Hidratálás

Nézet:
Sorrend:

Vitalizáló és harmonizáló hatású nappali arcápoló krém.

Elsősorban a kevert bőr ápolására szolgáló készítmény, de az érzékenyebb bőr is jól tolerálja, így gyermekek és tinédzserek bőrápolására is kiválóan alkalmas.

Bőrállapottól függően a Rózsa és a Zsálya termékcsalád készítményeivel kombinálható. Zsíros, tágpórusú, gyulladásokra hajlamos, továbbá egyéb területeken száraz bőr esetén a Zsálya Tisztító tejjel és Tonikkal együtt használható.

A többnyire száraz és „T-vonalban” enyhén zsírosodó, illetve érzékeny bőrállapot esetén viszont a Rózsa Tisztító tejjel és Tonikkal alkalmazható együtt. Faggyút feloldó hatású, anélkül, hogy a bőrt kiszárítaná. Illata frissítő és élénkítő.

Alternatív használat: A citromfű kivonatnak feloldó hatása van, emiatt a krém jól alkalmazható grízek (milárisok) kezelésére.

9 255 Ft

A krémben lévő vitaminok és tápláló összetevők a bőrnek egészséges és vitális kinézetet kölcsönöznek és növelik rugalmasságát. Ezenkívül a karotinolaj segít megelőzni az öregségi foltok kialakulását és természetes napvédő hatással is rendelkezik.

Alternatív alkalmazás: A ginzeng krém kiválóan alkalmazható pakolásként ráncos és öregségi foltokra hajlamos kezekre. Éjszakára vastagon kenjük be és húzzunk rá gézkesztyűt.

10 765 Ft

MediNatural Niacinamidos hidratáló arckrém 50ml | ráncellenes 
nappali-éjszakai anti-aging programhoz * normál és kombinált, zsíros bőrre

Ha kombinált, zsíros arcbőröd van, igen körültekintően kell arcápolót választanod. 

Nem szabad, hogy bármi olyasmit tartalmazzon az arcápoló krémed, ami irritálhatja vagy allergiát okozhat. A MediNatural Niacinamidos hidratáló arckrémet bátran használhatod, mert natúr-kozmetikum, még a szem környékére is felvihető. Továbbá  ránc ellenes aktív hatóanyagokat koncentrált mennyiségben tartalmaz, és nincs benne állati összetevő és nem is tesztelték állatokon.

Hatóanyagai a hialuronsav, Acmella kivonat, Q10 mellett a C-vitamin és az arcápolásban forradalmian új összetevő, a Niacinamide, más néven a B3 vitamin. 

Mindezek együttes hatása eredményezi, hogy a MediNatural Niacinamidos hidratáló arckrém, egy kiváló, öregedést gátló és ránctalanító hatású arckrém. 

Kiknek való?
Minden korosztály számára ajánljuk! Ez a Niaciamide tartalmú arckrém egy kitűnő választás számodra, ha előrelátóan már fiatalon, akár 20 évesen ügyelsz arcod ápolására, de akkor is jó megoldás számodra, ha már elmúltál 40.

Az apróbb ráncok megjelenésével, a nők többsége kicsit megijed, és elkezd kapkodni. Mindenféle krémet és készítményt magára ken, hogy hirtelen megoldja a gondjait. 

De ugye te megválogatod, hogy mit kensz az arcodra? 

Az arcunkat éri a legtöbb külső behatás, és valljuk be, az arcunk van előtérben a társadalmi kapcsolatok kialakítása során is. Ezért nem mindegy, hogyan nézünk ki, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben.

Ha a bőrápolásról, főleg az arcbőröd ápoltságáról van szó, ne köss kompromisszumot! Olyan kozmetikumokat válassz, ami természetes összetevőkből készült, tartalmazza a bőröd típusának és állapotának megfelelő hatóanyagokat. Az sem jó megoldás, ha csak arra figyelsz, hogy milyen korosztálynak ajánlják az adott arckrémet. Vannak már 35+, 50+ termékek is, de ne ez legyen a legfontosabb döntési szempontod, hiszen ezek csak marketing és kereskedelmi fogások. A hatóanyag a legfontosabb tényező. A te bőrödnek megfelelő arckrémet vedd meg!

6 425 Ft

Medinatural Bőrápoló Olaj Argán 20 ml

Minden bőrtípus számára ideális, különösen az érett, feszességét vesztett bőr szépítő csodaszere.

Két kiváló hatóanyag harmonikus találkozása, az argán olaj puhává varázsolja a bőrt, a geránium könnyed virágillatával megnyugtatja a lelket.

2 735 Ft

A leginkább szem előtt lévő bőrfelület az arcbőrünk. Amellett, hogy az emberi kapcsolatok során nagy figyelmet kap az arcunk, hiszen ezzel is kommunikálunk, ezt a bőrfelületet éri a legtöbb külső behatás is. A testünk többi részét befedjük az éghajlatnak megfelelő ruházattal, de az arcunk nagy része ki van téve az időjárás viszontagságainak egész évben.

Bőrünk öregedése egy nagyon összetett, komplex folyamat, melynek során a bőr folyamatosan veszít a szilárdságából, hidratáltságából és regeneráló képességéből. Ezeknek a folyamatoknak egy része megállítható, szinten tartható vagy kellő időben visszafordítható. Azonban vannak olyan folyamatok, melyek a bőr felépítésében okozhatnak maradandó változásokat. Idővel megjelennek a mimikai és a degenerációs ráncok.
Ennek a folyamatnak a megállítására a kozmetikai ipar számos készítményt fejlesztett ki, és a kutatásoknak köszönhetően mindig új és hatásosabb hatóanyagokra lel, amit alkalmazhatnak a kozmetikumok gyártása során. Tehát a kezünkbe adják a megoldást, hogy arcbőrünk szépségét, egészséges felépítését, hidratáltságát, ragyogását minél tovább meg tudjuk őrizni.

Így használd!
Az előzetesen megtisztította arc-nyak-dekoltázs bőrre reggel-este, de akár délben is, ha szükségét érzed, kenj fel finom, lágy, masszírozó mozdulatokkal annyit a hidratáló krémből, amennyi könnyedén beszívódik. 

6 665 Ft

Ezt a könnyű, egésznapos hidratáló krémet értékelni fogod. Intenzív ápolást nyújt az olajos és acne-re hajlamos bőr számára, mi közben megteremti a bőr egyensúlyát.
Hialuronsav+ B5?erős keverés a bőr hidratálásához.
Allantoinegy irritáció mentes összetevő, amely nyugtatja és védi a bőrt, a szennyeződésektől, illetve a városi környezet káros hatásaitól, valamint segít fenntartani a bőr hidratáltságát.

Kiszerelés: 50 ml

2 770 Ft

Ez a szuper hidratáló szemkörnyékápoló maszk egy szuper hidratáló a szem alatti területre, visszaállítja a bőr tónusát és rugalmasságát a szemek körül, frissítő hatása van, eltünteti a fáradtság jeleit és csökkenti a szemkörnyéki duzzanatot ill. A sötét karikákat.
Hialuronsav?egy erős bőrhidratáló, segít megfékezni a ráncok megjelenését.
Növényi elasztin?fejleszti a bőr tónusát és rugalmasságát, szilárdabb és fiatalabbnak tűnő bőrt eredményez.

Kiszerelés: 30 ml

2 345 Ft

Egy tökéletes termék ahhoz, hogy bőröd frissnek és sugárzónak mutatkozzon! Használd minden reggel, és ez a szérum hatásosan hidratálja, nyugtatja a bőrt, bársonyossá és puhává varázsolja egész napra.
Organikus Altai homoktövis hidrolátum: hozzájárul a bőr felületének egészségéhez, a rugalmasság és hidratáltság növelésével.
C Vitamin: segít a bőr természetes védekezőrendszerénekfelállításában, és a helyreállító folyamatok felgyorsításában.
A Vitamin: Hozzájárul a fiatalos bőr fenntartásához, és sugárzóvá varázsolja a bőrt.
E Vitamin: egy hasznos antioxidáns, amely a bőrön felbukkanó korai öregedés jeleit minimalizálja, simává és hidratálttá teszi azt. Hidrolizált búzafehérje

Kiszerelés: 30 ml

2 005 Ft

Érzékeny bőrre.

Segít fenntartani a bőr maximális nedvességtartalmát az egész nap folyamán elősegítve a friss, jól kihipent megjelenést.

Bio Rhodiola Rosea-virágvíz nyugtató hatású és véd a környezeti hatásokkal szemben.

Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék.
3 160 Ft

Organic Shop Micellás hidratáló arctisztító korongok papayával és hialuronsavval 20db

A smink eltávolítása során hidratálja bőrét és visszaadja annak természetes ragyogását.

A bio papayakivonat tökéletesen hámlaszt, elősegíti a bőr megújulását és kiegyenlíti a bőrtónust. A hialuronsav megfelelő hidratálást nyújt.

Vegán.

Használat: Törölje át az arcát egy koronggal, elkerülve a szem kör-nyékét. Fordítsa meg és újra törölje át. Mindennapi használatra alkalmas.

2 290 Ft

Finom textúrájú krém. Ideális választás a száraz, vízhiányos bőr mindennapos ápolására. Kellemes, hidratált, feszes bőr nap, mint nap natúr hatóanyagokkal.

A Natrium chloratum Schüssler-féle ásványi só bőrünk vízháztartásának egyensúlyát állíthatja helyre, így szöveti szinten kezeli a vízhiányt. Igazi mélyhidratáló kezelés, mely azonnal beszívódik és ásványi só tartalmának köszönhetően hosszantartó hidratálást és védelmet nyújt a bőrnek. Gazdag növényi összetevői ápolják és táplálják a száraz bőrt. Ez a natúr krém a tág pórusú, T-vonalban zsíros arcbőr mindennapos kezelésére is ajánlott.

Ez a csodás natúr összetevőkben gazdag alapkrém a természet ajándékaival, az organikus shea vajjal és az argán olajjal hidratálják bőrödet egész napon át. Enyhíti a nehezen eltüntethető fényléseket, megszünteti a viszketést, tökéletes smink alatt is.

 

4 655 Ft

A Yamuna arckrémek minden bőrtípusra kíméletes, de hatékony megoldást nyújtanak.

  • könnyű a textúra
  • sminkalapnak is kiváló
  • fokozza a bőr vízmegkötő képességét
  • intenzíven hidratál
  • lágyítja, puhává teszi a bőrt
  • bársonyos tapintású lesz tőle az arcunk
  • parabénmentes, szilikonmentes, színezékmentes
  • illatmentes
  • gyorsan beszívódik
  • hatóanyagokban gazdag: babassu olaj, kollagén, shea vaj, hialuronsav
  • állatokon nem teszteltük


Igazi kihívás az érzékeny bőrűek számára megtalálni a megfelelő bőrápolási termékeket, nekik ugyanis még több mindenre kell figyelniük a krémek kiválasztásánál. Nem elég, hogy ezeknek a készítményeknek hidratálniuk és táplálniuk kell a bőrt, de emellett az összetevők listája sem mellékes.
A YAMUNA ezért megalkotta bőrbarát, Szenzitív hidratáló arckrémet, amelynek természetes hatóanyagai kíméletesen ápolják az érzékeny és rozaceára, kipirosodásra hajlamos bőrt. Könnyű textúrájú krém, nagyon gyorsan beszívódik, illatmentes, bársonyos bőrt hagy maga után.


A kollagén a szervezetben nagy mennyiségben előforduló, fehérje típusú anyag. A bőrben a sejtközötti állományban fordul elő, kollagénrostok formájában. Ezek a kollagénrostok nagyban felelősek a bőr feszességéért, rugalmasságáért. A kozmetikában a kollagént főként hidratáló és kondicionáló tulajdonságai miatt alkalmazzák.


A babassu olaj a babassu pálma gyümölcséből készülő, laurilsavban gazdag olaj. Gyorsan beszívódik a bőrbe, bársonyossá teszi anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna. Hidratálja, simítja, puhítja, kondicionálja a bőrt és a hajat, véd a környezet káros hatásaival szemben. A száraz bőrt képes regenerálni, de zsíros, ekcémás bőrre is jótékony hatással van.


A Yamuna kozmetikumaiban és testápoló termékeinkben felhasznált shea vaj egy, kizárólag Afrika trópusi övezetében honos fafajta, a shea fa csonthéjas terméséből kinyert zsírszerű anyag. Nemcsak állagának, hanem a benne található A és E vitaminoknak, valamint esszenciális (telítetlen, omega-3,6) zsírsavaknak köszönhetően alkalmas szépségápolási felhasználásra. Mivel valójában zsírsavakból épül fel, hozzájárulhat a bőr nedvességtartalmának megőrzéséhez. Akár aknés, ekcémás és pszoriázisos bőrpanaszok esetén is ajánlott (rendszeres) használata.


A hialuronsav a szervezet egyik természetes építőeleme. Vízmegkötő hatású anyag, szerepet játszik a szövetek vízháztartásának egyensúlyban tartásában. A kor előrehaladtával mennyisége csökken a szervezetben. Kozmetikai hatóanyagként javítja a bőr vízmegkötő képességét, kisimítja a bőrszárazságból eredő apróbb ráncokat, puhává, rugalmassá teszi a bőrt.


Szenzitív hidratáló arckérmünk kis-közepes méretű hialuronsavat is tartalmaz. Az úgynevezett ?hidrolizált hialuronsavak? a hagyományos hialuronsavnál sokkal kisebb méretűek, így a bőr mélyebb rétegeibe jutva komplex hatást képesek kifejteni, így javítva a bőr biomechanikai tulajdonságait, szilárdságát. A 20-50 KDa méretű hialuronsav elősegíti azoknak a molekuláknak a képződését az epidermiszben, amelyek a bőrszöveti sejtek kapcsolódásáért, összetartásáért felelősek, ezzel megerősíti a védőréteget, megakadályozza a kipárolgásos vízvesztést. Vízfelvevő képességének köszönhetően, a dermiszben mintegy ?vízraktár?-ként működik, így gondoskodik a megfelelő hidratáltságról. Stimulálja az I. típusú kollagén termelődését, ezzel növelve a bőr feszességét. Növényi forrásokból, biotechnológiai eljárásokkal készülő hatóanyag.


Milyen bőrtípusra ajánljuk?

  • érzékeny
  • normál

 

3 740 Ft

Ziaja arcmaszk tisztító 7ml

Csökkenti a pó­ru­sok láthatóságát. Normalizálja a faggyúműködést. Véd a túlzott vízvesztés ellen. Ak­tívan hidratálja és regenerálja az irritált bőrt.
A szürke tisztító agyag agyagásványokból származó természetes alapanyag. Mikrotápanyagok forrása: főként szilíciumot, ként, magnéziumot, kálciumot és mangánt tartalmaz.

A fehérje-cink komplex egyesíti a cink és a nyugtató fehérjék antibakteriális tulajdonságait. Megakadályozza a bőrfelszínen a faggyú túlzott felhalmozódása által okozott irritációt. Szabályozza az epidermisz keratinizációjának folyamatát és védelmet nyújt a túlzott vízvesztés ellen.

A B5 provitamin aktívan hidratálja és hatékonyan regenerálja az irritált bőrt.
Az Allantoin az epidermisz kiváló nyugtató és védő tulajdonságú karbamid-származéka. Hatékonyan enyhíti az irritációt és csökkenti a kialakulására való hajlamot.

Pálma olaj mentes, vegán termék.

Használata: Vigye fel vastag rétegben megtisztított arcára és nyakára. Kerülje a szemkörnyéket és az ajkat. 10-15 perc elteltével a maradékot mossa le langyos vízzel. Használja heti 2-3 alkalommal.

460 Ft

Ziaja Argan Oil, 50 ml,

Arcápoló krémek nőknek

A minőségi Ziaja Argan Oil arckrém minden nap pontosan megadja arcának a megérdemelt ápolást

Intenzíven hidratál, mérsékli a ráncokat és megelőzi azok kialakulását, nyugtatja az irritált és kipirosodott arcbőrt

Használata: Vigye fel a megtisztított arcbőrre és körkörös mozdulatokkal masszírozza be

1 965 Ft

ZIAJA BB krém normál, száraz, érzékeny bőrre - SPF15 50 ml

Mindenekelőtt női arcbőrhöz tervezték. Ha szeretnéd, hogy bőröd tökéletesen hidratált legyen, akkor ez a BB krém tetszeni fog. Gyönyörű bőrszínt biztosít, így egy lépésben gondoskodik a sminkünkről is.

A benne található SPF fényvédő faktor pedig nyáron megvédi az arcodat az UV sugárzástól. Normál bőrre kitűnő választás.

A ZIAJA BB krémje leginkább mindennapi használatra alkalmas.

Elfedi az arcbőr apróbb hibáit Hidratálja a bőröd

Egységesíti a bőr színárnyalatait

Bőrtípus: érzékeny, normál és száraz 15+ korosztály számára ajánlott

Használata: nappali

2 785 Ft

Erőteljesen hidratálja a bőrfelszínt és a mélyebb rétegeket egyaránt. Pótolja a bőr természetes tápanyagait. Revitalizáló hatású és kisimítja a kisebb ráncokat. Hatékonyan csillapítja a bőr irritációit.

Fő összetevők: A-vitamin, E-vitamin, Kecsketej komplex, Provitamin B5, (D-Panthenol), fotostabil UVA/UVB szűrők

1 970 Ft

Ziaja Uborka Arckrém 50 ml

Intenzíven hidratál és csillapítja az irritációt. Stabilizálja a faggyúmirigyek működését. Simítja és táplálja az arcbőrt. Az arcszínt optikailag világosabbá teszi és javítja a tónusát. Használatától a bőr újra egészséges kinézetű lesz.

Használata: Kis mennyiségű krémet oszlasson el finom paskoló mozdulatokkal. Használja együtt a ZIAJA egyéb uborkakivonatot tartalmazó termékeivel.

1 435 Ft
Nézet:
Sorrend: