Vegyes

Nézet:
Sorrend:

Kékfrankos szőlőből készült lekvárkülönlegesség

A termék vegán, glutén-, illetve adalékanyag- és tartósítószermentes.


A kékfrankos levár alapanyagát bogyózást követően , magas hőmérsékleten sűrűre főzik és csírátlan, steril üvegekbe töltik.

Az eljárásnak hála az év minden napján élvezhetitő a kékfrankos szőlő piros bogyós gyümölcsökre emlékeztető, gazdag ízvilága!

Csakúgy, mint a Furmint lekvárt ezt is szívesen ajánljuk sajttálak mellé, de érdemes azonban megreformálni vele az olyan hagyományos lekváros sütemény recepteket, mint:

  • Zserbó
  • Lekváros kosárka
  • Hájas süti

Természetesen tökéletes kísérője egy pohár testes Kékfrankos bornak is!

1 705 Ft
Nézet:
Sorrend: