Hajdina

Nézet:
Sorrend:

Vitaminok: C,B-komplex, E
Ásványi anyagok: vas, foszfor, kálium
Magas fehérjetartalom, robolál, riboflavin és rutin tartalma serkenti az agyat és erősíti az érfalakat. Csírája főételként is elhasználható.Értékes adalék a kenyér tésztájához.

Áztatási idő: 8-12 óra
Öblítési idő: 2-3-szor
Csírázatatási idő: 10- 12 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tárolható 1-2 hétig.
Súly: 90 g

700 Ft

Rapunzel BioSnacky Hajdina csíramag Bio 40g

A hajdina csíra édes ízű, diós jegyekkel. Ideális feltét salátákhoz, turmixokhoz vagy mártogatósokhoz.

A csírák fogyasztása a legfontosabb vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek hozzáadásának legegyszerűbb módja, másodlagos fitokemikáliák és rostok az étrendben – egész évben!

570 Ft
Nézet:
Sorrend: