Hámlasztó

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Érj el egy mélyebb tisztaságot ezzel a sav-alapú tisztító és kiegyensúlyozó peeling-el amely megerősíti a bőr ragyogását, illetve letisztítja az elhalt sejteket és más póruseltömítő szennyeződéseket. Hatékonyan veszi fel a harcot az acne első jelei ellen, és összehúzza a pórusokat, nyugtatja a bőrt. AHA-savakminializáljáka nagy pórusok megjelenését, kiegyenlítik a bőr tónusát és textúráját.
Szalicilsav?a természetben a tölgyfa kérgében található és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Kiszerelés: 145 ml

2 005 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 800 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Ezek az antioxidáns peeling-arc korongok felszabadítják a gyököket, stimulálják a metabolikus folyamatokat, kiegyenlítik a bőr tónusát, sima és ragyogó bőrt eredményezve.
C Vitamin?elindítja a megújító folyamatokat, meghosszabbítja a bőr fiatalosságát és visszaállítja természetes ragyogását.
Organikus vörösáfonya és limonnik Nanai kivonatok?A.H.A. savakat tartalmazó elemek, amelyek kontrollálják a faggyútermelést, hámlasztó hatással rendelkeznek, illetve javítják a bőr tónusát.

Kiszerelés: 20 db

2 735 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 460 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

A legjobb választás a bőrápoláshoz. Tisztítja a bőrt és stabilizálja a tónusát, hihetetlenül puha, és sugárzó eredmény.
Organikus Altai homoktövis hidrolátum: hozzájárul a bőr felületének egészségéhez, a rugalmasság és hidratáltság növelésével.
C Vitamin: segít a bőr természetes védekezőrendszerénekfelállításában, és a helyreállító folyamatok felgyorsításában.
Glikolsav
Tejsav

Kiszerelés: 150 ml

2 050 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 840 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

A fiatalok még vígan vannak, a bőrük öregedése még messze jár. De az ő arcbőrük is lehet problémás, főleg kamaszkorban. A tinik bőre sokszor pattanásos, vagy nagyon száraz, de leginkább kombinált. A hormonok össze-vissza zavarják a bőr természetes működését is, így nekik is szükségük van a megfelelő arcápoló készítményekre.
Ha te már ezen a korszakon túljutottál, és felismerted, hogy az arcápolást nem lehet elég korán kezdeni, akkor a makulátlan bőröd megtartásáért már biztosan használsz arcápolót. Most egy új briliáns terméket ajánlunk a figyelmedbe, amit beilleszthetsz az anti-aging arcápoló programodba, így tökéletesítve az elérhető hatást.

MediNatural PHA hámlasztó gyümölcsenzimmel a tökéletes bőrtónusért

A rendszeres, gyengéd hámlasztás azonnali ragyogást biztosít az arcodnak. Bőröd mindig tökéletesen élénk, sima és egyenletes textúrájú lesz. A hámlasztó egyúttal Megnyitja a pórusokat ezáltal segíti a tisztulási folyamatokat, halványítja a pigmentfoltokat és hegeket, valamint csökkenti a  felszíni ráncok mennyiségét. A könnyű vízszerű formula extra antioxidáns hatóanyagai segítik a bőr egészséges megújulását, a tökéletes tisztításon túl pedig egyben intenzíven hidratál is.

Hogyan és mikor használd?

Illeszd be az anti-aging programodba az esti arctisztítás után! Csepegtess néhány cseppet a tenyeredbe vagy egy vattapamacsra és töröld végig vele az arcodat. -igen értékes hatóanyagokat tartalmazz, aminek minden cseppje kincs javasoljuk használd a tenyeredet. A szemhéjadat és a szem körüli részt kerüld el. A hámlasztót nem kell lemosnod, hagyd beszívódni és folytathatod az esti arcpakolással vagy arckrémmel a szépségápolást. Ezek a termékek is hatékonyabban fel tudnak szívódni majd a hámlasztás után.
Reggel bőröd teljes fényében, egészségesen fog ragyogni. Arcod friss és élénk lesz, semmi nyoma nem marad a fáradságnak. Fitten, szépen indíthatod a napodat.

9 900 Ft

Próbáld ki a tisztító és hámlasztó párnákat ?egyedülálló hámlasztó hatással, a bőr tisztítására tervezve, gyullaadáscsökkentő, illetve pórusösszehúzó hatással. Megakadályozza a szennyeződések illetve zsírok miatti pattanások kialakulását.
Niacinamidfenntartja a bőr egyensúlyát illetve erős hidratáló hatása van.
Szalicilsav?a természetben a tölgyfa kérgében található és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Kiszerelés: 20 db

2 735 Ft
Nézet:
Sorrend: