Zsíroldás

Nézet:
Sorrend:

Bőrkímélő, koncentrált tisztán növényi tisztítószer, mely bio narancsolajat tartalmaz.

Oldja a konyhában és a műhelyben lerakódott erős zsír- és olajszennyeződéseket anélkül, hogy az érzékeny felületeket megtámadná. Általános tisztítószer, amely minden vízálló felületen eltávolítja a zsíros és makacs szennyeződéseket (pl. padlón, ablakon, kályhán, sütőn, fém felületeken, konyhai, WC és műhely területeken).

Az összetevők eredete és tulajdonságai: A cukorból, növényi keményítőből és kókuszolajból származó cukor felületaktív anyagok, valamint a szintén kókuszolaj és kén reakciójából származó kókuszzsíralkohol-szulfát, mint aktív hatóanyagok, együttesen a szappanokéhoz mérhető tisztítóerővel rendelkeznek, de szemben velük a vízkeménység nem befolyásolja hatékonyságukat. Mindkét összetevőt az emberi bőr nagyon jól tolerálja.

A narancshéj kivonat tovább erősíti a termék zsíroldó hatását.

Különleges terméktulajdonság: A termékben lévő aktív hatóanyagok különösen bőr- és környezetbarátok, amely egyre fontosabb szempont lesz a termékek megítélésében.

Biológiai lebonthatóság: A növényi összetételnek és a kíméletes feldolgozásnak köszönhetően megmarad az összes összetevő természetes molekula struktúrája, amely lehetővé teszi a mikroorganizmusok számára a teljes lebontást.

A cukor felületaktív anyagokat és a kókuszzsíralkohol-szulfátot az OECD előírások alapján biológiailag könnyen lebomló anyagként osztályozzák.

A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is.

Minősítések:

  • Vegan 
  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie
1 850 Ft

A mosószóda gépi vagy kézi mosáshoz egyaránt alkalmas, elsősorban fehér ruhák tisztítására. Használható önállóan, vagy a szokott mosóporokkal keverve, amelyből így kevesebb kell. A mosószóda kiváló zsíroldó hatású így általános tisztítószerként is használható.

 

 

1 895 Ft

A mosószóda gépi vagy kézi mosáshoz egyaránt alkalmas, elsősorban fehér ruhák tisztítására. Használható önállóan, vagy a szokott mosóporokkal keverve, amelyből így kevesebb kell. A mosószóda kiváló zsíroldó hatású így általános tisztítószerként is használható.

 

 

600 Ft

Az egyik legismertebb természetes konyhai segédanyag. Kiválóan használható sütemények, piskóták készítésénél lazítószerként vagy például emésztési panaszok kezelésére.

Étkezési célú használata mellett a szódabikarbóna az egyik legsokoldalúbban használható környezetbarát háztartási tisztítószer!


Felhasználási javaslat:

  • Önmagában fogyasztva kiváló gyomorégéses panaszokra (egy kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva)
  • Használható sütemények, piskóták készítésénél lazítószerként, sütőpor helyett.
  • Hüvelyesek (bab, borsó, lencse) főzési idejét csökkenthetjük egy késhegynyi szódabikarbóna hozzáadásával
  • Főzelékek (paraj, bab, kelkáposzta) egy csipetnyi szódabikarbónától megőrzik a színüket
  • Vigyázat! Mindezek ellenére a túlzásba vitt szódabikarbóna használat emésztési zavarokat okozhat!

 

 

585 Ft
Nézet:
Sorrend: