Xilit

Nézet:
Sorrend:

A xilitet, mint természetes édesítőszert megtaláljuk a zöldségekben és a gyümölcsökben, de az emberi szervezet önmaga is képes az előállítására. A nyírfacukor elnevezést azért kapta, mert a xilitolt először a nyírfából vonták ki. A nyírfacukor íze és megjelenése tökéletesen megegyezik a hagyományos cukoréval, de szénhidráttartalma jóval kisebb és kalóriatartalma is alacsonyabb a cukorénál.

Származási hely: Kína

Felhasználása: édesítésre a hagyományos nádcukor helyett

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Nagyobb mennyiségben hashajtó hatású.

A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.

2 065 Ft

Finom, édes ízű, ermészetes növényi alapú édesítőszer. Fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek s fogak megóvásáért.

Felhasználás: a hagyományos cukrokhoz hasonlóan keveredik, oldódik 1:1 arányban helyettesíti azokat. Ajánljuk hideg-meleg ételek, italok (kávé, tea) ízesítéséhez, receptjeinek bármifajta megváltoztatása nélkül. Használhatjuk sütemények, torták, főtt és sült ételek, desszeretek, fagylaltok, likőrök édesítésére.

Fontos! Nem nyújt táptalajt a gombáknak, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, tészták készítéséhez. Nem karamellizálódik.




3 435 Ft

Finom, édes ízű, ermészetes növényi alapú édesítőszer. Fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek s fogak megóvásáért.

Felhasználás: a hagyományos cukrokhoz hasonlóan keveredik, oldódik 1:1 arányban helyettesíti azokat. Ajánljuk hideg-meleg ételek, italok (kávé, tea) ízesítéséhez, receptjeinek bármifajta megváltoztatása nélkül. Használhatjuk sütemények, torták, főtt és sült ételek, desszeretek, fagylaltok, likőrök édesítésére.

Fontos! Nem nyújt táptalajt a gombáknak, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, tészták készítéséhez. Nem karamellizálódik.




1 895 Ft
Nézet:
Sorrend: