Citromfű

Nézet:
Sorrend:

Termék leirás: A gyógynövényeket tartalmazó teakeverék összetevői révén hozzájárul a menstruációt megelőző időszak és a nehéz napok okozta tünetek enyhítéséhez.

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

Gyártja és forgalmazza: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

Tárolás:  száraz, tiszta, hűvös helyen.

1 525 Ft

Termék leirás: Feszültség, nyugtalanság, ingerlékenység és elalvási nehézségek/zavarok csökkentésére. Mérsékli az ideges eredetű gyomor-és szívpanaszokat is.

Nettó tömeg: 100 g

Kiszerelés: 100 g/ doboz

Nyilvántartási szám: OGYI-080/1988

Forgalmazza: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

2 050 Ft

A teakeverék népgyógyászati tapasztalatokon alapuló és irodalmi adatokkal igazolt hatású, ellenőrzött gyógynövényekből áll.

Alkalmazási javaslat: A tea fogyasztása elhízásra hajlamos egyéneknek ajánlott. Élettani szempontból fontos segítséget nyújt a szervezetünkben felhalmozódott salakanyagok eltávolítására. Segíti az emésztőrendszer kiürülését, megakadályozza a székrekedés kialakulását. A gyomor-bélrendszer komfortját elősegíti.

A termékek fogyasztását nem javasoljuk 10 éven aluli gyermekeknek, terhes anyáknak egyéb súlyos betegségben szenvedőknek.

A készítmény használatának ideje alatt megfelelő mennyiségű vize (min. 2 liter) fogyasztása javasolt. Továbbá gondoskodni kell a napi szükséges rostbevitelről (gyümölcs, zöldség, gabonafélék) is.
A készítmény egy olyan természetes segédanyag az emberi szervezet számára, amely segítséget nyújt az egészséges életmód, illetve az ideális testsúly megvalósításához.

A teakeverék jelenleg még az élelmiszer kategóriába tartozik, tehát további élettani hatásokat valamint élettani összefüggéseket a teával kapcsolatban nem tehetünk.

Elkészítési javaslat: 1 evőkanál teakeveréket 3-4 dl vízben forráspontig főzzük, majd 15-20 percig állni hagyjuk. Ízesítés nélkül fogyasszuk!

Adagolás: Napi egy alkalommal, este - lefekvés előtt fél órával - javasolt a fogyasztása.

3 095 Ft

Elkészítettük gyümölcstea-válogatásunkat a legkülönlegesebb és legkedveltebb gyümölcsteáinkból. A gyümölcsök és koncentrált gyümölcslevek zamatos és egzotikus ízei harmonikusan összeolvadnak a gyógynövények frissességével. A válogatásban található gyümölcsteák mindegyike koffeinmentes, így a nap bármely szakaszában fogyaszthatóak, hidegen és melegen egyaránt, további ízesítés nélkül is.

1 430 Ft

A máriatövis termés, gyermekláncfűgyökér, közönséges orbáncfű virágos hajtás, borsosmentalevél hozzájárul a máj védelméhez és méregtelenítő képességéhez, a közönséges párlófű virágos hajtás serkenti a májműködést, a csalánlevél támogatja a szervezet kiválasztó funkcióját, a közönséges cickafark virágos hajtás és orvosi citromfű levél segíti az emésztést.

1 845 Ft

Különböző okok miatt fellépő nyugtalanság, idegesség, alvászavarok, szorongás és depresszió csökkentésére, illetve megszüntetésére, önmagában vagy célzott gyógyszeres kezelés kiegészítőjeként. Kúraszerű alkalmazása során javul a rossz közérzet és a kedélyállapot.

A teakeverék hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői:
A közönséges orbáncfű virágos hajtásának hatóanyagai közül a hipericin depressziós zavarok és nyugtalanság okozta alvási problémák kezelésére alkalmas. Az orvosi citromfű leveles szár polifenol komponensei és illóolaja nyugtató hatással rendelkeznek. A macskagyökeret alvászavarokban, nyugtalan, feszült, szorongó állapot megszüntetésére alkalmazzák. A hatásáért felelős alkotói: illóolaj, valerénsav, valepotriátok. A valódi levendula virág nyugtató hatását a linalilacetátot és linaloolt tartalmazó illóolaj biztosítja. A komlótoboz nyugtató és enyhe altató hatással rendelkezik, a hatásáért felelős alkotók a humulon- és lupulonszármazékok.

1 685 Ft

A gyógynövények természetes módon támogatják a gyomor-bélrendszer egészségét.

Nem alkalmazható az összetevők bármelyike iránti túlérzékenység esetén, 18 év alatti életkorban, valamint várandósság és szoptatás idején. Kúraszerűen legfeljebb 4 hétig fogyasztható, kettő kúra között 2 hét szünetet kell tartani! A tea alkalmazását beszélje meg orvosával!

1 380 Ft
 
Nézet:
Sorrend: