Vegyes

Nézet:
Sorrend:

Cabernet Franc borból készített borzselé

A termék mentes az állati eredetű összetevőktől, a gluténtól, illetve mindenféle mesterséges tartósítószertől és adalékanyagtól és még az alkoholtól is!

A szőlőből hordós érlelésű bort készítenek, így igazi testes, édes fűszeres, lekváros ízjegyeket tudnak elővarázsolni belőle. Ezt követően magas hőfokon egy kis pektin hozzáadásával sűrűre főzik a bort. Az eljárásnak köszönhetően az alkohol elillan, de a bor jellegzetes aromái megmaradnak a zselében.


Mire használ?

Mivel gyerekek is fogyaszthatják, így bármelyik süteménybe belerakhatjuk szilvalekvár helyett. Jellemzően illik sajtokhoz, Cabernet Franc (és egyéb vörös) borokhoz és húsokhoz..

1 705 Ft

Olaszrizling borbóé készített fahéjas borzselé

A termék mentes az állati eredetű összetevőktől, a gluténtól, illetve mindenféle mesterséges tartósítószertől és adalékanyagtól és még az alkoholtól is!

A Bükki borvidéken található 7 hektáros dűlőről.
A szőlőt épp, egészséges állapotában szüretelik majd pedig bogyózás után reduktív szárazbort készítenek belőle. Az üde alkoholos italt ízesítik, majd egy kis pektinnel magas hőfokon sűrűre főzik. A bor alkoholtartalma így elillan, azonban zamatos ízvilága ugyanúgy megmarad a zselében.

A borzselét nemcsak hagyományos lekvárként tudod használni egy finom, reform süteményben, vagy egy meleg, vajas kovászos kenyérre kenve, de kiváló érett tehénsajtokhoz és fehér húsokhoz is.

1 705 Ft

Kékfrankos szőlőből készült lekvárkülönlegesség

A termék vegán, glutén-, illetve adalékanyag- és tartósítószermentes.


A kékfrankos levár alapanyagát bogyózást követően , magas hőmérsékleten sűrűre főzik és csírátlan, steril üvegekbe töltik.

Az eljárásnak hála az év minden napján élvezhetitő a kékfrankos szőlő piros bogyós gyümölcsökre emlékeztető, gazdag ízvilága!

Csakúgy, mint a Furmint lekvárt ezt is szívesen ajánljuk sajttálak mellé, de érdemes azonban megreformálni vele az olyan hagyományos lekváros sütemény recepteket, mint:

  • Zserbó
  • Lekváros kosárka
  • Hájas süti

Természetesen tökéletes kísérője egy pohár testes Kékfrankos bornak is!

1 705 Ft

Natúr Sunstream és Biroso koktélparadicsom-lé

A termék tartósítószer-, és adalékanyag mentes.

Nem tartalmaz továbbá állati eredetű összetevőt és glutént sem.

Egy üveg Gesztencia koktélparadicsom-lé 1000 g koktélparadicsomból készül!


A natúr koktélparadicsom léhez hidegen passzírozzák az ellenőrzött hazai gazdaságból származó Sunstream és Brioso koktélparadicsomokat, majd elektromos üstben főzik a megfelelő cukortartalom és sűrűség eléréséig. A koktélparadicsom levet hőkezeléssel tartósítják állati termékektől mentes üzemben, hogy teljesen tartósítószer-, és adalékanyag mentes terméket tudjanak biztosítani.

Mivel a lé sűrű, így általában hígítva használjuk fel, vagy magában fogyasszuk. Olyan ételekhez használjuk fel, mint paradicsomos tészta (spagetti, Penne all arrabbiata), paradicsomleves, paradicsomos gombóc és töltött káposzta.

1 420 Ft

Aszalt Sunstream és Biroso koktélparadicsom extra szűz görög olívaolajban


Zöldfűszerek: Oregánó, bazsalikom és Gesztencia szárított medvehagyma

  • A termék tartósítószer-, és adalékanyag mentes
  • Nem tartalmaz továbbá állati eredetű összetevőt és glutént sem.


A zöldfűszeres aszalt koktélparadicsom, családi recept alapján készítik. Az ellenőrzött, hazai gazdaságból származó, ízletes Sunstream és Brioso koktélparadicsomokat félbevágják, majd borsodgeszti mindenmentes, kistermelői üzemben aszalják, üvegekbe teszik, oregánóval, bazsalikommal és természetesen Gesztencia szárított medvehagymával megbolondítják és kiváló minőségű görög extra szűz olívaolajjal felöntik. Az ínyencséget így teljesen tartósítószer-, és adalékanyag mentesen készítik el, állati termékektől mentes üzemünkben.

Csak úgy, mint a natúr testvérét, ezt is sokféle módon felhasználhatod!

Tedd rá feltétként pizzádra, gazpacho levesedre, tészta- vagy zöldségsalátádra.

Extra tipp! A fűszeres olívaolaj kiváló a grill húsok pácoláshoz!

2 135 Ft
Nézet:
Sorrend: