Omega-3 és Omega-6

Nézet:
Sorrend:

Termékünkben a Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes változatát alkalmazzuk mert: Nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apróhalakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási technológia során nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy szennyezőanyag ? IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvány.

Az eleve tiszta halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott eljárással, aminek köszönhetően 2-3x-os az omega-3 tartalom és semmilyen szennyeződés még csak nem is detektálható ? IFOS 5 csillagos tanúsítvány.

A természetes formájukban tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, nem a széles körben használt, jelölni nem kötelező, olcsó etil-észter formában.

Hogy frissességét (TOTOX) sokáig megőrizze, saját fejlesztésű antioxidáns-keverékünkkel stabilizáltuk, amely RSPO minősítésű (?orangutan-barát?), fenntartható gazdaságból származó vörös pálmagyümölcshúsból nyert tokotrienolokat is tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle tokoferol+tokotrienol) és görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus extrakcióval) nyert antioxidánsokból áll.

 

5 065 Ft

?A lazacolaj a szervezet által elő nem állítható esszenciális zsírsavak forrása.


Az utóbbi években robbanásszerűen megnőtt az érdeklődés a természetes hatóanyagok és ezen belül az esszenciális zsírsavak iránt. 

Halolaj

A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírsavak. Ezeknek, a szív-és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának és szemének normális fejlődéséhez.

Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról.

Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet is egyaránt. 

 

1 655 Ft

A halolaj nagy mennyiségben tartalmaz telítettlen Omega-3 zsírsavat ami antioxidáns hatásának köszönhetően bizonyítottan hatásos sokféle betegség kezelésében. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.

 

  • Az Omega-3 zsírsav pozitív hatásai:
  • Az omega-3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését
  • a rendszeres tengeri hal fogyasztás hozzájárul a vér normál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez
  • segít fenntartani a normális véralvadást
  • az EPA és a DHA szintén ezekben a problémákban jelent természetes megoldást

 





3 100 Ft

Omega 3, ásványi anyag, vitamin, nyomelem tartalmú zöldkagyló étrend-kiegészítő csontok és kötőszövet erősítésére, reuma és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére.

Zöldkagyló fogyasztásának köszönhetően a maorik (Új-Zélandi őslakosok) ízületei időskoruk ellenére rugalmasak maradtak, a reumás megbetegedés számukra nem volt ismert.Tudományos kutatások bebizonyították, hogy az új-zélandi zöldkagyló tartalmaz

  • több mint 13%-ban tartalmaz glükozaminglikánt
  • fontos nyomelemeket, 
  • ásványi anyagokat (kalciumot, káliumot és magnéziumot)
  • Zöldkagyló kapszula omega 3 kapszula glükozaminnal
  • kovasavat, 
  • vitaminokat (C-, E-, B6-, B12- vitamint és folsavat)
  • gazdag többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavakban
  • gyulladáscsökkentő hatású

A glükozamin az ízületek kenőanyagaként szolgál, a kovasav a csontokat és a kötőszöveteket erősíti.

A mozgásszervi megbetegedéseket korunk népbetegségeként tartják számon. Hazánkban sokan szenvednek gyulladásos ízületi megbetegedésekben, kopásos ízületi betegségekben és egyéb mozgásszervi betegségekben. Ugyanis a kor előrehaladtával csökken a sejtek közötti vízterek mennyisége, a szövetek rugalmassága jelentősen csökkentve a mozgásképességet.

Mivel a szervezet nem tudja előállítani a glükozamint, így nagyon fontos annak pótlása. A táplálékok közül jelentős mennyiségben a tenger ?gyümölcsei" tartalmazzák, főleg az új-zélandi tarajos zöldkagyló (a kékkagyló és egyéb kagylófajtáknak nincs ilyen hatása).

A kagyló készítmények egyre nagyobb jelentőséggel bírnak a mozgásszervi betegségek megelőzésében és terápiájában.

 

 

3 210 Ft
Nézet:
Sorrend: