Svédkeserű

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Hatékonyan tisztítja fogait, így segít megőrizni fehérségüket és óvja egészségüket. Természetes anyagai és gondosan válogatott gyógynövények kivonata biztosítja a fogíny ápolását és a friss leheletet

28 gyógynövény

Fluormentes

2 430 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 185 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

RAPID változat praktikus 30 g-os kiszerelésben szúnyog- és rovarcsípések okozta kellemetlen bőrtünetek gyors ápolására

Alkalmazása: ajánljuk szúnyog illetve rovarcsípések okozta kellemetlen bőrtünetek ápolására, enyhítésére. Alkalmazható továbbá minden olyan esetben, amikor a svédcsepp külsőleges használata javasolt. Fontos, hogy az első alkalmazás a csípés után minél hamarabb, lehetőleg 15 percen belül történjen!

Hatóanyagai: 12% gyógynövény kivonat (svédkeserű tinktúra), mentol. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

Figyelmeztetés: a mentolra érzékenyek a készítményt ne alkalmazzák!

Kiszerelés: 30 g, minden táskában elfér, az úti patika ajánlott darabja

1 085 Ft

Reumatikus megbetegedéseknél a fájdalom enyhítésére, az izmok vérellátásának javítására, az izmok merevségének csökkentésére. A Svédkeserű tinktúra flavonoid és illóolaj összetevői javítják a kezelt testfelület vérellátását és így csökkentik a reumás fájdalmakat. A kámfor helyi vérbőséget idéz elő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású. A levomentol a bőrön át felszívódva hűsítő érzetet kelt és enyhén érzéstelenít.

1 890 Ft
Nézet:
Sorrend: