Növényi olajok

Nézet:
Sorrend:

A hidegen sajtolt dióolaj kiválóan alkalmas salátákhoz, levesekhez, szószokhoz, süteményekhez. Salátaszószokban a dióolaj különösen jól harmonizál kevésbé savanyú ecetfajtákkal, mint például a gyümölcsecettel.

  • 100% dió
3 410 Ft

A hidegen sajtolt lenmagolaj természetes állapotú, világossárga színű olaj, kifejezetten jellegzetes aromával. Ásványi anyagokban rendkívül gazdag. Enyhén kesernyés, pikáns íze miatt felhasználható salátákhoz, zöldségekhez és hidegkonyhai készítményekhez.

Salátaöntetnél édes ízű ecetekkel keverve nagyszerű ízhatást érhetünk el.

  • 100% lenmag

 

1 405 Ft

A hidegen sajtolt mákolaj nagyon jól használható salátákhoz, öntetnek citrommal, továbbá sütemények és édességek ízesítéséhez, vagy díszítéséhez.

Sütésre, főzésre nem alkalmas, nem jól hevíthető!

  • 100% mák

 

2 685 Ft

A hidegen sajtolt szezámmagolaj elsősorban az ázsiai konyha alapanyaga, a wokban készített ételek rendszeres ízesítője. Ugyanakkor kiválóan alkalmas saláták, zöldségek és édességek ízesítésére is.

Kellemesen lágy ízű és illatú olaj, ami főzéshez és pároláshoz is egyaránt felhasználható.

2 815 Ft

A hidegen sajtolt szőlőmagolaj gazdag bioaktív anyagokban, bioflavonoidban, telítetlen zsírsavakban, klorofillban, könnyen emészthető és koleszterinmentes.

Ajánlott napi fogyasztás egy teás-, vagy evőkanállal, de akár hidegkonyhai ételek készítéséhez és főzéséhez is alkalmazható.

2 550 Ft

A hidegen sajtolt tökmagolajat fogyasztják salátákhoz, szószokhoz, húsokhoz, de kiváló magában vagy kenyérre kenve is.

A tökmagolaj erőteljes diós ízével gazdagítja a vele készített leveseket, salátákat, szószokat és édességeket.

  • 100% héjnélküli tökmag

 

3 855 Ft
Nézet:
Sorrend: