a teljesítőképesség fenntartásának érdekében. A Vita Maci Multivitamin ? 12 féle vitaminnal ? rendszeres fogyasztása hozzájárul a növekvő szervezet alapvető vitamin ellátásához. Három féle ízben, természetes gyümölcslé koncentrátumokkal a változatos és egészséges kiegészítésért gyermekek számára. A D3-vitamin szükséges a gyermekek egészséges csontfejlődéséhez.

2 880 Ft

Dr.herz c-vitamin 1000 mg+d3-vitamin 1000 ne kapszula 60 db

C-vitamint és D3-vitamint tartalmazó komplex készítmény az immunrendszer erősítésére. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

2 415 Ft

Dr.herz d3-vitamin 2000NE+szerves cink kapszula 60 db

Koncentrált, kapszulánkként 2000 NE bioaktív D-vitamin hozzáadott jól hasznosuló szerves cinkkel.

A D-vitamin-hiány világszerte népbetegségnek számít, a probléma a hazai népesség jelentős hányadát is érinti. A zsírban oldódó D-vitamin egy része bőrünket érő napfény hatására termelődik. Így késő ősztől kora tavaszig egészséges embereknek is szükségük lehet megelőzés céljából a D-vitamin pótlására. Felnőtteknek 1500-2000 NE, túlsúlyos embereknek ennek kétszerese az ajánlott bevitel. A szerves cink hozzájárul a bőr, a köröm, a haj normál állapotának fenntartásához.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

2 415 Ft

Az egészséges emberek számára a K2-vitamin beszerzése nem okoz problémát, mivel az emésztőrendszerben élő baktériumok állítják elő bőséges mennyiségben. Mindazonáltal a kor előrehaladtával és az emésztőrendszer állapotának függvényében a termelés csökkenhet, sőt egyetlen antibiotikumos kezelés hatására teljesen meg is szűnhet. A 18. században  a várandós anyáknak kellett kötelezően K-vitamint fogyasztania, mert ettől vártak egészséges újszülötteket. Manapság is rendszeresen eszik a japán emberek, mivel a hosszú élet egyik összetevőjeként tartják számon.

Miért szükséges napi rendszerességgel K-vitamint fogyasztania?

A K2-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában, illetve a normál véralvadásban.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához-hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.

A Kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez, és a normál csontozat fenntartásához.

2 810 Ft

A kalcium és a magnézium szükséges a normál fogazat, csontozat fenntartásához, hozzájárul a normál izomműködéshez. A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez. A cink hozzájárul a csontozat, a haj, bőr, köröm normál állapotának fenntartásához és az

immunrendszer megfelelő működéséhez.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához, az egészséges csontozat, izomfunkció, normál fogazat fenntartásához.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó! Fogyasztása gyermekeknek, terhes- és szoptató anyáknak nem ajánlott!

3 375 Ft

Dr.Theiss d3-vitamin direkt spray 2000 ne 20 ml

A D-vitamin hozzájárul: az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához. A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

  • A D-vitamin hozzájárul: az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához.
  • A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában.
  • Citrom-narancs-menta ízesítéssel.
3 150 Ft

Kókuszolaj-kivonatban oldottunk természetes D3-vitamint, így annak adagolását termékünk nagy dózisban, kapszulák nélkül lehetővé teszi. Íze nincs, ételbe is cseppenthető, így gyermekeknek is könnyen adható.

Egyre több kutatás és szakember hívja fel a figyelmet a D3-vitamin korábban kevéssé ismert előnyeire és jelentőségére. Többek közt kiderült, milyen fontos szerepet tölt be az immunrendszer működésében is.

Termékünkben a D3-vitamin RSPO- minősítéssel is rendelkező pálma- és kókusz- olajból nyert MCT-olajban oldva található meg a megfelelő felszívódásért és stabilitásért. A stabilitásról továbbá természetes tokoferolokkal (E-vitamin) is gondoskodtunk.

3 805 Ft

Innopharm Kalcium 500 mg + D3 pezsgőtabletta 20x

A kalcium hozzájárul a csontok és fogak egészségének fenntartásához, a normál izomműködéshez és az emésztő enzimek normál működéséhez. A kalcium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és a normál fogazat fenntartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez.

Étrend-kiegészítő pezsgőtabletta citrom ízben. A készítmény 500 mg kalciumot tartalmaz.

Napi 1 pezsgőtablettát 250 ml vízben feloldva ajánlott fogyasztani. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

1 275 Ft

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 1000mg + csipkebogyó kivonat + D3 vitaminnal nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint.


Hatékony antioxidáns, segíti a vas felszívódását. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.


Ajánlott vitamin hiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, fáradság és kimerültség esetén.

 

2 795 Ft

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 1000mg + csipkebogyó kivonat + D3 vitaminnal nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint.


Hatékony antioxidáns, segíti a vas felszívódását. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.


Ajánlott vitamin hiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, fáradság és kimerültség esetén.

1 535 Ft

Jutavit C-vitamin kid 200 mg+d3 kapszula 100 db

200 mg C-vitamint, 800 NE D3-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó rágótabletta édesítőszerekkel, kellemes narancs ízben. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.

Mesterséges színezék és aroma mentes.

C-vitamin
A legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Elsősorban a nátha és a megfázás elleni természetes gyógyszerként ismert. Az első tünetek megjelenésekor elkezdett magasabb dózisú C-vitamin szedése akár 30 százalékkal is csökkentheti a betegség időtartamát, emellett jelentősen enyhíti a betegséget kísérő tüneteket. Bizonyítottan erősíti az immunrendszer működését, növeli az ellenálló képességet a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, egészségesen tartja az érrendszert, megerősíti a kötőszöveteket, az inakat, ínszalagokat, az ízületeket és a fogínyt. Megelőző szerepe lehet a szívproblémák kialakulásában.

D-vitamin
A D-vitamin alacsony szintje, hiánya nemcsak a csontritkulás esélyét növeli meg, de szív- és érrendszeri problémákhoz, autoimmun betegségek vezethet. A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása növeli a kalcium és a foszfor felszívódását, ezzel erősíti a csontokat és a fogakat, lehetővé teszi az ízületek megfelelő működését, javít rugalmasságukon, hozzájárul a magas vérnyomás csökkentéséhez, C-vitaminnal együtt pedig megerősíti az immunrendszert, segít elkerülni a fertőzéseket, illetve gyorsabb gyógyulást biztosít. Táplálékkiegészítő formájában fogyasztva tiszta formában juthat a szervezetbe, felesleges zsírtartalom nélkül.

Hatóanyagok 1 rágótablettában:
C-vitamin: 200 mg
D3-vitamin: 20 ?g (800NE)
Csipkebogyó kivonat: 10 mg

1 915 Ft

JutaVit Collagen ? Hidrolizált kollagént, tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény édesítőszerekkel. Erdei Gyümölcs íz.

Hidrolizált kollagént tartalmaz!

  • Nem tartalmaz mesterséges aromát és színezéket!
  • Nem tartalmaz tartósítószert!
  • Cukormentes!

A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme. A termékben található kollagén, 1-es típusú, nagy tisztaságú, természetes marha kollagén peptidből készül.

5 475 Ft

JutaVit Collagen Komplex ? Hidrolizált kollagént, hialuronsavat, B2-vitamint (riboflavin), biotint, szerves cinket, C és D3-vitamint, csipkebogyó kivonatot tartalmazó, étrend-kiegészítő készítmény édesítőszerekkel.

Ananász íz.

  • Hidrolizált kollagént tartalmaz!
  • Nem tartalmaz mesterséges aromát és színezéket!
    Nem tartalmaz tartósítószert!


A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme. A termékben található kollagén a PeptanŽ 1-es típusú marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Rousselot gyárt. A PeptanŽ kollagén egy nagy tisztaságú természetes kollagén. A hialuronsav az emberi szervezetben is előforduló, magas vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkező poliszacharid, amely megtalálható többek között a bőrszövetben is. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, a fogak, a csontozat, a porcok és a fogíny normál állapotának, működésének fenntartásához.

A biotin és cink hozzájárul a bőr és a haj normál állapotának megőrzéséhez. A cink hozzájárul a normál csontozat és körmök fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint a normál fogazat fenntartásához. A riboflavin (B2-vitamin) hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a vörösvérsejtek és a bőr normál állapotának fenntartásához. A termék kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló cink-glükonátot tartalmaz. A cink-glükonátból származó szerves cink jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen (cink-oxid) vegyületek.

6 690 Ft
 
Nézet:
Sorrend: