Máriatövismag olaj

Nézet:
Sorrend:

A máriatövis a világ egyik legerősebb méregtelenítője.

A népiesen csak 'őszbogáncsként' nevezett gyógynövény méregtelenít, és támogatja a máj létfontosságú funkcióit.

A máriatövis csodás összetevőinek - különösképpen a szilimarinnak, és annak egyik kivonatának a szlibininnek - hála erős antioxidáns és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik.

Nem csupán a májban, hanem az egész szervezetben képes kifejteni ezen jótékony hatásait az egészség megőrzése érdekében.

A kutatások szerint a máriatövis fogyasztásával enyhíthetőek a zsírmáj, a májgyulladás, a májzsugor, de még a májrák általt okozott tünetek, panaszok és fájdalmak is.

 

3 735 Ft

A mediterrán térségből származó kultúrnövény nem csak népies elnevezéseivel hívja fel magára a figyelmet. A lágyszárú növény bíborszínű virága, márványos levele csupán egy-egy különlegessége ennek a tarkabogáncsnak.

A Nature Cookta Máriatövismag-olaj hideg préseléssel készített minőségi, konyhai alapanyag. Az ínyenc csemegék utánozhatatlan összetevője. Elsősorban a reggelik készítéséhez ajánlott: szendvicskrémekhez, öntetekhez, pástétomokhoz.

A Nature Cookta Máriatövismag-olaj minőségi termék. Önmagában is fogyasztható, leginkább szendvicskrémekhez, pástétomokhoz ajánljuk. Nem csak a reggelikhez, de a készételekhez adva is fenomenális. Tehetünk belőle salátákhoz. Önteteinket is ízesíthetjük máriatövismag olajjal, valamint hideg tálak készítésénél is nagy hasznát vehetjük.


1 535 Ft
Nézet:
Sorrend: