Feketeribizli

Nézet:
Sorrend:

A keverék a húgyutak működését segíti a vizeletkiválasztó rendszer átöblítésével. A legnagyobb mennyiségben felhasznált komponens az aranyvesszőfű. A többi összetevő is vesetisztító hatású gyógynövény.

A legnagyobb mennyiségben felhasznált aranyvesszőfű (Solidago sp.) ilyen irányú gyógyhatását a középkori füveskönyvekben is leírták. A többi összetevő régóta ismert és kipróbált, vese tisztító hatású -a medveszőlő kivételével- hazai gyógynövény. A felhasználásukkal készült gyógyszereket (kivonatok, tabletták stb.) hólyag- és vesegyulladás, vesekő esetén használják a terápiában.

Javasolt fogyasztási mennyiség: 3-5 csészével napközben.

1 010 Ft

Termék leirás: Magas vérnyomás és érelmeszesedés kialakulásának megelőzésére, időskori szív- és keringési panaszokban a gyógyszeres kezelés kiegészítésére alkalmazható teakeverék.

Nettó tömeg: 24 g

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

Nyilvántartási szám: OGYI-901/2003

Forgalmazza: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

Alkalmazási javaslat: 2-3 db filter tasakot forrázzon le egy csészényi (kb. 2,5 dl) forró vízzel. 10-15 percig lefedve hagyja állni. Tetszőleges hőmérsékleten és esetleg mézzel édesítve fogyasztható. Az egyszeri adag legfeljebb: 1 csészényi tea. Napi adag 1- legfeljebb 2 csésze tea.

1 550 Ft

Elkészítettük gyümölcstea-válogatásunkat a legkülönlegesebb és legkedveltebb gyümölcsteáinkból. A gyümölcsök és koncentrált gyümölcslevek zamatos és egzotikus ízei harmonikusan összeolvadnak a gyógynövények frissességével. A válogatásban található gyümölcsteák mindegyike koffeinmentes, így a nap bármely szakaszában fogyaszthatóak, hidegen és melegen egyaránt, további ízesítés nélkül is.

1 430 Ft

A teakeverék fogyasztása az ún. ?tisztító kúrák? végzésére javasolt - főleg tavasszal - a szervezetben felhalmozódott salakanyagok kiürülésének elősegítésére, illetve a felhalmozódásuk megakadályozására.

Az alkotórészek többsége főleg vizelethajtó, húgyúti fertőtlenítő hatású (kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás, tarackbúza gyökértörzs, csalánlevél). A vizelethajtó hatás révén elősegíti a salakanyagok gyorsabb ürítését a szervezetből. A fekete bodza virág izzasztó, míg a gyermekláncfű gyökérrel emésztést elősegítő hatású, így ezek is hozzájárulnak az ún. tisztító folyamathoz. A teakeverék kellemes ízét, illatát a fekete ribizli levél és borsosmentalevél, míg színét a hibiszkuszvirág csészelevél adja.

1 535 Ft
Nézet:
Sorrend: