Taoasis Légtérillatosító sprayk

Nézet:
Sorrend:

A lazítás és a nyugalom illata légtérillatosító spray formában is. 100%-ig természetes illóolajok és bio-alkohol keveréke benzoeval, naranccsal, vaníliával és levendulával. Ez az illatkompozíció megkönnyíti az elalvást kisebb és nagyobb gyermekek számára egyaránt. A bársonyosan finom illatjegyek beburkolnak és biztonságot adnak. 

Tiszta levegővel – hajtógáz nélkül! Ideális utazáshoz.

Nem tartalmaz semmilyen szintetikus kémiai alapanyagot, parfümöt, színezéket, tartósítószert, stb.!

 

A mai túlhajszolt, stresszes időkben sok ember számára egyre nehezebb a megnyugvás, lazítás és az elalvás egy megerőltető nap után. Aki nem szeretne azonnal tablettákhoz nyúlni, próbálja ki a természetes illatokat, amelyek a népi gyógyászatban évszázadok óta beváltak. Az olyan természetes olajoknak, illatoknak, mint például a levendula bizonyított a nyugtató hatása, segít kikapcsolni és ellazulni is.


Különlegesen nagy idegi kihívásoknak és stressznek kitett emberek számára fejlesztette ki néhány évvel ezelőtt a TAOASIS cég az „Jó alvást! – intenzív” illatkompozíciót, amely az évtizedek óta jól bevált „Jó alvást!” receptúrán alapszik, kiegészítve egy intenzív ellazító illattal, a nerolival, a narancsvirág rendkívül értékes, tiszta olajával. A neroli a modern aromaterápiában „elsősegély” (Rescue) illatként is ismert. Fontos összetevője az „Elsősegély” roll-on-nak is.

5 080 Ft

A világ legnagyobb, tudományosan is támogatott aromaterápiás vizsgálatában a "Dufte Schule" projektben közel ezer diákon tesztelték 2005 és 2010 között a több éves kutatómunkával kialakított "Jó tanulást!" illatkeveréket.

A vizsgálat eredménye önmagáért beszél:

  • 46%-a a vizsgálatban résztvevő tanulónak a motiváció javulását észlelte*
  • 41%-uknak javult a koncentráló képessége*
  • 35%-uk javította a tanulmányi eredményét*
  • 38%-ban csökkent az iskolai agresszivitás*
    (* igazolt és dokumentált tanulmányi eredmények)


1-2 fújás elég is ahhoz, hogy betöltse a szobát az illat. Az illatkompozícióban lévő olajakat tudatosan nem szűrték le, ezért az illóolajak értékes aromás zsírjai zavarossá tehetik az üveg tartalmát, ami azonban nem jelent minőségromlást.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum. Ez a termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és demeter-minősítéssel is.

 

5 790 Ft

100 % természetes tiszta bio-cirbolyafenyő (pinus cembra) illóolaj és bio-alkohol keveréke.

A Pinus Cembra értékes eszenciája nyugalmat és erőt ad. Friss, fás illata segít a nyugodt alvásban és új energiával tölt fel, valamint tisztítja a levegőt is. Segítségével kipihenten kezdődhet minden nap.


Néhány fújás elegendő a párnára, a levegőbe vagy egy kendőre.

7 560 Ft
Nézet:
Sorrend: