Karob

Nézet:
Sorrend:

A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készül, színében és illatában a kakaóra hasonlító, kissé édeskés ízű. Zsírtartalma alacsonyabb, szénhidrát-, B- és A-vitamin, valamint kalciumtartalma magasabb a kakaóporénál.

Használható kakaópor helyett vagy kakaóporral fele-fele arányban keverve. Édes íze miatt egyáltalán nem vagy csak kevéssé szükséges édesíteni. 



610 Ft

A reformkonyha a kakaó helyettesítésére használja, mivel színében és állagában ahhoz nagyon hasonlít, ugyanakkor sokkal egészségesebb. Az íze édesebb, mint a kakaóé. Tápanyagtartalma is értékes.

  • Laktózmentes
  • vegán


Felhasználása: kakaó helyettesítésére

Jó tudni: a karobpor szinte ugyanolyan mint a kakaópor, azzal a különbséggel, hogy a karobban nincsen theobromin, míg ez a kakaóban megtalálható. A theobromin egy serkentőanyag, a koffeinhez hasonló, ami többek között a csoki függőséget váltja ki.

390 Ft

A reformkonyha a kakaó helyettesítésére használja, mivel színében és állagában ahhoz nagyon hasonlít, ugyanakkor sokkal egészségesebb. Az íze édesebb, mint a kakaóé. Tápanyagtartalma is értékes.

  • Laktózmentes
  • vegán


Felhasználása: kakaó helyettesítésére

Jó tudni: a karobpor szinte ugyanolyan mint a kakaópor, azzal a különbséggel, hogy a karobban nincsen theobromin, míg ez a kakaóban megtalálható. A theobromin egy serkentőanyag, a koffeinhez hasonló, ami többek között a csoki függőséget váltja ki.

625 Ft


Felhasználása a kakaóporéhoz hasonló, annak helyettesítésére használhatjuk. Elsősorban gyerekeknek, allergiásoknak ajánljuk. Sütemények készítéséhez is kiváló.

 - A karob gazdag ásványi és ballasztanyagokban,
 - természetesen édes,
 - kalóriaszegény,
 - zsírszegény,
 - koffeinmentes.

Adagolás: 1-2 teáskanál mennyiséget adjunk egy pohár tejhez.

1 335 Ft
Nézet:
Sorrend: