Fusili

Nézet:
Sorrend:
-8%
Raktárkészlet:
1 db

Az Alce Nero teljes kiőrlésű fusillit kizárólag szerves durumbúzából nyerik, a gabona finomítása vagy adalékanyagok hozzáadása nélkül.

A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik egészséges és kiegyensúlyozott étrendet választanak.

1 085 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!

Az Alce Nero durum búzadara fusilli bio durumbúzából készül, beleértve a Senatore Cappelli, Simeto és Quadrato fajtákat, amelyeket dél-olaszországi gazdálkodók termesztenek. A gabonát úgy dolgozzák fel, hogy 4% feletti rosttartalmat garantálnak. Halvány színű és durva felülettel rendelkezik, ami a bronz szerszámokkal végzett extrudálás eredménye. Főzve halványsárga színű és illatos.

1 085 Ft

A tisztaság és a természetesség a teljes élet alapvető feltétele. Mi csak olyan kukoricát használunk fel termékeink előállításához, amelyek Európa szívében a leggazdagabb tápértékű talajban fejlődnek helyi farmerek gondos kezei alatt, hogy tőlünk az Ön asztalára csak a legmagasabb minőségű, biztonságos, GMO-mentes termelésből származó alapanyagból készült termékek jussanak el. A Civita kizárólag gluténmentes termékeket gyártó üzeme garantálja, hogy Önt mindig adalékmentes élelmiszerekkel segíti a teljes élethez.

Kiszerelés: 450 g

615 Ft
Nézet:
Sorrend: