Vérképzés

Nézet:
Sorrend:

A készítményben lévő C-vitamin fokozza a vas felszívódását.

A Vas Vital filmtabletta olyan komplex étrend-kiegészítő készítmény, amely vasból a felnőttekre vonatkozó napi beviteli referenciaérték 100%-át tartalmazza.

  • A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.
  • A réz részt vesz a szervezet vasszállításában.
  • A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez.
  • A folsav, valamint a B12-vitamin támogatja a szervezet normál vörösvérsejt-képződését.
  • A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


A serdülőkorú lányoknak és a termékeny korban lévő nőknek fontos odafigyelniük a megfelelő vaskiegészítésre, elsősorban erős havi vérzés miatt.

A kismamák és a szoptató anyák vasigénye köztudottan emelkedett.
Kevés húst fogyasztóknak és a vegetáriánusoknak, vegánoknak is fontos odafigyelniük, tekintve, hogy a vas hasznosulása jelentősen alacsonyabb mértékű a növényi táplálékokból, mint az állati eredetű ételekből.

  • Elégtelen vasbevitel esetén (például szigorú diéta, egyoldalú, kiegyensúlyozatlan táplálkozás, vegetarianizmus).
  • Megnövekedett vasszükséglet esetén, például:
  • várandós és szoptató édesanyáknak,
  • aktív korban lévő nőknek,
  • erős havi vérzés esetén.
2 580 Ft

A vas elősegíti a gyermekek szellemi (kognitív) képességének fejlődését.

A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez.

A vas hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Béres VitaKid Vas Gumivitamin cukormentes gumitabletta étrend-kiegészítő édesítőszerekkel, finom kékszőlő ízben elsősorban gyermekek részére.

  • Vashiányos táplálkozás esetén
  • Fokozott vas szükséglet idején
  • Betegségeket követő felépülés időszakában
  • Kimerültség, fáradtság esetén


A Béres VitaKid Vas Gumivitamint a gyermekek körében népszerű gumitabletta formában fejlesztettük ki. A termék oligofruktózt tartalmaz. Az oligofruktóz élelmi rost. A gumivitamin édes ízét a maltitol adja, mely kukoricakeményítő alapú édesítőszer. A maltitol természetben is előforduló édesítőszer.

A termékben lévő vas mikrokapszulázott vas-szacharát formájában van jelen.

  • Cukormentes
  • Oligofruktózt, természetes élelmi rostot tartalmaz
  • Finom kékszőlő ízben

 

2 790 Ft

Egy megbízható klasszikus

Vitamindús, nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket. A természetes májtisztító kúrák fontos összetevője.

A termék tulajdonságai: Kiváló vérképző, csökkentheti a vérnyomást, javítja az állóképességet, segíti az izmok fejlődését, májvédő hatású

2 430 Ft

Gyógyító erejét már a középkori görögök is ismerték. Rengeteg szerves nátriumot tartalmaz.

Megtalálható benne a foszfor, kalcium, kálium, magnézium, vas, A-, B-, C-, vitamin, valamint nyomelemek.

A zeller egyik megkülönböztető tulajdonsága, hogy rendkívül sok szerves nátriumot tartalmaz.


A népi orvoslás pikkelysömör, ekcéma, sűrűvérűség, hiperaktivitás és allergia ellen javasolja.

Étvágycsökkentő, idegnyugtató hatású. ERŐSEN VÍZHAJTÓ, mivel tele van szerves anyagokkal, sókkal, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a vér savtalanításához.

De legnagyobb értéke a szerves nátrium tartalma, amely jelenlétében hatékonyabb a kalcium felszívódása. A vér sav és lúg tartalmának összhangja akkor bomlik meg, ha a táplálékunk hosszabb ideig többnyire fehérje, tömény keményítő, vagy tömény szénhidrát, illetve közönséges fehér vagy barna cukor.

A zeller-lé rövid idő alatt egyensúlyba hozza a vér sav-lúg tartalmát, ha ez nem történik meg. Potencia növelő hatása közismert amely vetekszik még a "kék tabletta"-val is.

Tartósítószert, színezéket, és aromákat nem tartalmaz!

1 645 Ft

B-MAX Multivitamin + Aktív Ginseng tabletta, B-vitaminokkal a fáradtság csökkentéséhez - étrend-kiegészítő


Jellemzők (fő hatóanyagok): B1-vitamin, B6-vitamin, folsav, C-vitamin

 

A B-MAX Multivitamint kifejezetten a megnövekedett igénybevétel időszakára fejlesztettük ki, sokszorosára növelt B-vitamin tartalommal (B1: 4545%, B2: 3571%, B6: 1428% az NRV, azaz a napi ajánlott bevitel százalékában). A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A készítményben található vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A ginseng segít a szellemi és fizikai frissesség megőrzésében, támogatja anormál vérkeringést, segít ellensúlyozni a fáradtságot.

 

3 095 Ft

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, és a normál izomfunkció fenntartásához.

A K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, és a normál véralvadási folyamatokban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik, mennyisége idős korban és antibiotikus kezelés hatására csökkenhet.

A kolosztrum a szülést követően képződő, az anyatejtől különböző előtej, mely gazdag természetes immunglobulinokban.



3 025 Ft

Szerves vasat, rezet, vitaminokat, natúr vastartalmú gombát és gyógynövényt tartalmazó készítmény a vérképzés számára szükséges hatóanyagokkal.

Szervezetünk egyik legfontosabb eleme a vérképzésben a vas. A természetes vasat az emberi szervezet könnyebben hasznosítja. A megfelelő vasbevitel szükséges az oxigén szervezeten belüli szállításához. Bizonyos állapotok, a várandósság és szoptatás időszaka esetén a szervezet vasszükséglete megnövekedhet. A vas, a B12-vitamin és a folsav részt vesz a normál vörösvérsejt-képzésben, így a vérképzésben. A réz részt vesz a szervezet vasszállításában. A C-vitamin fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását. Számos természetes vasat tartalmazó gomba és gyógynövény, mint például a fafülgomba és a jujubagyümölcs használata régóta ismert a hagyományos orvoslásban a vérképzés támogatására.

 

 

2 050 Ft

A normál anyagcsere-folyamatokért!

A B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és a normál vörösvérsejt-képződéshez. A B6-vitamin hozzájárul a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez.

1 150 Ft

A szervezet és az erek védelméért!


A fokhagyma hozzájárulhat a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához, valamint a káros mikroorganizmusokkal (gombákkal, baktériumokkal) szembeni ellenálló képességhez. Már napi 3-5 mg allicin fogyasztása előnyösen befolyásolhatja a vér összkoleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid és vérlipid (vérzsír) szintjét.

 

 

 

 

1 960 Ft

A ginkgo (páfrányfenyő)- flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

A ginkgo hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához és javítja a szellemi teljesítőképességet. Hozzájárul a vérkeringés egészséges működéséhez.


Hatóanyag: ginkigolid, bilobalid.

 

2 275 Ft

A ginkgo (páfrányfenyő)- flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

A ginkgo hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához és javítja a szellemi teljesítőképességet. Hozzájárul a vérkeringés egészséges működéséhez.


Hatóanyag: ginkigolid, bilobalid.

 

2 495 Ft

A vas komplex összetevői elősegítik a vas felszívódását és hasznosulását, ezzel hozzájárulnak a normális vérképződéshez.

A vas nélkülözhetetlen a vérképzéshez és ezáltal a szervezet megfelelő oxigén ellátásához. A folsav alapvető szerepet játszik a vérképzésben és nélkülözhetetlen a sejtosztódáshoz.

A C-vitamin és cink segítik a vas felszívódását, és fontosak a vörösvérsejtek képződéséhez.

 

 

 

 

1 555 Ft

A D-vitamin hozzájárul:

  • a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosításához
  • a vér normál kalcium szintjéhez
  • a normál csontozat, izomműködés és fogazat fenntartásához
  • az immunrendszer normál működéséhez.
  • A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában.


A K2 - vitamin hozzájárul:

  • a normál véralvadáshoz és a normál csontozat fenntartásához.

A E-vitamin hozzájárul:

  • a sejtek oxidatív stressztől való védelméhez.
7 865 Ft

Natur Tanya - Szerves Spirulina tabletta - Sejtfal nélküli szerkezete tápanyagait sejtszinten adja át

Spirulina mikroalga tabletta

A spirulina egy egysejtű, mikroszkopikus zöldmoszat, ami a világ egyik legkorábbi életformája. A Spirulina (kékes-zöld mikroalga), egy 3,5 milliárd éve született fotoszintetizáló cianobaktérium, ami nevét spirális alakjáról kapta. Egyedülálló tápanyag sűrűséggel rendelkezik, amit űrutazások során még a NASA is kihasznál. Sejtfal nélküli szerkezete tápanyagait sejtszinten adja át, klorofill tartalma okán kitűnő vérképző.


A spirulina akár 70% fehérjét is tartalmazhat, a növekedési körülményektől függően, étrendi felszívódása pedig négyszer nagyobb, mint a marhahúsé.

  • Édesvízi moszat használata szájfrissítésre: Mielőtt egy spirulina tablettát lenyelnél, jó alaposan rágd szét.
  • Naponta legalább kétszer-háromszor, vagy szükség szerinti gyakorisággal ismételje meg.
  • Hogyan készül a moszatos arcmaszk? Törj össze 10-12 db Spirulina tablettát, adj hozzá annyi meleg vizet, hogy kenhető masszát kapj, majd vidd fel az arcodra és 20 perces állást
    követően öblítsd le.

 

Vegetáriánus termék!

3 480 Ft

Natur Tanya® Szerves TRI-KÁLIUM MÁTRIX. 3 féle szerves káliummal a normál vérnyomás és izomműködés fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez

3-féle, jól hasznosuló szerves káliumot tartalmazó filmtabletta, törőnyomattal a könnyebb lenyelés érdekében. 1A szerves kálium hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál izomműködéshez.

  • 300 mg aktív kálium adagonként
  • jól hasznosuló 3 féle szerves káliummal
  • a normál vérnyomás fenntartásához
  • az idegrendszer megfelelő működéséhez
  • és a normál izomműködéshez1
  • vegán fomrula, állati eredetű összetevők nélkül
  • glutén-, és laktózmentes.
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát
  • egyedülálló 3 féle szerves káliummal
  • kálium-glükonát (100 mg aktív kálium)
  • kálium-malát (100 mg aktív kálium)
  • kálium-citrát (100 mg aktív kálium)

Ezek a szerves káliumfajták, a kálium szerves savakkal alkotott sói:

  • Kálium-glükonát: Kálium D-glükonsavval alkotott sója
  • Kálium-malát: Kálium almasavval alkotott sója
  • Kálium-citrát: Kálium citromsaval alkotott sója


Kiknek és mikor ajánljuk a szerves tri-kálium mátixot?

  • azoknak, akik odafigyelnek a normál vérnyomásuk fenntartására
  • túlzott sófogyasztás (NaCl) esetén
  • kiegyensúlyozatlan, rendszertelen életmód esetén
  • alacsony zöldség- és gyümölcsfogyasztás esetén
  • rendszeresen dohányzó személyeknek
  • idősebb korosztálynak
  • fizikailag inaktív személyeknek

A kálium az extracelluláris (sejten kívüli folyadéktér) fő kationja (pozitív töltéssel rendelkező ion). Termékünket kizárólag szerves kötésű káliummal formuláztuk, mindezt 3 féle forrásból ötvözve. A külső forrásból (pl. étrend-kiegészítőkkel bevitt) jól felszívódó/hasznosuló kálium kb. 90%-a felszívódik a szervezetünkben.

Laborban bevizsgált termék! Glutén-, és laktózmentes

3 335 Ft

A kalcium és a D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához.

A kalcium részt vesz a normál véralvadási folyamatokban és hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a kalcium és a foszfor normál hasznosulásához.

A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban.

 

3 885 Ft

Azokat az ételeket nevezzük szupertáplálékoknak, melyek különösen gazdag tápanyagtartalmuknak köszönhetően segítenek a betegségek leküzdésében és lassítják az öregedési folyamatokat.

A szupertáplálékok esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, antioxidánsokat és enzimeket stb. tartalmaznak, melyek egyre kevésbé vannak jelen a mindennapi ételeinkben.

Egészségünk megőrzéséhez érdemes napi szinten beépíteni étkezesünkbe ezeket a szupertáplálékokat, melyek rendszeres fogyasztása pozitívan befolyásolja életminőségünket.

A kakaó latin neve ? theobroma cacao azt jelenti, az istenek eledele. A kakaóbab az alapja minden kakaó és csokoládékészítménynek.

A XXI. században egyre inkább előtérbe kerül a nyers kakaó, mely a kakaóbab kíméletes feldolgozásának köszönhetően jobban megőrzi tápanyagtartalmát és jótékony hatásait. A kakaóbab szüretelése után a babokat egy fa dobozban, banánlevélen erjesztik pár napig. Az erjesztés során létrejövő kémiai változások hatására a kakaóbab veszít keserűségéből és egy gazdagabb csokoládé íz kezd kibontakozni. Ezután egy kíméletes szárítási eljárás következik, ekkor alakul ki barna színe és végleges íze is.

Ez  a nyers kakaópor Criollo fajtájú, ezt termesztették a Mayák is. Ez a legritkább, legfinomabb és egyben legdrágább kakaófajta, gyakran nevezik a kakaók királyának is, az összes kakaótermelés 10-15%-át adja.

Ásványi anyagok és nyomelemek a kakaóban: magnézium, cink, réz, kén, kalcium, vas, kálium, mangán 

Jótékony hatások: szív- és érrendszeri: serkenti a vérkeringést, véralvadásgátló, segít szabályozni a vérnyomást, hangulatjavító 

Vitaminok és ásványi anyagok:

  • magnézium
  • vas
  • kálium
  • mangán
  • cink
  • réz
  • kén
  • kalcium

Jótékony hatásai:

  • serkenti a vérkeringést
  • véralvadásgátló
  • segít szabályozni a vérnyomást
  • hangulatjavító

 

2 135 Ft

Étrend-kiegészítő vassal és vitaminokkal

 

A termék természetes, vas(II)-glükonat-ból származó vas (II)-t, B2, B6, B12 és C vitaminokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A vas, valamint a B6 és B12 vitaminok hozzájárulnak a normál vörösvérsejt-képződéshez. A C vitamin fokozza a vas felszívódását. A termék a vasat vas(II)-glükonat formájában tartalmazza, ami különösen jól szívódik fel. Felszívódása az emésztőrendszerben a tablettákhoz viszonyítva sokkal gyorsabban megy végbe. A Floradix Kräuterblut szirup válogatott növényi kivonatokat, csipkebogyó kivonatot (C-vitamin tartalommal), búzacsíra- és élesztőkivonatot, valamint számos gyümölcslé koncentrátumot tartalmaz a kellemes ízhatás elérése érdekében.

Különösen előnyös nőknek, beleértve a várandós és szoptató anyákat, gyermekeknek, serdülőkorúaknak, idősebbeknek, betegségből lábadozóknak, vegetáriánusoknak és aktív életmódot folytatóknak.

 

 

6 565 Ft

Étrend-kiegészítő vassal és vitaminokkal

A termék természetes, vas(II)-glükonat-ból származó vas (II)-t, B2, B6, B12 és C vitaminokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A vas, valamint a B6 és B12 vitaminok hozzájárulnak a normál vörösvérsejt-képződéshez. A C vitamin fokozza a vas felszívódását. A termék a vasat vas(II)-glükonat formájában tartalmazza, ami különösen jól szívódik fel. Felszívódása az emésztőrendszerben a tablettákhoz viszonyítva sokkal gyorsabban megy végbe. A Floradix Kräuterblut szirup válogatott növényi kivonatokat, csipkebogyó kivonatot (C-vitamin tartalommal), búzacsíra- és élesztőkivonatot, valamint számos gyümölcslé koncentrátumot tartalmaz a kellemes ízhatás elérése érdekében.


Különösen előnyös nőknek, beleértve a várandós és szoptató anyákat, gyermekeknek, serdülőkorúaknak, idősebbeknek, betegségből lábadozóknak, vegetáriánusoknak és aktív életmódot folytatóknak.

 

 

11 050 Ft

Az Iron All egy speciálisan összeállított komplex formula, ami a vason kívül tartalmazza többek között a B-vitamin komplex tagjait, beleértve a folsavat és a B12 -vitamint, valamint a felszívódáshoz szükséges C-vitamint is.

A vashiány és a vashiányos tünetei jól ismertek:

  • a fáradékonyság
  • gyengeség
  • fejfájás, szédülés
  • a bőr sápadtsága
  • nyelési zavarok

 

A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartá­sához.

  • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
  • hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglo­bin-képződéshez.
  • vas a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállí­tásban
  • hozzájárul az immun­rendszer normál működésé­hez
  • hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentésé­hez
  • szerepet játszik a sejtosztódásban.


OÉTI bejegyzési szám: 2 tabletta
Napi ajánlott mennyiség: 
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

4 605 Ft
 
Nézet:
Sorrend: