Nappali arckrém

Nézet:
Sorrend:

Feszesítő hatás.

A hialuronsav segít helyreállítani a bőrszövet rugalmasságát és tónusát.

Három molekulatömeggel és a lassú felszabadulást biztosító térhálós szerkezettel rendelkezik.

Bio unicelluláris narancsvízzel és biofermentált citrusfélék kivonataival gazdagítva biztosítja a bőr regenerálódását. A ragyogó bőrért.

  • Vegán.
  • Bőrgyógyászatilag- és nikkeltesztelt (nikkel <0,0001%) natúrkozmetikum.
7 510 Ft

Feszesítő és kisimító hatás.

Speciális krém a szem és az ajkak körüli finom területek feszesítésére.

Állaga bio unicelluláris narancsvizet és három különböző molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz a hidratáló és helyreállító hatás érdekében.
A citrusfélék biofermentált kivonatának komplexe és a peptidek javítják a kollagéntermelődést és a bőrszövetek rugalmasságát.

  • Vegán.
  • Bőrgyógyászatilag- és nikkeltesztelt (nikkel <0,0001%) natúrkozmetikum.

5 075 Ft

Feszesítő és kisimító hatás.

Különleges hatóanyagok, mint a stimuláló hatású koffein, a duzzanatot és sötét karikákat csökkentő escin és a bio unicelluláris kivivíz keverékének köszönhetően segít csökkenteni a szemkörnyékfáradtság jeleit.

A hialuronsav és a citrusfélék biofermentált kivonata kisimítja az apró ráncokat és segíti a frissebb megjelenést.

  • Vegán.
  • Bőrgyógyászatilag- és nikkeltesztelt (nikkel <0,0001%) natúrkozmetikum.

4 465 Ft

Organic Shop Fényvédő nappali arckrém málnával és antioxidánsokkal SPF50 (normál és száraz bőrre) 50ml

Normál és száraz bőrre.

Az egyedülálló formulájú, SPF50-es faktorral rendelkező krém hatékonyan védi a bőrt a nap negatív hatásaitól.

Antioxidánsokban és málnakivonatban gazdag összetétele segít lassítani a bőr öregedési folyamatát. Vegán.

Használat: 15 perccel azelőtt, hogy a szabadba megy, vigyen fel az egész arcra elegendő mennyiséget, elkerülve a szemet és a szájat. Használható önmagában vagy más termékekkel együtt. Ajánlott az ismétlés 2-3 óránként.

Kiszerelés: 50 ml

2 785 Ft

Organic Shop Fényvédő nappali arckrém sárgarépával és antioxidánsokkal SPF30 (normál és száraz bőrre) 50ml

Normál és száraz bőrre.

Az egyedülálló formulájú, SPF30-as, magas faktorral rendelkező krém megelőzi a káros napsugarak okozta bőrkárosodást.

Az antio-xidánsok és a sárgarépa-kivonat jótékony tulajdonságokkal telítik a bőrt és javítják annak megjelenését. Vegán.

Használat: 15 perccel azelőtt, hogy a szabadba megy, vigyen fel az egész arcra elegendő mennyiséget, elkerülve a szemet és a szájat. Használható önmagában vagy más termékekkel együtt. Ajánlott az ismétlés 2-3 óránként.

2 505 Ft

Organic Shop Napozás utáni arckrém kókusszal és 5% pantenollal 50ml

Az Organic Shop Napozás utáni arckrém egy tápláló és hidratáló formula, amely segít helyreállítani a bőr természetes egyensúlyát a napozás után.

Gazdag kókuszolajban és pantenolban, amelyek kombinációja hatékonyan ápolja és puhítja a bőrt.

Könnyű frissítő napozás utáni arckrém minden bőrtípusra, mely segít helyreállítani és revitalizálni a bőrt napozás után.

A kókuszolajat és panthenolt tartalmazó ápoló formula mélyen hidratálja a bőrt, megnyugtatja és megakadályozza a bőr kiszáradását az UV-sugárzástól.

Az antioxidánsokkal, valamint bio gyümölcsök és bogyók kivonataival dúsított fényvédő és napozás utáni krémek gyengéden ápolják és javítják a bőr megjelenését. Az innovatív formula nem tartalmaz avobenzont és oktokrilént, továbbá védi a bőrt a nap káros hatásaitól, hogy ideális ése gyenletes barnulást kölcsönözzön.

2 225 Ft

A Schüssler Age Protection nappali arckrém rendkívül gazdag összetétele olyan értékes és korszerű hatóanyagokat tartalmaz ? a Schüssler biokémiai sók mellett ? mint az EPS Seafill? tengerialga-kivonat, növényi őssejtek, kis molekulájú hialuronsav és egyéb organikus növényi olajok.

Mindezek együttesen képesek egész napon át táplálni, hidratálni az arcbőrt, szembeszállnak a bőröregedéssel és védik az arcbőrt a káros környezeti hatásokkal szemben. Használatát ajánljuk anti-aging, tehát bőröregedést megelőző jelleggel és a már érett bőr mindennapos ápolására egyaránt.


A kihagyhatatlan schüssler-féle ásványi sók

A Schüssler Age Protection natúr arckrémben található egyedülálló hármas Schüssler ásványisó-kombináció (a Nr.1+ Nr.8 + Nr.11-es) hatékony megoldást jelent az érett bőr természetes egyensúlyának visszaállításához.

A Calcium fluoratum Schüssler-féle só feszesítő hatása miatt került a formulába, hiszen ez az, amely a kötőszövetek rugalmasságáért felel. Serkenti a kollagéntermelést, így hatékonyan feszesít. Emellett nyugtatja az érzékeny bőrt, és gyógyírt jelenthet a bőrön megjelenő berepedések, bőrkeményedések, sárgás elszíneződésekre is.

A Natrium chloratum Schüssler só az egyik leghasznosabb, ha bőrápolásról, sőt, a bőr egészségéről van szó: szuperhatékonyan, a bőr mélyebb rétegeiben hidratál, szabályozza a sejtek és a szövetek közti folyadékellátást.

A Silicea Schüssler só egy ránctalanító jolly joker. Age Protection nappali arckrémünkben is a ráncokkal veszi fel a harcot. A Silicea elsődlegesen a bőr kötő-, és támasztószövet-struktúrájának kialakításában vesz részt ( de a csont és porcok felépítésében is fontos szerepet játszik). Ennek az ásványi sónak a hiányállapota esetén bőrünk veszít feszességéből, és intenzívebb ráncképződéssel találkozunk, az erek rugalmassága csökken.


Age protection nappali arckrémünket ajánljuk mindazoknak, akik:

  • egy sokoldalú, teljeskörű ránctalanító-tápláló nappali arckrémet keresnek,
  • bőre érett, és dehidratált,
  • szeretik a könnyű textúrájú nappali arckrémeket,
  • akik hatékony megoldást keresnek a ráncok kezelésére,
  • bőre tónusát vesztett, megereszkedett,
  • bőrén még nincsenek mély ráncok, de hatékony anti-aging hatású nappali krémre vágynak.

 

9 110 Ft
Nézet:
Sorrend: