Arcápolás

Nézet:
Sorrend:

?Az ellentétek vonzzák egymást? ? mondja a közmondás. A valóságban azonban gyakran nehéz összeegyeztetni a különbségeket. Az egyik ilyen ellentmondás, amely sok ember számára gondot okoz: az olajosan fénylő és a száraz foltok együttes jelenléte az arc bőrén. Míg egyfelől a T-vonal mentén zsírosan fénylő és gyulladt a bőr, másfelől, egyéb területeken szárazsággal és bőrpírral küzd. Az ilyen bőrállapotra fejlesztették ki a Dr. Hauschka Citromfű nappali ápoló krémet. Egy közvetítőre van szükség az olajos és száraz, érzékeny bőrfelületek közötti harmonikus egyensúly helyreállításához. A készítmény legfontosabb összetevője a középkor óta ismert citromfű, mely egyensúlyt teremt az egymást akadályozó, szembenálló erők közt. A Dr. Hauschka Citromfű krém a bőrfunkciók ösztönzésével segíti az érzékeny, kevert bőrt, hogy visszanyerje természetes egyensúlyát. A citromfű, más összetevőkkel együtt, mint pl. a nyúlszapuka és sárgarépa, megnyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt. Az olajos zónák letisztulnak és mattá válnak, míg a száraz területek nedvességmegtartó képessége fokozódik. A kiegyenlítő Citromfű krémben lévő varázsmogyoró kivonat erősítő és revitalizáló, míg a százszorszép kivonat finomítja a bőrt. Az eredmény lágy bőr és egyenletes arcszín. A Mélytisztító, Arctonik és Citromfű krém együttes használata biztosítja az érzékeny, vegyes bőr harmonizáló nappali ápolását. 

Ajánlása: Érzékeny, vegyes bőrű nők és férfiak részére. A szárazságra, olajos, fénylő felületre és kivörösödésre hajlamos bőrnek, melynél kevés tisztátalanság és gyulladás is fellép.

Sajátosság: Harmonizálja a bőr zsír? és nedvesség háztartásását. Megnyugtatja a bőrt, csökkenti a kivörösödéseket. Egyenletes, hamvas bőrképet biztosít.

 

1 995 Ft

A Dr. Hauschka zsírmentes éjszakai ápolás hagyja, hogy a bőr szabadon lélegezzen, és serkenti annak természetes megújulási folyamatait.
Az Éjszakai szérum az alap éjszakai bőrápolást szolgáló készítmény. Segítséget nyújt a bőrnek a regenerálódásban és a természetes egyensúly helyreállításában.

Az illatos, almaszirmot és almatermést tartalmazó összetétel támogatja a bőr ritmusát, és társként kísér az éjszaka folyamán. A varázsmogyoró-kivonattal kiegészítve a szérum erősíti a bőrt, amely reggel megújulva, frissen ragyog.


Bőrállapot: 
Minden bőrállapothoz.


Minőség: 
100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
nem tartalmaz ásványi kőolajat, szilikont, valamint PEG-et, vegán,
nem tesztelték állatokon, valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.

12 350 Ft

Az Éjszakai szérum a Dr. Hauschka arcápolás éjszakai alapkészítménye. Az arcbőr éjszakai ápolása három fázisra bővült. A tisztítást és erősítést követi a vitalizálás. Az Éjszakai szérum következetesen illeszkedik az eddigi ápolási koncepcióba. A tisztítás (Mélytiszítóval vagy Tisztító tejjel) szabaddá teszi a bőrt, az Arctonikkal történt erősítés serkenti a bőr saját erőit ? ez a két lépés szorosan összetartozik, és előkészíti a bőrt az Éjszakai szérum vitalizáló hatására. A zsírmentes készítmény alátámasztja a bőrben zajló éjszakai megújító folyamatokat.


Bőrállapot: minden életkorban és minden bőrállapotra alkalmazható


Hatása: 
Vitalizálja a bőrt, de hagyja szabadon lélegezni. Serkenti a természetes megújulási folyamatokat. Támogatja az éjszakai folyamatok hatékonyságát. Zsírmentes, vizes alapú készítmény ezért gyorsan beszívódik, és selymes bőrérzés marad utána. Reggel új frissességgel sugárzik a bőr.


Főbb összetevők: 

  • Almavirág kivonat (Pyrus Malus Flower Extract)? ÚJ! 
  • Tavasszal az almafa finom, fehér virágai édes-aromatikus illatot árasztanak, mielőtt a nyár folyamán életteli gyümölcsökké alakulnak. A nyíló virágok lénye a bőrnek is a megnyílás impulzusát közvetíti, hogy készen álljon az éjszakai folyamatok számára.
  • Almatermés-hidrolátum (Pyrus Malus Fruit Water) ? ÚJ! 
  • A ropogós, friss gyümölcsök nagy mennyiségű nedvességet és vitalitást tartalmaznak. Gazdagok tápanyagokban, melyek antioxidáns és bőrt védelmező hatásukról ismertek. A különleges Dr. Hauschka eljárás szerinti gyümölcs kivonat frissítően, vitalizálóan hat.
  • Varázsmogyoró kivonat (Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract) 
  • A varázsmogyoró szembeszáll az időjárás hatásaival, és késő ősszel-télen virágzik. A leveleiből és a kérgéből készült kivonatok gazdagok cseranyagokban és egyéb, a bőrt stabilizáló alkotórészekben. Feszesítik és finomítják a bőrképet.

 

Egyéb tudnivaló:

  • minősítés: két csillagos NATRUE és BDIH
  • vegán készítmény
1 650 Ft

Amikor különösen zaklatottan folynak a minket érintő események, bőrünk gyakran túlságosan érzékenyen reagál - vörös foltokkal az arcon, nyakon, dekoltázson. Ilyen esetben segít az Intenzív kúra érzékeny bőrre, hogy megerősítsük határainkat: erősíti, megnyugtatja a bőrt.

A válogatott összetevőknek köszönhetően az Intenzív kúra érzékeny bőrre ellenállóbbá teszi a túlérzékeny bőrt, gyorsítja a stressz okozta tisztátalanságok tisztulását, nyugtatja és erősíti a nyugtalan, kivörösödött és érzékeny bőrt. Ezen túlmenően feszültségmentes, harmonikus bőrérzést biztosít.

Bőrállapot: A túlérzékeny bőr saját aktivitását ösztönzi például a csak nagyon ritkán előforduló, harmonizáló hatású drágakő, a fekete turmalin. Olyan gyógynövények, mint a kristályos jégvirág, a nyúlszapuka és az elevenszülő, stabilizáló, kiegyenlítő hatással rendelkeznek, míg a természetes sóvíz Bad Bentheimből segíti a bőrt a folyadék megtartásában, a rózsavíz pedig harmonizál. 

 

  • Bőrállapot: érzékeny
  • Életkor: 12 év felett
  • Kinek ajánljuk: uniszex
  • NATRUE Naturkosmetik
  • Ovo-lacto vegetáriánus igen
  • Vegán igen
21 400 Ft

Az Intenzív regeneráló nappali krém növeli a rugalmasságát vesztett bőr feszességét és lágy, sima bőrérzetet ad. A kökényvirágot és a kökénygyümölcsöt is tartalmazó növényi kivonatokat tartalmazó kompozíció a mandulatejjel és olívaolajjal kiegészítve, erősíti a bőr természetes ellenálló képességét és intenzíven tápláló hatást nyújt. Egész napon át tartó sima és ragyogó bőrérzetet ad.


Minőség: 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal,nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert, nem tartalmaz ásványi kőolajat, parabént,szilikont, valamint PEG-et nem tesztelték állatokon
Valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.

27 350 Ft

Az Intenzív regeneráló olajszérum az olaj tápláló hatását ötvözi a szérum erejével. A mandulaolajat és olívaolajat tartalmazó összetétel az értékes gyógynövény kivonatokkal – különösen a kökény – táplálja a feszességét és rugalmasságát elvesztő bőrt, növeli ellenálló képességét és védő funkcióját. A bőr rugalmasabbá és védettebbé válik a környezeti hatásokkal szemben. Egész napra selymesen lágy bőrérzetet ad.

 

Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, parabént,szilikont, valamint PEG-et
  • nem tesztelték állatokon -> további információ
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.

 

29 600 Ft

A kiegyenlítő arctej egyensúlyba hozza a zsíros, kevert bőrt, amely a T-vonalon zsírosodásra és az orcák területén szárazságra hajlamos. A bársonyosan lágy textúra szabályozza a tisztátalan bőrt, és hosszan tartó nedvességgel látja el.

A kiváló minőségű növényi kivonatokból és olajokból készült kompozíció szabályozza az újra-zsírosodó bőrterületeket, nyugtatja a pattanásokat, és enyhíti a feszülő bőrérzetet. A nyúlszapukából, zsurlóból és nagy sarkantyúkából álló értékes kivonatok tisztább struktúrát és tisztább bőrállapotot ajándékoznak a bőrnek.

Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, parabént,szilikont, valamint PEG-et
  • nem tesztelték állatokon
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.


Tippek

A nappal és éjszaka élénk ritmusában a bőrállapot ragyogóvá válik. A nappali krém mellett a Dr. Hauschka éjszakai ápolási termékei a szép arcbőr fontos alapjai.

?

Ha az ember kiegyensúlyozott, akkor a bőrállapot is teljesen egyensúlyba kerül. Ezért a testápolást a tisztább bőrszín hatékony támogatásaként javasoljuk. Az ápolási rituálé kiegészítéseként: Láb- vagy egész fürdő Zsálya fürdő esszenciával, testhőmérséklet-melegen, segít a testnek jobban ellazulni – az arcbőr tisztábbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik. Majd a könnyű, friss Birs testápoló tej lágyan és kellemesen ápolja a bőrt.

11 200 Ft

Testápoló olaj minden évszakban! Erősíti a kötőszöveteket terhesség és szoptatás alatt. Böjtkúránál is ajánlott alkalmazása. Csecsemőknek, kisgyerekeknek a hőburok általános erősítésére szolgál.

Bőrállapot: 
Átmelegít, beburkol, erősíti és rugalmassá teszi a kötőszöveteket. Oldja a megkeményedéseket, lerakódásokat. Hideg bőr vagy gyenge kötőszövetek esetén, különösen várandós hölgyeknek ajánlott rendszeres használata. 

Célcsoport: az egész család: különösképpen kismamák (terhességi csíkok megelőzésére) vagy szoptató anyák testápoló olaja 

Hatása: Erőteljes feszesítő hatású. Várandósság esetén rugalmasan és tágulóképesen tartja a bőrt, megelőzi a terhességi csíkokat. Csipkedő masszázshoz ideális készítmény.

 

7 100 Ft

A Könnyű Rózsakrém rendelkezik híres elődje ápoló tulajdonságaival, mégis könnyebben beszívódik és kevesebb zsírtartalmának köszönhetően nagyon könnyen elosztható a bőrön.

A harmonizáló és vitalizáló rózsa sokrétű feldolgozásával rózsavíz, értékes éterikus rózsa olaj, rózsaszirom-viasz, ritmizált kivonatok rózsasziromból és csipkebogyóból a bőr nedvességfolyamatait szabályozó, regenerációját támogató nappali ápoló készítmény született. Az erősítő kompozíció stabilizálja a bőr természetes ritmusait. A benne lévő avokádó, mályvagyökér, szezám-, mandula- és búzacsíraolaj támogatja a bőrt, hogy meg tudja őrizni a nedvességtartalmát. A kiegyenlítő hatású nyúlszapuka kivonat megnyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt, a rózsaviasz és méhviasz védik a külső hatásoktól. Az eredmény: eleven, finom, kiegyenlített bőrszín. 

Alkalmazása: Reggelente a Mélytisztítóval vagy Tisztító tejjel végzett tisztítás, majd az Arctonik alkalmazása után egyenletesen, nagyon vékonyan vigyük fel az arcra, nyakra.

Ajánlása: A könnyű, gyorsan beszívódó krémet elsősorban a száraz, vízhiányos és érzékeny bőr ápolására ajánljuk. 

Sajátosság: Bizonyos esetekben, például nagyon hideg időjárás esetén, a bőrnek az ápolás mellett, fokozott védelemre van szüksége, ilyenkor inkább a Rózsakrém alkalmazását javasoljuk.

11 400 Ft

A Könnyű Rózsakrém rendelkezik híres elődje ápoló tulajdonságaival, mégis könnyebben beszívódik és ? kevesebb zsírtartalmának köszönhetően ? nagyon könnyen elosztható a bőrön.

A harmonizáló és vitalizáló rózsa sokrétű feldolgozásával ? rózsavíz, értékes éterikus rózsa olaj, rózsaszirom-viasz, ritmizált kivonatok rózsasziromból és csipkebogyóból ? a bőr nedvességfolyamatait szabályozó, regenerációját támogató nappali ápoló készítmény született. Az erősítő kompozíció stabilizálja a bőr természetes ritmusait. A benne lévő avokádó, mályvagyökér, szezám-, mandula- és búzacsíraolaj támogatja a bőrt, hogy meg tudja őrizni a nedvességtartalmát. A kiegyenlítő hatású nyúlszapuka kivonat megnyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt, a rózsaviasz és méhviasz védik a külső hatásoktól. Az eredmény: eleven, finom, kiegyenlített bőrszín. 

Ajánlása: A könnyű, gyorsan beszívódó krémet elsősorban a száraz, vízhiányos és érzékeny bőr ápolására ajánljuk. 

Sajátosság: Bizonyos esetekben, például nagyon hideg időjárás esetén, a bőrnek az ápolás mellett, fokozott védelemre van szüksége, ilyenkor inkább a Rózsakrém alkalmazását javasoljuk.

2 000 Ft

A Krémpakolás a bőrnek a védelem és a biztonság érzetét nyújtja, és tartósan óvja a bőrt a kiszáradástól és a környezeti irritáló hatásoktól. A gyógynövényeket, például birset és rózsát tartalmazó összetétel aktivizálja a bőr nedvességmegtartó képességét, és szabályozza a bőr zsír- és vízháztartásával kapcsolatos folyamatokat.

Az értékes mandula-, avokádó- és jojoba olajnak köszönhetően a pakolás táplálja a bőrt, és érezhető védelmet biztosít számára. A Krémpakolás kiegészítő intenzív bőrápolásként használható száraz, érzékeny, regenerálódásra szoruló, és a környezeti hatások miatt megviselt bőrre. A bőr puhább tapintásúvá válik, emellett friss és kisimult lesz.

Bőrállapot 

  • Száraz, érzékeny és érett bőrre.


Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, parabént,szilikont, valamint PEG-et
  • nem tesztelték állatokon -> további információ
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.

Tippek: Ha bőre nagyon igényli a védelmet, a vékony rétegben felvitt Krémpakolást nappali ápolásként is használhatja.

 

15 950 Ft

Sokan ismerik azokat a gyötrelmes időszakokat, amikor a bőr extrém száraz, és emiatt viszket is, főleg olyan érzékeny helyeken, mint az arc, a könyök- vagy a térdhajlat. A Dr. Hauschka Med Jeges kristályvirág intenzív krém ezekben a fázisokban intenzíven ápolja a bőrt és javítja annak vízháztartását. Az ily módon ápolt bőr jobban le tudja határolni magát és kevésbé viszket.

  • Csökkenti a viszketési ingert
  • Segít a különösen száraz bőrterületeknek abban, hogy természetes módon regenerálódjanak
  • Stabilizálja a bőr természetes védő funkcióját


Bőrállapot 
Intenzív bőrápolás a nagyon száraz, viszkető bőr számára


A nagyon száraz, viszketésre, bőrpirosodásra, gyulladásra hajlamos bőrű embereknek olyan professzionális bőrápolásra van szükségük, amely minden aktuális fázisban a bőr egyéni igényeihez igazodik. A Dr. Hauschka Med termékcsaládban megtalálható készítmények az alap, az intenzív és a heveny bőrápoláshoz lettek kifejlesztve. A Dr. Hauschka Med termékcsalád észszerű és az igényekhez igazodó bőrápolási koncepciót kínál nagyon száraz, viszketésre, bőrpirosodásra, gyulladásra hajlamos bőr esetén.

 

12 550 Ft

A kellemesen hűsítő Labimint ajakápoló lelkét a körömvirág és a kasvirág értékes, hidegen préselt levei adják. Mindkét gyógynövény jól ismert gyulladáscsökkentő és a regenerálódást elősegítő erejéről. Megtalálható még A készítményben ezenkívül megtalálható még az ápoló jojobaolaj, az antimikrobiális hatású zsálya kivonat és a hűsítő borsmenta.

Időben alkalmazva megelőzi a herpeszhólyagocskák kialakulását.
Hűsíti a feszülő, viszkető ajkakat, miközben bársonyos ápolást nyújt.

Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, parabént,szilikont, valamint PEG-et
  • nem tesztelték állatokon -> további információ
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.
4 400 Ft

Kíméletes, alapos tisztítás hosszan tartó ápoló hatással. A készítmény alapja: biológiai termesztésű édesmandulából készített őrlemény, növénykivonatokkal (körömvirág, varázsmogyoró, orbáncfű, nyúlszapuka stb.)

A készítmény harmonizálóan hat minden egyensúlytalanság (gyulladt, pattanásos, ekcémára hajlamos, idegesen foltos stb.) esetén. A bőr hidrolipid köpenye megtartja egyensúlyát, a bőr öntisztító képessége ösztönzést kap - a pórusok finomabbá válnak, a bőr tisztább lesz, csökken a mitesszerképződés. 

Bőrállapot: minden bőr számára alkalmas kivéve a szinte sebesen érzékeny vörös bőrt. 

Sajátosság: A Dr. Hauschka mélytisztító krém nem peeling, bőrradírozásra nem alkalmas! 

Fontos alkotórészek: mandula, acerolaliszt, körömvirág, orbáncfű.

Ajánlása: A mélytisztító krém nélkülözhetetlen az arcbőr mindennapos tisztításához. Az alapos esti és reggeli arctisztítás minden eredményes bőrápolás alapfeltétele. 

6 200 Ft

A nyugtató arctej megnyugtatja az érzékeny, kipirosodott bőrt. A látható értágulatokra hajlamos (rosaceás) bőr is kevésbé irritáltnak hat. A finoman folyó textúra egész nap hosszan tartó védelmet nyújt a bőrnek. A kiváló minőségű növényi kivonatokból és olajokból készült kompozíció serkenti a bőr természetes zsír és nedvesség termelését, és enyhíti a feszülő bőrérzetet.

A rózsából, borágóból és palástfűből készült értékes kivonatok erősítik az érzékeny bőrt, és egyenletes bőrállapotról gondoskodnak.


Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, szilikont, valamint PEG-et
  • vegán
  • nem tesztelték állatokon
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.


Tippek

A nappal és éjszaka élénk ritmusában a bőrállapot ragyogóvá válik. A nappali krém mellett a Dr. Hauschka éjszakai ápolási termékei a szép arcbőr fontos alapjai.


Ha az ember kiegyensúlyozott, akkor a bőrállapot is teljesen egyensúlyba kerül. Ezért a testápolást a egyenletes bőrszín hatékony támogatásaként javasoljuk. Az ápolási rituálé kiegészítéseként: Láb- vagy egész fürdő zsálya fürdő esszenciával, testhőmérséklet-melegen, segít a testnek jobban ellazulni – az arcbőr kiegyensúlyozottnak és kevésbé irritáltnak tűnik. A hatást a lábfejek, a lábak és a comb Rozmaring revitalizáló kar- és lábápoló vízzel való erősítő masszírozása erősíti.

11 850 Ft

A Regeneráló nappali krém hatására bőre érezhetően megújul és simábbá válik. Az erősítő hatású nappali ápoló készítmény megadja a szükséges impulzust a bőrnek ahhoz, hogy saját erejéből regenerálódjon. Az elevenszülőt, vörös herét, mezei zsurlót, acerolatermést, rózsaszirmot, avokádóolajat, málnamagolajat és sheavajat tartalmazó összetétel egyszerre védi, stabilizálja és építi a bőrt.

A Regeneráló nappali krémben a természet válogatott kincsei egyesítik erejüket a bőr regenerálása érdekében.

Bőrállapot

  • Az igényes, érett bőr számára.


Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, parabént,szilikont, valamint PEG-et
  • nem tesztelték állatokon -> további információ
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.

 

23 200 Ft

A nagy vitalitást hordozó elevenszülő levél, az izoflavonoidokban gazdag vörös here, a kovatartalmú mezei zsurló növényi kivonata támogatja a bőr rugalmasságát és formaerejét, míg az avokádó és az olajbogyó olajok védelmet nyújtanak a bőrnek egész napra.

A Regeneráló színezett nappali krém könnyedén beszívódik, minden bőrtónusra kiváló. Ideális alap a sminkhez.


Bőrállapot: Kisimító, felépítő nappali ápolás ásványi pigmentekkel az igényes, érett bőr számára

Hatása: Feszesítő hatású arcápoló készítmény, mely a kisimult bőr érzését nyújtja. Ásványi pigment tartalma minden arcszínt felfrissít, és fényvisszaverő hatással bír. Kiegyenlíti az arc bőrén található halvány pigment foltokat, csökkenti a szárazság miatt jelentkező ráncokat, így a bőrét élettel telivé és harmonikussá teszi.

A vörös lóhere, az elevenszülő és a mezei zsurló revitalizáló növényi kivonata segít megvédeni a bőr nedvességaktiváló képességét, míg az avokádó és az olajbogyó olajok védik a bőrt, táplálják és támogatják saját önmegújító erejét.

 



24 600 Ft

Elősegíti a bőr regenerációját, tisztít, finomítja a pórusokat, ideges, foltos bőrre nyugtatóan hat. Oldja a bőr megkeményedéseit, hegeit, feszültségmentesíti és aktiválja a nedvességfolyamatokat, a kötőszövet turgorát és tónusát fokozza, hatására a bőr simává, finoman elevenné válik.

Bőrállapot: Fiatal, heges bőr, mely idő előtti megkeményedésekre hajlamos (aknés hegeknél is), sápadt, tisztátalan, tág pórusú és mitesszerképződésre hajlamos bőr, kivörösödött, érzékeny és vízhiányos bőr.

Sajátosság: A napfény által igénybevett bőr napozás utáni ápolására is ideális. Borotválkozás után nappali ápolásként férfiaknak is kiváló.
Érzékeny, tisztátlan bőrnél arcolajjal keverve nappali ápolásra is használható. 

Ajánlása: A Dr.Hauschka arcápolás egyik legsokoldalúbb készítménye. Alkalmas mind a regenerációra szoruló, mind pedig a tág pórusú bőr intenzív ápolására. Normalizálja a bőr funkcióit, rugalmasabbá, finomabbá teszi a pórusokat. Ösztönzi a száraz bőr saját aktivitását, tisztítja, megeleveníti a tisztátalan, elszarusodott, sápadt bőrt, nyugtatja az érzékeny, kivörösödésre, allergiás reakciókra hajlamos bőrt, és karbantartja a normál bőr nedvességháztartását. 

13 500 Ft

Az izzadásra hajlamos lábfej ápolására: segít megelőzni a lábfej túlzott izzadását és az ezzel járó kísérő jelenségeket (a lábujjak közötti bőr bakteriális széthullását, gombásodását). A fáradt lábakat megeleveníti.

Sajátosság: Nem masszírozó balzsam, csak bedörzsölésre való! Selyempúdert is tartalmaz, ami beburkolja a lábat, így ha túl sokat kenünk a a bőrre szürkésfehér nyomot hagyhat.

 

5 950 Ft

Kényeztető élmény! A rózsaszirom olaj harmonizálja és kényezteti a bőrt és az érzékeket. Kiváló bébimasszázshoz.

Bőrállapot: Ideges, nyugtalan emberek, elalvási problémákkal küzdők és az időjárás változásaira érzékeny emberek részére. Átfogóan harmonizál, testi és lelki terhelések, kimerültség esetén erősít. Anyának és gyermekének a szoptatás alatt és később is védelmező, erősítő burkot biztosít. 

Célcsoport: kismamák, csecsemők, gyerekek és mindenki, aki a rózsát szereti

Ajánlása: 
idegi túlterheltség, kimerültség, labilitás esetén

 

7 800 Ft
 
Nézet:
Sorrend: