Kesudió

Nézet:
Sorrend:

Mivel viszonylag gyorsan és könnyen puhul, így jól passzol levesekbe, különféle ragukba, hozzáadhatjuk a köretnek szánt rizshez, krumplihoz is.

A földimogyoróból készíthető vaj mintájára a kesudióból is csinálhatunk vajat, amit levesekhez, szószokhoz adhatunk, felhasználhatjuk süteményekhez, illetve kenyérre kenve is kínálhatjuk. Száraz serpenyőben átpirítva salátákhoz adhatjuk, vagy a reggeli müzlinket gazdagíthatjuk vele.

2 025 Ft

Mivel viszonylag gyorsan és könnyen puhul, így jól passzol levesekbe, különféle ragukba, hozzáadhatjuk a köretnek szánt rizshez, krumplihoz is.

A földimogyoróból készíthető vaj mintájára a kesudióból is csinálhatunk vajat, amit levesekhez, szószokhoz adhatunk, felhasználhatjuk süteményekhez, illetve kenyérre kenve is kínálhatjuk. Száraz serpenyőben átpirítva salátákhoz adhatjuk, vagy a reggeli müzlinket gazdagíthatjuk vele.

4 835 Ft

Mire jó? A kesudió kiváló vas, magnézium, kálium és cink forrás. A cink a sebek gyógyulásában segíthet, a vas a fertőzésekkel szembeni ellenállásban, a kálium a szívbetegségek megelőzésében és a magas vérnyomás csökkentésében játszhat szerepet.

A kesudió fehérjében gazdag, telített zsírsavakban szegény. Nem tartalmaz koleszterint.

1 585 Ft
Nézet:
Sorrend: