Ránctalanítás, szemkörnyék ápolás

Nézet:
Sorrend:

A magas E-vitamin-tartalmú búzacsíra-olaj és a többszörösen telítetlen zsírsavak különleges kombinációja teljes körű bőrápolást biztosít.

Hidratálja és helyreállítja a bőrt. Az ibolyakivonat segíti a regenerálódást, tonizálja a bőrt és elrejti a bőrhibákat.

  • BDIH minősítésű natúrkozmetikum
  • Vegán


2 345 Ft

Dr. Konopka 49. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag összetevők egyedi komplexuma táplálja és regenerálja a szem körüli érzékeny bőrt.

Az angyalgyökér-kivonat segít lelassítani a bőr természetes öregedési folyamatát, feszesíti és erősíti a bőrt.

  • BDIH minősítésű natúrkozmetikum
  • Vegán.
1 950 Ft

Táplál, mélyen hidratál, az öregedés ellen hat.

Bioaktív bőrápolás. - Pillanatok alatt természetesen módon feltölti és kisimítja a mimikai ráncokat és a finom redőket.

Természetes bio olajokból és kivonatokból álló feszesítő komplexummal kiváló szemránc feltöltő készítményt alkot, mely azonnal enyhíti a szarkalábakat, a barázdákat és a finom redőket. Hosszú távon hidratál és kisimítja a szem körüli érzékeny területet, állandósítja a bőr egyenletes tónusosságát. Alkalmazás: Óvatosan vigyünk fel egy keveset a szemkörnyék külső zugába, majd gyengéd mozdulatokkal ütögessük be a bőrbe, az orr irányába.

Biokatív és bio összetevők: kókuszolaj, kókusz gyümölcs kivonat, Aloe vera, tengeri plankton, papaya gyümölcs kivonat, mangó kivonat, kakaóbab kivonat, mangosztán kivonat, füge kivonat, narancshús kivonat, bergamottolaj, citromhéj olaj.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

4 500 Ft

Tapasztalja meg a természetesen gyönyörű bőr lavera érzését egyik napról a másikra.

Alvás közben bőrsejtjeink kiegyensúlyozottan dolgoznak, hogy helyrehozzák a sérüléseket és eltávolítsák az előző napi nyomokat.

A lavera Re-Energizing Sleeping Cream revitalizálja az arcszínt és támogatja a természetes sejtmegújulást az éjszaka folyamán. Selymes textúrája és gondosan válogatott hatóanyagai intenzíven hidratálják a bőrt, így friss, ragyogóan szép bőrrel ébredsz.

Innovatív formulánk a fáradt bőrért:

  • Revitalizálja és kisimítja az arcbőrt
  • Küzd a fáradtság jelei ellen
  • Reggelre felfrissíti a bőrt
  • Biológiailag lebomló formulák ásványi olajok vagy mesterséges illatanyagok, színezékek vagy tartósítószerek nélkül*
  • Szigorú független NATRUE natúrkozmetikai szabvány szerinti tanúsítás, bőrgyógyászatilag tesztelt

 Klímasemleges termékek**, a tégely 73%-ban újrahasznosított anyagból, az összecsukható dobozban lévő kartonanyag pedig 100%-ban újrahasznosított szálakból készült

  • PETA kritériumok szerinti tanúsítás
  • Exkluzív természetes formulák, amelyeket a lavera kutatócsoportja fejlesztett ki a legjobb természetes összetevők felhasználásával

* az EU kozmetikai rendeletének megfelelően
** ClimatePartner.com/12310-1610-1001

6 500 Ft

Érett bőrre.

Serkenti a bőr természetes regenerálódását, növeli szilárdságát és rugalmasságát, megújítja a bőrt az éjszaka alatt.

Német NaTrue minősítéssel, vegán termék. Minőségi garancia: 100%-ban ellenőrzött naturkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel.

Nem tartalmaz: műanyag mikrogyöngyöt, szintetikus tartósítószert. Klímasemleges gyártástechnológia. Külső használatra! Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát. 

9 350 Ft

Érett bőrre.

Csökkenti a finom ráncokat, gyengéd a szem környékén lévő érzékeny területeken, feszesíti a szem-és ajakkontúrt.

Német NaTrue minősítéssel, vegán termék. Minőségi garancia: 100%-ban ellenőrzött naturkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel.

Nem tartalmaz: műanyag mikrogyöngyöt, szintetikus tartósítószert, színezéket. Klímasemleges gyártástechnológia. Külső használatra!

Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát.

9 300 Ft

Intelligens bőrápoló termékcsalád, amely alkalmazkodik a bőr egyéni igényeihez és támogatja annak természetes védekezőrendszerét.
A hialuronsav és a fermentált növényi kivonatok hatékony kombinációja azonnal hidratálja a bőrt, helyreállítja egyensúlyát, erősítve természetes védőrétegét.

A csomag tartalma:

  • Lab Biome Hidratáló arcszérum Hialuronsavval 30ml
  • Lab Biome Hidrogél szemmaszk Hialuronsav + B5 provitamin 60db

A szérum azonnal hidratál, segít eltüntetni a stressz és a fáradtság nyomait, behatol a bőr mélyebb rétegeibe, javítja annak tónusát és rugalmasságát.

A szemmaszk hidratálja és  helyre állítja a bőr tónusát, miközben eltünteti a fáradtság jeleit. 

8 150 Ft

Natura Siberica Lab Biome Ragyogásfokozó és hidratáló éjszakai hidrogél szemmaszk Hialuronsav + C-vitamin 60db

A Natura Siberica Lab Biome Ragyogásfokozó és hidratáló éjszakai hidrogél szemmaszk összetevői mélyen hidratálják a bőrt, csökkentik a sötét karikákat és a puffadtságot, valamint feszesítik és ragyogóvá teszik a bőrt.

Segít megnyugtatni a fáradt szemeket lefekvés előtt, éjszaka pedig helyreállítja az érzékeny szem alatti bőrt. A hialuronsav hidratál és megakadályozza a finom ráncok megjelenését, a C-vitamin javítja a bőr tónusát és textúráját.

4 995 Ft
 
Nézet:
Sorrend: