Napraforgó

Nézet:
Sorrend:

100-os hidegen sajtolt napraforgóolaj.

Alkalmas saláták, hideg ételek, készítéséhez, főzéshez. Sütéshez nem ajánlott! 

Napraforgó olaj a gyógyászatban vizelethajtó, hurutoldó hatása miatt használatos, köhögés, vérhas, vesegyulladás kezelésére. A hidegen sajtolt tiszta napraforgóliszt humán célú felhasználásra is előnyös, különösen az 50%-os fehérje tartalma miatt. Az étolaj fogyasztása a 92%-os telítetlen zsírsav tartalma és magas E-vitamin tartalma miatt is ajánlatos. 

1 970 Ft

 

Magas olajsavtartalmú, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó napraforgómagból, egyszeri hidegen sajtolással előállított étolaj. Kémiai finomítás és magas hőmérséklet alkalmazása nélkül.

 

  • Száraz, hűvös helyen tartandó!
  • Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!
2 305 Ft

A Byodo sütőolaj egy tiszta napraforgóolaj, melyet a High Oleic napraforgófajtából nyernek.

A magas olajsavtartalom miatt ez az olaj magas hőfokra hevíthető. Egy kíméletes gőzölés során kivonják a markáns ízanyagokat, és így érik el ezt a kellemesen enyhe és kiegyensúlyozott ízt.

A Byodo sütőolaj kiválóan alkalmas sütéshez ,frittőzbe, grillezéshez és sok más étel elkészítéséhez is.

Bio gazdálkodásból származik.

3 415 Ft

A klasszikus Byodo sütőolaj "magas olajsavtartalmú" és linosavban gazdag "linolsavból" készül. A szerves napraforgómagot préselik, ezért értékes telítetlen zsírsavakban gazdagak.

A hidegen sajtolt szerves olaj gondos szagtalanítása a hőérzékeny színeket és ízeket az csökkentett olaj. Ezáltal a klasszikus Byodo sütőolaj hőstabil és különösen enyhe ízű.

Tökéletes édes és sós sütéshez, és minden típusú tésztához alkalmas.

Gyógynövényként a vaj alternatívájaként azt is biztosítja, hogy a sütemények frissebbek, puhábbak és lédúsabbak legyenek. A sütőolaj vegán és könnyen adagolható.

A receptben megadott vajmennyiség keverhető 80% sütőolajjal és 20% folyadékkal (pl. víz vagy tej).

  • Vegán
  • Vegetáriánus

 

 

3 520 Ft

A Byodo sütemény sütő spray olajhoz csak "magas olajsavtartalmú" szerves napraforgómagot használnak.

Ez különleges változatu sok olajsavat tartalmaz, egyszeresen telítetlen zsírsavat, amelyet nagyon könnyen fel lehet melegíteni. A hidegen sajtolt szerves olaj gondos szagtalanítása biztosítja a hőérzékeny színeket és az olajban lévő íz alacsony. Ezáltal a Byodo Back Spray Oil különösen hőstabil és enyhe a íze van.

A speciális permetezőfejnek köszönhetően az olaj ideálisan adagolható, nagyon finom eloszlású, így tökéletes a konyhai edények, sütőformák és serpenyők gazdaságos zsírozásához. Használható péksütemények, kenyerek és zöldségek permetezésére is.

3 135 Ft

Sárga színű, pirított napraforgóra emlékeztető illatú olaj. Hazánk egyik legismertebb és legtöbbet használt olaja, hidegen sajtolt változatban. Az élénksárga, nap felé bólogató, lenyűgöző táblákban virító növény a nyár egyik kedvence, olaját a népi gyógyászatban nehezen gyógyuló sebek és száraz, pikkelyesen hámló bőr kezelésére használták.

Magas E-vitamin tartalmának köszönhetően segít a sejtfalak, a bőr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek és a szívműködés egészségének megőrzésében.

Sütéshez és főzéshez kiválóan használható közepes hőfokon, azonban ne hevítsük túlzottan hosszú ideig.
Hagyományos magyaros ételekhez, saláták, hidegtálak, majonéz készítéséhez ideális.

2 015 Ft

Hidegen ? tiszta bélből ? sajtolva, vitamin tartalma teljes értékű, a héjról nem kerül bele szermaradvány, idegen ízanyag. Oldószerektől (aceton, könnyűbenzin) mentes.
Kiváló étkezési, kozmetikai és ipari olaj. A gyógyászatban vizelethajtó, hurutoldó hatása miatt használatos, köhögés, vérhas, vesegyulladás kezelésére. A hidegen sajtolt tiszta napraforgóliszt humán célú felhasználásra is előnyös, különösen az 50%-os fehérje tartalma miatt.
Az étolaj fogyasztása a 92%-os telítetlen zsírsav tartalma és magas E-vitamin tartalma miatt is ajánlatos.

2 140 Ft
Nézet:
Sorrend: