Kandírozott gyümölcs

Nézet:
Sorrend:

Rengeteg A, B, C-vitamint, valamint káliumot, kalciumot, fluort és vasat tartalmaz. Csakúgy, mint a többi bogyós gyümölcs, a földieper is vértisztító és baktériumölő hatású, így nem meglepő, hogy több száz évvel ezelőtt gyógynövényként használták, majd dísznövényként, és csak a 14. századtól fogyasztják gyümölcsét.

Bőséges C- és E-vitamin tartalma miatt kitűnő vértisztító hatása van és fokozza a méregtelenítő hatásokat

 

1 355 Ft

Ez a grépfrúthoz hasonló ízű egzotikus gyümölcs magas C- és B-vitamin tartalommal bír. Rendszeres fogyasztása segít csökkenteni a koleszterinszintet és zsírégető hatása miatt fogyókúrázóknak is kiváló édesség. Jó hatással van a vérnyomás szabályozására, valamint remek immunerősítő is. Magas rosttartalma miatt pedig segíti a könnyebb emészthetőséget, ezen kívül olyan anyagot tartalmaz, amely megvédi a sejteket az öregedéstől és a sejtkárosodástól.

 

 

475 Ft

Vitaminok közül elsősorban A- és C-vitamint tartalmaz. Gyógyhatását a béta-karotin tartalmának köszönheti.

Nagy mennyiségben tartalmaz B vitamint is, valamint káliumot és rostot. Kiemelkedő ásványi anyag tartalmával pedig rendszeres fogyasztás mellett, fedezhetjük a napi szükségletünket. Ezen felül kiváló immunerősítő és méregtelenítő hatásairól ismert.

 

710 Ft
Nézet:
Sorrend: