Ajakápolás

Nézet:
Sorrend:

Ajakbalzsam körömvirággal - száraz és érzékeny ajkakra

A minősített biogazdaságokból származó körömvirágot, valamint E-vitamint tartalmazó cosnature körömvirágos ajakbalzsam a száraz és érzékeny ajkakat selymesen puhává varázsolja. Formulája természetes, tápláló olajokkal ? például jojoba- és napraforgóolajjal ?, valamint sheavajjal nyújt enyhülést a töredezett ajkaknak, és óvja a bőrt a kiszáradástól.

Ápolási tipp

A fölösleges hámsejtek eltávolításához gyengéden masszírozza át ajkait langyos vízbe (vagy citromos mézbe) mártott, puha fogkefével. Ajkai olyan puhák lesznek, mint a bársony.

Fő hatóanyag

A bio termesztésű körömvirágból nyert körömvirágolaj kiválóan alkalmas a száraz és érzékeny bőr ápolására. Segíti a regenerációt és a bőrt lággyá, bársonyossá teszi. Az értékes karotinoidokban gazdag olaj erősíti a bőr ellenálló képességét.

 

995 Ft

Cosnature Ajakbalzsam piros gyümölcsökkel 4,8 g

érzékeny ajkakra

Az erdei gyümölcsös cosnature? ajakbalzsam a minősített bio termesztésből származó bodza és vörös ribiszke kivonatával intenzíven ápolja és selymesen lággyá teszi az érzékeny ajkakat. Formulája, mely védelmet nyújtó E-vitamint és olívaolajat tartalmaz, megóvja a bőrt a kiszáradástól.
A csillámpala szemcséknek köszönhetően az ajkakat selymes fényűvé varázsolja.

Használja bőséges mennyiségben, amikor csak szükségesnek érzi, különösen hidegben, szélben és az ajkak kiszáradása esetén.

A piros gyümölcsös ajakápoló bodzából és vörös ribiszkéből nyert értékes kivonatokat tartalmaz.

995 Ft
Nézet:
Sorrend: