Arcápolás

Nézet:
Sorrend:

A Színező koncentrátum ideálisan egészíti ki az összes nappali ápoló készítményt. A nyúlszapukából, varázsmogyoróból, olívaolajból és színező pigmentekből álló összetétel ápol, és kiegyenlíti a bőr színbeli különbségeit, foltjait. Minden bőrállapotnál üde arcszínt biztosít, és mélyíti a bőr természetes színét.

Bőrállapot: Minden bőrállapothoz.

Hatása: Transzparens színezék, kiemeli a bőr saját színét, kiegyenlíti az egyenetlenségeket, ápol, véd, simítja a bőrt.


Ajánlása: A nyaralás hangulatát felidéző napbarnított orcát lehet varázsolni pirosítóként felvitt Színező koncentrátummal.

 

  • Bőrállapot: minden bőrállapot
  • Életkor: 12 év felett
  • Uniszex
  • NATRUE Naturkosmetik
  • Vegán
8 250 Ft

Átváltozó lemosógél, amely a nedves bőrön, lágyan tisztító és ápoló tejjé alakul. Reggel és este sminklemosóval kombinálva vagy önállóan is használható. Megtisztítja a bőrt a szennyeződés-részecskéktől, a nappali ápolótól, a fényvédőtől és a könnyű sminktől. Már a felvitelnél érzehető, hogy a lemosógél felfrissíti a bőrt.

A szép bőr alapja a jó tisztítás. A Tisztító balzsam minden bőrállapotra alkalmazható reggel és este egyaránt. A rügeni mészkövet, nyírfát és sárgabarackot tartalmazó, kímélő összetétel alaposan letisztítja a szennyeződéseket és sminket. A Tisztító balzsam megőrzi a bőr saját zsír- és nedvesség egyensúlyát, és optimálisan előkészíti a bőrt a következő ápolási lépésekre.

Így járul hozzá a fenntarthatósághoz: Az innovatív, vízben szegény összetétel nagyon gazdaságos mivel kevés elegendő belőle ezáltal kevesebb csomagolás szükséges. A termék csak a nedves bőrön változik át lágyan tisztító tejjé.

 

  • Bőrállapot: minden bőrállapot
  • Életkor: 12 év felett
    :Kinek ajánljuk: uniszex
  • NATRUE Naturkosmetik mit Bioanteil
  • Ovo-lacto vegetáriánus: igen
  • Vegán: igen

8 500 Ft

Gyógynövény kivonatokkal átitatott porított gyógyiszap készítmény. Mélyrehatóan tisztít, a bőr kiválasztási termékeit aktívan magába veszi és megköti. Gyógyító, nyugtató, a szöveteket megújító hatású.

Ajánlása: A tisztító maszkban egyesül a természetből nyert gyógyiszap ereje a sarkantyúka és a varázsmogyoró gyulladást csökkentő, kiválasztást serkentő tulajdonságaival. A maszk mélyreható tisztító hatása azon alapul, hogy aktívan fölveszi magába a bőr kiválasztási termékeit. Jelentősen hozzájárul a bőr regenerálódásához, a bőrfunkciók harmonizálásához.

Sajátosság:
Az individuális arctisztításhoz a maszkot a nappalra használt ápoló készítmények hozzáadásával készíthetjük el, pl:

  • tisztátlan, zsíros bőrnél: speciál tonikkal, arcolajjal, 
  • normál és száraz bőrnél: arctonikkal, arctejjel, 
  • érzékeny, vörösödésre hajlamos bőrnél: arctonikkal és rózsakrémmel gazdagíthatjuk a maszkot
11 650 Ft

Kíméletesen távolítja el a bőrről a por-, make-up részecskéket, sebumot anélkül, hogy megzavarná vagy szárítaná a bőr hidrolipid köpenyét. Enyhén visszazsírozó hatású. Csak a felületet tisztítja.
Bőrállapot: Smink eltávolítására bármely bőrállapotnál használható. Esti tisztításra az érzékeny, száraz és normál bőrállapot esetén javasolt.

Sajátosság: A tisztátalan, zsíros, tág pórusú és vegyes bőr tisztítására önmagában nem elégséges! 

Ajánlása: A száraz, érzékeny bőrnek különösen kíméletes tisztításra van szüksége. Az ápoló hatású jojóba- és mandulaolajjal, az erősítő nyúlszapuka kivonattal és a speciális gabonakivonatokkal készült tisztító tej segít a bőr zsiradékszintjének helyreállításában, így megakadályozza a bőr kiszáradását. 
A bőrsejteket értékes nedvességgel és védő zsiradékkal ellátó hidro-lipid réteg az alkalmazásával nem sérül! Ugyanakkor természetes rugalmasságának megőrzéséhez értékes segítséget kap a bőr. A krémes állagú tej magába veszi a smink, make-up maradványokat és egyéb szennyeződéseket, és kíméletesen távolítja el azokat. Használata után a bőr selymes tapintásúvá válik, szabadon tud lélegezni ? már a tisztítással finom ápolást kap. 

Fontos alkotórészek: nyúlszapuka, fermentált gabonakivonatok (búza, rozs, zab), mandulaolaj, jojobaolaj sárgabarackmag-olaj

9 800 Ft

Kíméletesen távolítja el a bőrről a por-, make-up részecskéket, sebumot anélkül, hogy megzavarná vagy szárítaná a bőr hidrolipid köpenyét. Enyhén visszazsírozó hatású. Csak a felületet tisztítja.
Bőrállapot: Smink eltávolítására bármely bőrállapotnál használható. Esti tisztításra az érzékeny, száraz és normál bőrállapot esetén javasolt. 

Sajátosság: A tisztátalan, zsíros, tág pórusú és vegyes bőr tisztítására önmagában nem elégséges! 

Ajánlása: A száraz, érzékeny bőrnek különösen kíméletes tisztításra van szüksége. Az ápoló hatású jojóba- és mandulaolajjal, az erősítő nyúlszapuka kivonattal és a speciális gabonakivonatokkal készült tisztító tej segít a bőr zsiradékszintjének helyreállításában, így megakadályozza a bőr kiszáradását.  

A bőrsejteket értékes nedvességgel és védő zsiradékkal ellátó hidro-lipid réteg az alkalmazásával nem sérül! Ugyanakkor természetes rugalmasságának megőrzéséhez értékes segítséget kap a bőr. A krémes állagú tej magába veszi a smink, make-up maradványokat és egyéb szennyeződéseket, és kíméletesen távolítja el azokat. Használata után a bőr selymes tapintásúvá válik, szabadon tud lélegezni és már a tisztítással finom ápolást kap.

Fontos alkotórészek: nyúlszapuka, fermentált gabonakivonatok (búza, rozs, zab), mandulaolaj, jojobaolaj sárgabarackmag-olaj

1 050 Ft

Beburkol, védelmet nyújt a bőrnek, érzékeknek. Időjárás-érzékenység esetén a Tőzeg-levendula ápoló olaj segíti a nyugodt alvást. Nyugtalanság, idegesség estén az olaj láthatatlan védőburkot képez bőrünkön. 

Bőrállapot: kiegyensúlyozottságára, harmóniára vágyó emberek; finom bőrű gyermekek; védelmet, burkot ad az időjárás befolyásai ellen; oldja a nyak, váll izomfeszültségeit, nyugtalanságot; enyhíti az izmok görcsös állapotára visszavezethető fájdalmakat (gerincpanaszok, menstruációs görcsök); merev, görcsös izomzat, idegi túlterheltség; didergő-hideg bőr 

Célcsoport: Időjárásra érzékeny, nyugtalan, feszült emberek részére ajánlott készítmény.

 

7 800 Ft

A vitalizáló arctej felélénkíti a fáradt bőrt, és ragyogóvá teszi a bőrszínt. A finoman folyó textúra nedvességaktiváló hatású, és egész nap védelmet nyújt a bőrnek. A kiváló minőségű növényi kivonatokból és olajokból készült kompozíció serkenti a bőr természetes zsír és nedvesség termelését.

A sárgabarackból, répából és orbáncfűből álló értékes gyógynövénykivonatok a sápadt bőrt rózsássá és finommá varázsolják.


Az arctej tömény, könnyen eloszlatható, és ideális smink alap.


Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, parabént,szilikont, valamint PEG-et
  • nem tesztelték állatokon
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.


Tippek: 
A nappal és éjszaka élénk ritmusában a bőrállapot ragyogóvá válik. A nappali krém mellett a Dr. Hauschka éjszakai ápolási termékei a szép arcbőr fontos alapjai.?

Ha az ember kiegyensúlyozott, akkor a bőrállapot is teljesen egyensúlyba kerül. Ezért a testápolást az élénk, rózsás bőrszín hatékony támogatásaként javasoljuk. Miért ne lehetne a reggeli vagy esti ápolási rutint kézmeleg testápoló olajjal zárni? Különösen alkalmas a Rózsa ápoló olaj és a Tőzeg-levendula ápoló olaj. Olyan védett burkot teremtenek, amelybe a hétköznapi tevékenységek nem jutnak be, és kikapcsolható – ez az áldásos hatás újra ragyogóvá teszi a bőrt.

10 250 Ft

Akár fizikai, akár pszichikai erőfeszítésnél életfontosságú az izzadás. Egyrészt szabályozza testhőmérsékletünket, másrészt gondoskodik a nemkívánatos anyagcseretermékek kiválasztásáról, és a bőr védő savköpenyével együtt akadályt képez az egészséget károsító csírák előtt. A zsírmentes Zsálya-menta dezodor a zsálya és a varázsmogyoró kivonataival, két természetes antimikrobiális és összehúzó hatású alkotórészt is tartalmaz. Fizikai igénybevételnél - sportolásnál vagy más aktív tevékenységnél ? nyugodtan támaszkodhatunk a dezodor nyújtotta friss védelemre.

A temperamentumos mentaillat és a természetesen fanyar zsálya-aroma dezodoráló hatású összjátéka hosszantartó frissességet biztosít.

Tudatosan nem tartalmaz pórus összehúzó alumínium sókat. Az alkoholban szegény golyós dezodor nem irritálja a bőrt, és nem hagy foltot a ruhán.

Bőrállapot: bármely bőrre használható

Tipp: A Dr. Hauschka Zsálya-menta dezodor illatához ideálisan illik a megelevenítő Citrom-citromfű tusfürdő, a Citrom-citromfű vagy a Birs testápoló tej.

Minőség:

  • 100%-ban természetes illetve bio kozmetikum, NaTrue és BDIH minősítéssel
  • nem tartalmaz szintetikus illat-, szín- és konzerváló adalékokat
  • nem tartalmaz kőolajszármazékot, parabént, szilikont és PEG-et
  • mentes az oldható alumínium sóktól
  • vegán készítmény
  • dermatológiailag, érzékeny bőrön is tesztelt termék
  • a nyersanyagok ellenőrzött biológiai vagy Demeter termesztésből származnak

 

 

 

5 500 Ft
Nézet:
Sorrend: