Krémdeo

Nézet:
Sorrend:

Biola bio jázmin krémdezodor 50 ml

Üde, dezodorált bőrérzetet elősegítő, izzadást mérséklő krémdezodor.

A teafa-, eukaliptusz bio illóolajok és a menthol segíti a higiénikus bőrállapot fenntartását. Az érzékeny bőrfelület ápolásához hozzájárul a körömvirág és orvosi zsálya kivonata és a shea vaj.

Alkalmazás: Az ápolandó bőrfelületen kb. 0,5-1 ml-nyi dezedoráló krémet egyenletesen szétkenünk. Kerüljük a szembe jutását!

3 375 Ft

Alumíniummentes, szagsemlegesítő hatóanyagot felhasználva az Organic Aloe Vera and Cucumber Cream Deodorant segíthet a hónalj finom bőrének megnyugtatásában, miközben friss és nyugtató illatot biztosít.

Természetes ihletésű, vegánok számára is alkalmas, szakszerűen válogatott aloe vera, uborka és shea vaj felhasználásával készült, más gondosan válogatott organikus összetevők mellett.

Természetes krémdezodor a hónalj finom bőréhez, alumíniummentes de-zodoráló hatóanyaggal.

 

Vegán.

2 415 Ft

Megbízható védelem testmozgás közben is: hatékony formulánk szerves ginzenggel és természetes ásványi anyagokkal gátolja a szagokat okozó baktériumokat, természetesen és hatékonyan megelőzve az izzadt szagok felhalmozódását. 48 óra+ frissesség és megbízható védelem ? abszolút alumíniumsók nélkül.

És ami a legjobb: a bio shea vajat tartalmazó alkoholmentes formula nem ég le borotválkozás után, de ápolja az irritált hónaljbőrt.

  • Természetes testápolás ? tanúsított és bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Kiszerelések: nem tartalmaznak alumíniumsókat, nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat vagy tartósítószereket*, nem tartalmaznak alkoholt
  • Csomagolás: 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült tégely (fedél nélkül)
    *az EU kozmetikai rendeletének megfelelően

 

3 720 Ft
Nézet:
Sorrend: