Penne

Nézet:
Sorrend:

Az Alce Nero gluténmentes penne kizárólag Olaszországban termesztett kukoricával és rizzsel készül.

A recept célja a fehér és a sárga, a kukorica és a rizs ízének megfelelő egyensúlyba hozása. A spagetti készítésével kapcsolatos szakértelem olyan ízt eredményez, amely hasonló a durumbúzához. A speciális extrudálási folyamat durva felületet hoz létre, amely kiválóan magába szívja a paradicsom- vagy más szószokat.

1 475 Ft

Az Alce Nero teljes kiőrlésű pennét kizárólag szerves durumbúzából nyerik, a gabona finomítása vagy adalékanyagok hozzáadása nélkül.

A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik egészséges és kiegyensúlyozott étrendet választanak.

1 085 Ft

Gluténmentes tészta amaránt-teff-quinoa - Penne

Egyik, ha nem a legismertebb tészta fajta. A szó jelentése vitatott, olasz eredete mellett már az ókori görögöknél is előfordult, így nem meglepő, hogy számtalan nyelven a „maccaroni” szó nem is feltétlen a cső formát, hanem magát a tésztát jelenti. Egyik legjellemzőbb felhasználása is a mac and cheese, de más sütőben sült tésztákhoz is kitűnő választás.

1 075 Ft

Gluténmentes tészta bambusztészta - Penne

A penne az toll szóból eredeztető olasz, származása tekintetében pedig azon ritka tésztafajták közé tartozik, melyek születését jól dokumentálták. 1865-ben Giovanni Battista Capurro tésztakészítő San Martino d'Albaro-ban készítette. Napjainkban két fő fajtáját tartja számon, a sima penne lisce- és a barázdált penne rigate-t. Tradícionálisan al dante elkészítését javasoljuk, kiválóan alkalmas szószos ételekhez (pesto, marinara, arrabiata).

1 075 Ft
Nézet:
Sorrend: