Napozás után, napégésre

Nézet:
Sorrend:

Egy napozással töltött nap után a bőr a fényvédő készítmények használata ellenére is kissé irritált és felhevült lehet, és a szokásosnál szárazabbnak hathat.

Hűsít és nyugtat, aktiválja a bőr saját nedvességmegtartó képességét.

Egy napozással töltött nap után a bőr a fényvédő készítmények használata ellenére is kissé irritált és felhevült lehet, és a szokásosnál szárazabbnak hathat. Ez a gazdag és hűsítő hatású ápoló készítmény segít a bőrnek a napozás utáni regenerálódásban. A napbarnította szín így tovább megmarad. A Napozás utáni testápoló jeges kristályvirág kivonatot tartalmaz, ami megnyugtatja a bőrt. A kellemes állagú testápoló tej felfrissíti és ellazítja az érzékeny bőrt a napozás után. A könnyen beszívódó testápoló tej a sárgarépa és a csipkebogyó mellett nedvességben gazdag jeges kristályvirág- és birsmag kivonatokat is tartalmaz. Alkalmazásával a bőr ismét rugalmas érintésűvé válik. A körömvirág és a nyúlszapuka megnyugtatják a napozás miatt igénybe vett bőrt. A mandulaolaj, a sheavaj és a rózsaviasz intenzíven ápol és segíti a bőrt nedvességtartalma megőrzésében.

 

  • Bőrállapot: minden bőrállapot
  • Életkor: 3 év felett
  • Kinek ajánljuk: uniszex
  • NATRUE Biokosmetik
  • Vegán: nem

10 050 Ft

Napozás utáni aloe veras gél, azonnal hűsíti, nyugtatja a leégett bőrt és enyhíti a napallergia, napkiütés tüneteit. Hidratálja és regenerálja a nap, szél és víz által igénybe vett bőrt. Hosszan tartó hatását két természetes eredetű aktív anyag kombinációja biztosítja.

Aloe Vera ? ismert gyulladást mérséklő és hámregeneráló hatású tradicionális gyógynövény. Panthenol (B5 ProVitamin) csökkenti a bőrirritációt és hidratálja a napozás utáni bőrt. Nem ragad, gyorsan és nyomtalanul felszívódik.

 

  • Tartósítószert, színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

 

2 305 Ft

"Olyan tiszta és hatékony, mintha egyenesen a frissen szelt aloe vera levélből préselték volna..."

Száraz, leégett, heges, irritált bőr és terhességi csíkok kezelésére. A bioaktív Aloe vera gél használata során a növény jótékony hatású poliszacharid tartalma maximálisan érvényesül. Az uborka, a varázsmogyoró és a körömvirág mélyen hidratálják, megnyugtatják és felfrissítik a bőrt.

Alkalmazás: igény szerinti gyakorisággal használható az egész test felületén.

Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 685 Ft

"Bioaktív áttörés az organikus bőrápolás területén. Természetesen nyugtat, hidratál, táplál?.

A legtisztább, bioaktív Aloe Vera használata során a növény jótékony hatású poliszacharid tartalma maximálisan érvényesül, nyugtatja a száraz, sérült bőrt, segít az egészséges állapot helyreállításában. Alkalmas terhességi csíkok, száraz, napégette bőr, sérülések, egyenetlen bőrtónus kezelésére.

Bioaktív és bio összetevők: Aloe Vera lé, glicerin, édes mandula olaj, karragén kivonat, narancsolaj, mandarin olaj, citrom olaj. Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére.

  • Vegetáriánusoknak is alkalmas.
  • A Dr. Organic elutasítja az állatkísérleteket. 


Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, ártalmas tartósító-, illat- és vegyi anyagokat.

Egyéni összetevő érzékenységért nem tudunk felelősséget vállalni. 

3 755 Ft

"Bioaktív áttörés az organikus bőrápolás területén-100%-ban természetes, 100%-ban hatékony."

Manuka méz komplex hatóanyagaival garantált a tápláló, bőrfiatalító és regeneráló hatás, ami ebben az egyedülállóan gazdag krémben hiánytalanul meg is található. Száraz , napégette, érzékeny, irritált és allergiás bőrre is javasolt. Az összetevők természetes eredete miatt a szín és az állag változhat, ez nem befolyásolja a termék minőségét.

Bár valamennyi méz rendelkezik antibakteriális hatással, ez a méz fajta kiemelkedően hatékony természetes antibakteriális szer. Azonosították az úgynevezett manuka faktort, ami egy aktív hatóanyag és csak a legjobb minőség_ manuka mézben található meg. Ennek gyógyító tulajdonsága olyan erős, hogy egyes vélemények szerint meghaladja a hagyományos modern medicinákét.

Hatékonyságának köszönhetően egyre több bőrápoló termékben is szerepel. Természetes antioxidáns hatása miatt védi a bőrt a napsugarak okozta károsodástól. Hidratáló, frissítő, tápláló hatásával gyógyítja az irritált, sérült bőrt.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

3 995 Ft

Teafa olaj és aloe vera kombinációjából készült antiszeptikus krém, mely nyugtat és segíti a regenerációs folyamatokat. Nagyobb kiterjedésű bőrfelületen fejti ki a teafa gyógyító hatását.

Ideális horzsolások, vagy kiterjedt bőrproblémák, napégés kezelésére. Megkönnyebbülést nyújt a gyulladt bőr számára. Hűsít.

Nem tartalmaz: parabenekt, SLS-t, mesterséges színezéket, -illatanyagot, tartósítószert.

2 795 Ft

Antibakteriális és fertőzés gátló tulajdonságát a bőrbe mélyen behatolva fejti ki. Antiszeptikus hatásával gondoskodik a bőr higiéniájáról, miközben fenntartja a természetes egyensúlyt.

Sérülések, vágások, horzsolások, harapások, csípések, égések, napégés esetén. Fogínyvérzésre. Nem okoz égő érzést.

2 695 Ft

"Bioaktív áttörés az organikus bőrápolás területén-100%-ban természetes,    100%-ban hatékony."

A bioaktív tokoferolok ( E vitamin vegyületek ) természetes keveréke, mely a legszárazabb bőrszövet rétegek közé is képes behatolni. Azonnali hidratációt biztosít. Regenerálva a sejtközi állományt, ragyogóvá, fiatalossá és tökéletesen hidratálttá teszi a bőrt. Terhességi csíkok, sérülések, extrém száraz bőr, napégés, dehidratált és öregedő bőr kezelésére.

Illatmentes, intenzíven hidratáló és regeneráló krém, mely gazdag bőrtápláló hatóanyagokat tartalmaz: E vitamin, aloe vera, shea vaj, kakaóvaj, mandula olaj búzacsíra olaj. Bioaktív tokoferolok (E vitamin vegyületek) természetes keveréke, mely a legszárazabb bőrszövet mélyebb rétegei közé is képes behatolni, és azonnali hidratációt biztosít. Regenerálva a sejtközti állományt, ragyogóvá, fiatalossá és tökéletesen hidratálttá teszi a bőrt.

Terhességi csíkok, sérülések, extrém száraz bőr, napégés, dehidratált és öregedő bőr kezelésére kiváló készítmény, bőrtípustól függetlenül.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

3 995 Ft

Az aloe vera kivonata felfrissíti a vízhiányos, száraz bőrt és feszesíti a zsíros bőrt, gyulladáscsökkentő hatású.

Lecitin liposzómái plusz védelmet és intenzív ápolást nyújtanak a bőrnek.

Hialuronsav tartalma révén fokozza a bőr saját nedvességmegtartó képességét, a bőr természetes védőrétegét erősíti, képes a bőröregedést okozó szabadgyökökkel harcolni, és gyulladáscsökkentő hatása is van.

Ideális nappali és napozás utáni arcápolás minden bőrtípusra.

100%-ig természetes, vegán, emulgátoroktól mentes kozmetikum.


Minősítés: Ecocert Biokosmetik

5 245 Ft

Intenzív, 24 órán keresztüli hidratálás és védelem bio aloe veraval és bio sheavajjal. Hűsíti a bőrt és gyorsan beszívódik.

NaTrue által ellenőrzött natúrkozmetikum, vegán. 100%-ban természetes illattal és aromával.

100%-ban mentes szintetikus tartósítószertől, parabénektől, szilikontól, paraffintól, kőolaj származéktól. Külsőleg alkalmazandó.

4 255 Ft

Megnyugtatja, hidratálja a problémás és irritációra hajlamos bőrt. Támogatja a bőr sejtképződését és regenerációját. Megnyugtatja a bőrt napozás után, leégés esetén.

Az aloeverának köszönhetően nyugtató, simító és hidratáló hatású. Támogatja a sejtregenerációt. Az avokádó olaj és a sheavaj csodálatosan bársonyossá és puhává varázsolják a bőrt, anélkül, hogy zsírossá tennék.

Alternatív használat: enyhíti a könnyű égési sérüléseket, vagy napégés esetén is eredményesen alkalmazható.

14 715 Ft

Könnyű, hidratáló arctej.

Nyugtató hatású, enyhíti az irritált bőr okozta panaszokat. A gyengéd, hűsítő tej különösen ajánlott napozás után. 

Az ALOE VERA arctej megjelenésével Önnek immár lehetősége nyílik választani a tápláló, tartalmas ALOE VERA krém és a könnyű, hidratáló arctej között, vagy keverheti is e két terméket teljesen individuálisan, bőre igényeinek megfelelően.

15 290 Ft

Intenzív ápolás, a bőr számára szükséges valamennyi vitaminnal, enzimmel és ásványi anyaggal (karotinolaj, avokádó olaj).

A növényi kivonatok és növényi olajok a regenerációt igénylő bőr igényei szerint lettek kiválogatva, legyen az az életkor miatt vagy pl. mert a bőr egy betegség után fáradt és alultáplált.

Martina Gebhardt legtartalmasabb krémje. Kiváló táplálókrém, télen és tavasszal. Segít megelőzni az öregségi foltok kialakulását. Természetes napvédelem.

Alternatív használat: Nem szépen gyógyult hegek ápolására. Öregségi foltokra hajlamos, ráncos kéz esetén éjszakára cérnakesztyűvel fedett kézpakolásként alkalmazható.



15 965 Ft

Tisztítja és nyugtatja a gyulladt, tisztátalan bőrt, ezért alkalmas fiatalok akne kezelésének kiegészítő ápolására, de az idősebb kori akne bármely formája esetén is.

A benne lévő karotinolaj segít az öregségi foltok kialakulásának megelőzésében. Természetes napvédelem.

Kiváló „mindenttudó” krém az egész család számára. Feszesíti, rugalmassá teszi a bőrszövetet. Védi és ápolja a fiatal és az érett bőrt is, és magas A-vitamin tartalmának köszönhetően támogatja a sejtregenerációt. Megnyugtatja a gyulladásokra hajlamos bőrt.

Alternatív használat: Testkrémként is használható cellulitis és löttyedt vagy tésztaszerű bőr esetén. Alkalmas kötőszövet gyengeség és terhességi csíkok megelőzésére és kezelésére. Vérbőséget okozhat, így ritkán irritálhatja az érzékeny bőrt. Bármely Martina Gebhardt termékcsalád tisztító tejével és tonikjával kombinálható a bőrállapotnak megfelelően."



8 685 Ft

Vitaminokban gazdag, intenzív ápolás az érzékeny, nap által igénybevett bőr számára. Értékes magolajok gyorsan beszívódnak és bársonyosan puha érzetet kölcsönöznek a bőrnek. Ezek a vegán olajkapszulák a légmentes lezárásnak köszönhetően megtartják az összetevők vitamin tartalmát és frissességét.

A magolajok a legértékesebb olajok a bőr számára. Egyéb más növényi olajoktól abban különböznek, hogy nagyon magas a többszörösen telítetlen zsírsavtartalmuk, mint pl. a gamma-linolén-sav. A vízhez hasonló könnyedséggel hatolnak be a bőrbe, és igen kellemes bőrérzetet biztosítanak.
Mindezeknek az olajoknak a felvitelénél rövid időn belüli bőrkisimulást lehetett megfigyelni, ezen kívül erőteljes nedvességmegkötő hatással rendelkeznek. Ezeknek az olajoknak van még egy további együttes ismérve: amiatt, hogy nagyon magas arányban tartalmaznak szabad- és esszenciális zsírsavakat, csak néhány napig tartósak, így kapszulákba kiszerelve csomagoljuk, így egyszer használatos adagolásra vannak kimérve.

16 325 Ft

A növényi kivonatokból készült finom formula gyengéden tisztít, puhává vará-zsolja a bőrt és fényessé teszi a hajat, eltávolítva a só és homok minden nyomát.

Segít megelőzni a bőr kiszáradását és kiemeli a barnaságot. Hidratáló bio u-nicelluláris narancsvizet, dinnyevizet és tápláló, nyugtató sárgabaracklevet tar-talmaz.

Vegán. Bőrgyógyászatilag- és nikkeltesztelt (nikkel <0,0001%).

2 940 Ft

Arcra és testre.

Friss tápláló emulzió, mely tökéletes a napnak, a szélnek és a tengernek kitett bőr számára.

Azonnal felfrissíti a bőrt, és segít megőrizni a hosszan tartó barnaságot. Hidratáló bio unicelluláris narancsvizet, dinnyevizet, valamint tápláló, nyugtató hatású sárgabaracklevet tartalmaz, puhává és bársonyossá varázsolja bőrét.

  • Vegán.
  • Bőrgyógyászatilag- és nikkeltesztelt (nikkel <0,0001%).
4 770 Ft

Kozmetikai gél, amely Metylo-sulfonylomethant (MSM) tartalmaz. Hidratálja és biztosítja a bőr rugalmasságát.

Használata a szoláriumi napozás utáni bőrirritációra vagy bőrkeményedésre ajánlott.

Hatásosan csökkenti a bőrviszketést, pszoriázist. A készítmény jó hatással van a szervezetben meglévő kollagén újratermelődésére. Finomítja, szépíti és hidratálja a bőrt.

1 695 Ft
Nézet:
Sorrend: