Diókrém

Nézet:
Sorrend:

Az olaj magvak közül évszázadok óta az egyik legismertebb és legkedveltebb Európa szerte a dió. Fogyasztásával egészséges zsírokhoz, élelmi rosthoz, vitaminokhoz és ásványi anyagok jut az emberi szervezet, ezzel segíthetjük az agyműködést és az emésztést, megelőzhetjük a szív- és érrendszeri, valamint a gyulladásos betegségeket.

A kíméletes hidegen sajtolással feldolgozott, natúr dióból készült, adalékmentes dióolaj koncentráltan tartalmazza a dióban található telítetlen zsírsavakat és különleges tápanyagokat. A Grapoila dióolaj sajtolása során ? a Zero Waste élelmiszergyártási technológiának köszönhetően ? megmentett olajiszapban az olaj értékes összetevői kiegészülnek a dióbelek finom, száraz részecskéivel, így formálva egy vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, tápláló, ugyanakkor nagyon ízletes, sűrű krémet. A hidegen sajtolt, adalékoktól, tartósítótól, színezéktől mentes natúr diókrém egy igen egészséges gourmet élelmiszer, amely fogyasztható önmagában is, de tovább ízesítve különleges diós krémeket, töltelékeket készíthetünk süteményekhez, húsokhoz. Keverhetjük ízesítőként turmixokba, mártásokhoz is. Sajtokkal, gyümölcsökkel együtt tehetjük szendvicsekre vagy adhatjuk salátákhoz.

A Grapoila diókrém igazoltan gluténmentes termék, jól illik a vegán, vegetáriánus, paleolit diétákba. Bio változatban is kapható.

Európa egyik legnagyobb élelmiszeripari kiállításának, a párizsi SIAL-nak a keretén belül meghirdetett innovációs versenyben a Grapoila diókrémet a neves zsűri a döntőbe juttatta.

1 930 Ft
Nézet:
Sorrend: