Krémdeo

Nézet:
Sorrend:

Mindenmentes organikus izzadásgátlás érzékeny bőrűeknek

A kellemetlen izzadás és a testszag kórokozói ellen organikus bőrfertőtlenítő hatóanyagokat kapsz segítségül, melyek nem zárják be, hanem lélegezni hagyják a bőröd pórusait. 100% alumíniummentes, parabénmentes, vegán dezodor azoknak, akik egészségtudatosan élnek.

 

3 595 Ft

Alumíniummentes, szagsemlegesítő hatóanyagot felhasználva az Organic Aloe Vera and Cucumber Cream Deodorant segíthet a hónalj finom bőrének megnyugtatásában, miközben friss és nyugtató illatot biztosít.

Természetes ihletésű, vegánok számára is alkalmas, szakszerűen válogatott aloe vera, uborka és shea vaj felhasználásával készült, más gondosan válogatott organikus összetevők mellett.

Természetes krémdezodor a hónalj finom bőréhez, alumíniummentes de-zodoráló hatóanyaggal.

 

Vegán.

2 415 Ft

Megbízható védelem testmozgás közben is: hatékony formulánk szerves ginzenggel és természetes ásványi anyagokkal gátolja a szagokat okozó baktériumokat, természetesen és hatékonyan megelőzve az izzadt szagok felhalmozódását. 48 óra+ frissesség és megbízható védelem ? abszolút alumíniumsók nélkül.

És ami a legjobb: a bio shea vajat tartalmazó alkoholmentes formula nem ég le borotválkozás után, de ápolja az irritált hónaljbőrt.

  • Természetes testápolás ? tanúsított és bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Kiszerelések: nem tartalmaznak alumíniumsókat, nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat vagy tartósítószereket*, nem tartalmaznak alkoholt
  • Csomagolás: 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült tégely (fedél nélkül)
    *az EU kozmetikai rendeletének megfelelően

 

3 720 Ft
Nézet:
Sorrend: