Q10

Nézet:
Sorrend:

100% tisztaságú argán olaj Q10-zel, könnyen adagolható cseppentős kiszerelésben. Az argán olaj használatát az arc és szem körüli érzékeny bőr ráncainak simítására, az egész test ápolására, a haj fényének megőrzésére javasoljuk. Nem tartalmaz illat-és festékanyagot, sem állati zsiradékot, szervkivonatot.

3 415 Ft

Tapasztalja meg az észrevehetően rugalmasabb bőr lavera érzetét:

Gyengéd formulánk bio aloe verával és bio mandulaolajjal mélyhidratálással és hosszan tartó ápolással kényezteti a nagyon száraz bőrt.

  • Megakadályozza a bőr kiszáradását
  • 24 órás intenzív hidratálás
  • 100%-ban természetesen gyönyörű bőr

A bio aloe vera több mint 200 vegyületet tartalmaz, és köztudottan pótolja a bőr nedvességkészletét és megakadályozza a bőr kiszáradását.

A bio mandulaolaj az egyik legjobb gyógymód száraz és érzékeny bőrre. Magas az E-vitamin tartalma, hidratál és véd.

  • Biológiailag lebomló formulák ásványi olajok vagy mesterséges illatanyagok, színezékek vagy tartósítószerek nélkül*
  • A szigorú független NATRUE natúrkozmetikai szabvány szerinti tanúsítás. Bőrgyógyászatilag tesztelt
  •  fedél és az edény újrahasznosítható
  • Vegán és PETA kritériumok szerinti minősítés
  • Exkluzív természetes formulák, amelyeket a lavera kutatócsoportja fejlesztett ki a legjobb természetes összetevők felhasználásával
    * az EU kozmetikai rendeletének megfelelően
3 085 Ft

Vegyes bőrre ajánlott. Mattító, kiegyenlítő hatású a vegyes bőrőn jelentkező száraz és zsíros felületeken.

Német NaTrue minősítéssel rendelkezik, vegán. Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát.

100%-ban ellenőrzött natúrkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel. GMO-mentes.

Nem tartalmaz szilikont, paraffint, ftalátokat, műanyag mikrogyöngyöt, kőolajszármazékot, parabént, szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket vagy alumíniumsót.

 

4 855 Ft

MediNatural Q10+Acmella olaj szérum | ráncellenes nappali -éjszakai anti-aging bőrápolóprogramhoz

"Nem csak a húszéveseké a világ", sőt, a szépség sem az ő kizárólagos tulajdonuk. Persze a fiatalság hamvassága elmúlik, de ez nem jelenti azt, hogy csendes beleegyezéssel át kellene adnunk magunkat az öregedésnek. Nem kell a szívünkhöz kapnunk, ha megjelennek az első mimikai ráncok, a szarkalábak a szemünk sarkában, hanem rendszeres, gondos bőrápolással kordában kell tartanunk őket. Ha pedig nem vigyáztunk magunkra eléggé, és már megereszkedett a bőrünk, esetleg vízszintes ráncok alakultak ki a homlokunkon, függőleges barázdák a két szemöldökünk között, akkor olyan arcápoló terméket kell választanunk, ami ezekkel is felveszi a harcot. 

A győzelem nem lehetetlen, segítségünkre siet a MediNatural Q10+Acmella olaj szérum! ? amely minden ránctípust megcéloz. A könnyen felszívódó finom textúrájú olajos szérum minden cseppje segít abban, hogy a bőr visszanyerje a rugalmasságát és feszességét.

Mit tartalmaz ez a káprázatos eredménnyel kecsegtető szérum?

A Q10+Acmella olaj szérum számos aktív hatóanyagot tartalmaz: Q10 koenzimet, Acmella kivonatot, csipkebogyó, gránátalma és sárgabarackmag olajat és E-vitamint. Az adalékmentes és teljesen természetes!

Q10 koenzim

Tudományos kísérletek sora igazolja, hogy a Q10 koenzimnek szerepe van a sejtek anyagcsere folyamataiban és akadályozza a káros szabadgyökök keletkezését. Lassítja a bőr öregedését, ám az életkor előrehaladtával a szervezet egyre kisebb mennyiségben tudja előállítani, ezért külső pótlása szükséges. A MediNatural Q10+Acmella olaj szérum kiváló minőségű Q10 koenzimet tartalmaz.

Acmella kivonat
Az acmella kevésbé ismert, de annál hatásosabb bőrfeszesítő összetevője a szérumnak. Az acmella növény a trópusokról származik, több helyen évszázadok óta gyógynövényként használják. Hatásmechanizmusa a bőr szerkezetének megerősítése, belülről történő kisimítása. Rövid idő alatt látható lesz az eredmény: szinte varázsütésre eltünteti az arcbőr egyenetlenségeit, üdévé és fiatalossá teszi azt.

Csipkebogyó olaj
Sejtfiatalító, antioxidáns hatású olaj, ami könnyen, mélyen felszívódik és erőteljesen hidratálja a bőrt. Ugyanakkor a bőr színét, tónusát is javítja, elhalványítja a kisebb bőrhibákat, hegeket, öregségi vagy más pigmentfoltokat. Káprázatosan rugalmassá teszi a bőrt, nagyszerű anti-aging alkotóeleme a MediNatural Q10+Acmella olaj szérumnak.

Gránátalma olaj
A gránátalma Ázsiából került hozzánk, így elmondhatjuk, hogy ország-világ kincseit beletettük a MediNatural Q10+Acmella olaj szérumba. Bőrregeneráló, hidratáló olaj, ami kifejezetten ajánlott száraz, érzékeny bőrre. Erősíti a bőr védekezőképességét, fitoösztrogén-tartalma segít az idősödéssel járó ösztrogéncsökkenés kompenzálásában.

Sárgabarackmag olaj
Már az ókori Kínában is titkos szépségreceptek hozzávalója volt. Vitalitástól ragyogóvá, selymessé teszi a megfáradt, érett bőrt, növeli a mélyebb bőrrétegek nedvességtartalmát. Használatával újra előszedhetők a kivágottabb ruhák, hiszen a szemkörnyék mellett a nyak és a dekoltázs extra ápolója.

E-vitamin
Aki sokáig feszes bőrt, fiatalos külsőt szeretne, annak nem szabad kihagynia a bőrápolásból ezt a jótékony hatású vitamint. Mi sem felejtettük ki a MediNatural Q10+Acmella olaj szérumból, így a felsorolt összetevők mellett az E-vitamin is hozzájárul a bőr hidratáltságának megőrzéséhez, a ráncok feltöltéséhez, kisimításához, valamint az egyenletes, szép bőrtónus eléréséhez.
E hatóanyagok nem csupán kiegészítik, hanem megsokszorozzák egymás hatását, így a MediNatural Q10+Acmella olaj szérumot használó hölgyek sokáig elmondhatják: Miénk a világ!

Hogy kell használni a Q10+Acmella olaj szérumot?

A bőr megtisztítása után enyhén nedves bőrre kell felvinni könnyed, simító mozdulatokkal, melyek felfelé és kifelé irányuljanak. a Q10+Acmella olaj szérum használható önmagában és hidratáló krémek alá is.
A Q10+Acmella olaj szérum hatása rövid időn belül tapasztalható lesz, így nem kell heteket várni arra, hogy véleményt tudjunk formálni erről a kiváló termékről.

Az biztos, hogy nem fog csalódást okozni! A könnyen felszívódó finom textúrájú olajos szérum minden cseppje segít abban, hogy a bőr visszanyerje a rugalmasságát és feszességét.

6 425 Ft
Nézet:
Sorrend: